Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata bydgoszcz

zostałam zgwałcona pdo blokiem wczoraj przez dwoch bydlaków

Polecane posty

Gość halo nie do wiary!!!
ty pomarańczowy idioto powyżej, weź się pierdolnij w swój pusty łeb. kobieta ma prawo chodzić po ulicy nago i nikt nie ma prawa jej ruszyć bez jej zgody! życzę ci, żeby ktoś cię dojechał w dupsko bez twojej zgody i wtedy sobie porozmawiamy czy przypadkiem nie byłeś zbyt prowokacyjnie ubrany. idiota!

Paula - odłącz feministyczną czy nie wiem jaką propagandę, włącz myślenie, instynkt samozachowawczy i REALNY ogląd społeczeństwa który zawiera również element przestępczy z którym Ty, chcesz czy nie, musisz koegzystować i stosować środki ostrożności pozdro

dobrze powiedziane! zaczelam czytać wątek i az nie mogłam uwierzyc dlaczego broni się tych gwalcicieli.. przeciez to chore

Gość Jak czytam te brednie to
Aż mi się niedobrze robi... ubiór nie ma nic do rzeczy!!! Gwałt to najgorsze co się może przydazyc...I to nie tylko tej w krótkiej spódniczce...więc nie pierdolcie... Ci co mają argumenty "Bo się prowokująco ubrała",albo "Miał mocny makijaż"itd.to też zwykle bydlaki są!!!to nie są argumenty... ciekawe co by mówili Ci którzy dają tego typu wypowiedzi,gdyby jakiś typek zgwałcił Waszą partnerke/siostre/matke?też byscie mówili "Ubrała się jak kurwa i ma za swoje?"albo "No sprowokowała go" Żałosne...

świata nie zbawie, ale mówie tylko ze facet który gwłaci to nie facet! ale na jedno sie ciesze - jesli jakims cudem zostanie zlapany i skierowany do zakładu karnego to już odpowiednio tam sie nim zajmą - ciekawy reportaz pt. Nie sąd cię skaże

Gość a nie uwazasz ze niektore
Kobiety sa jak zwierzeta a konkretniej pawiany że musza chodzic z dupa na wierzchu?

to jakaś sfrustrowana pomarańczka pisała olejcie ją :O ja nie usprawiedliwiam gwałtu prowokacyjnym strojem

sama zresztą padłam ofiarą gościa ktory rzucił się na mnie na ulicy wieczorem jak wracałam z pracy,, całe szczęscie ze "TYLKO" mnie dotykał i "macał" ale na samą myśl chce mi się wymiotować. i dodatkowo zaznaczam byłam ubrana NORMALNIE.. chociaz ten argument jak dla mnie jest beznadziejny...

Gość jak kobieta ma prawo chodzic
nago to i facet ma ja prawo wydymac . Tyle. Koniec kropka. Jest rownouprawnienie

nie ma sensu pisac tu dalej skoro ludzie na kafe są wynaturzeni:/ biorąc pod uwagę niektóre wpisy tego tematu

Gość dlaczego argument o ubiorze
Jest wg was beznadziejny??? Jeżeli chcecie uniknac czegos to dolozcie minimum staran żeby temu zapobiec i samej się do tego w logiczny sposob nie przyczyniac. A nie z jednej strony naduzywac pewnych norm i swiadomie chodzic prawie nago po ulicy (tak jsak pisalem ciekawe co by było jakby pol meskiej populacji z golymi bladymi tlustymi owlosionymi dupami zaczela chodzic po miescie) a z drugiej strony karac tych ktorzy tech tyz norm naduzywaja. Albo wszyscy stosujemy się do pewncyh zasad albo nikt a nie tak że jeden ma przywileje i prawa a inny tylko ograniczenia. Wlasnie o to chodzi że to cale rownouprawnienie sprowadza się do tego że baby chcialyby miec tylko przywileje zadnych zakazow ani nawet obowiazkow. Tak to nie ma

Paula - nie gwałci się dziewczyny ubrane w swetry i długie spodnie bo łatwiejszy dostęp i bardziej zachęca niż taka miniówa szerokości bandażu

moja kumpele, z którą byłam umówiona i szłam na spotkanie wciągneło w krzaki dwoch facetów - ubrana była w normalne jeansy i bluze! i co Ty na to? gdybym przechodzila koło krzaków 4 minuty pózniej byłaby juz zgwlacona... a tak oni uciekli a on wstała zasuwając rozporek i tylko zdarzyła mi powiedzieć ze TAM jej nic nie jest...

co Ty na to? jak na lato mniejszościowy przypadek. czy ja używam słów: każdy albo wszystkie? :o cieszę się, że Twojej kumpeli nic się nie stało

Gość jezeli faktycznie tak bylo
To scikalbym bydlakow z cala zaciekloscia. Ale jeżeli kolezanka byla taka jak opisane przeze mnie powyzej przypadki to sama bylaby sobie winna. No sluchajcie ale same też musiscie pomyslec o swoim bezpieczenstwie a nie paradowac z nagim cielskiem jak te bezmozgie malpy a pozniej dziwic że stalo się to co się stalo. Inna sprawa- czy to aż tak ciezko ubrac się normalnie i nie prowokujaco? Co to kurva noge wam za to utna czy matka w szpitalu umrze że zamiast mini ubierze taka zwykle spodnie? Szkoda slow

ja nie wiem czy pokazujesz portfel albo phone'a w pociągu nocnym tylko po to żeby się światu pochwalić jeśli nie chcesz żeby Ci go ukradli? a później się żalisz na cały świat że złodzieje grasują jak każda osoba z zaburzoną moralnością może Ci go zwędzić? tymczasem chodzi o Twoje ciało... :O

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Do utora pytania co my na to, zeby faceci chodzili z golymi dupami po ulicy - prosze bardzo, mozecie sobie chodzic do woli, na pewno zadna kobieta sie na was z tego powodu nie rzuci ;ppp

Gość Jak czytam te brednie to
Ludzie,czy wy nie macie żadnych wartości,dając beznadziejmy argument ubiór!!! Pytałam tych argumenciarzy czy tak samo by reagowali jakby zgwałcili ich partnerke/siostre/matke i co zero odzewu? Bo żaden z was by tak nie powiedział!a tylko krytykujecie! Miałam taki przypadek,że w biały dzień jakiś facet złapał mnie za tyłek i też byłam w jansach i co to moja wina bo go prowokowałam stojąc na przystanku autobusowym?opamiętajcie się...

no nie wiem XD ja nie chcę i nie zgadzam się żeby ktokolwiek z gołą dupą chodził

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Do whedif - ale musisz przyznac, ze ryzyko gwaltu panowie mieliby raczej znikome pomimo golej dupy? ;)

Gość ani moja matka ani siostra
Nie chodza z golym doopskiem po ulicy ( w domysle -kuso ubranym) wiec argument nie trafiony

Gość Okulary bez bruneta
A ja nie będę chodziła w spodniach, bo nie czuję się mężczyzną. Po to wymyślono spódniczki i sukienki, by je kobiety nosiły. P.S. Potrafię się obronić robiąc napastnikowi niezłą krzywdę. Między innymi po to tyle trenowałam, by mnie nikt nie skrzywdził. ;)

Gość jezeli bylas w dzinsach
(Zwyklych nie jakichs opietych nad ktorymi wylewaly się twoje 2 slodkie poldupki) to kolesiowi za takie cos powinni zmielic orzechy ale oodejrzewam że wcale nie bylas w zwyklych dzinsach

Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - istnieją jeszcze metalowe pręty ale to już tylko moja chora wyobraźnia :o tu nie chodzi o nich tylko o moje wrażenia estetyczne Okulary bez bruneta - masz rację, ale nie trzeba tak eksponować obcym ludziom swoich wdzięków wracając pijana z imprezy nie rozumiem hasła że mężczyźni się zachowują jak zwierzęta :o kobietom też się to zdarza, tylko są słabsze kto wie co by było gdyby. nie wiem może ja tak myślę bo byłam wychowana w dość tolerancyjnej rodzinie jeśli chodzi o równouprawnienie płci ;)

Gość polecaam tylko kobietom
Opamietajcie się i same zastanowcie nnad tym że pewna akcja zawsze wywoluje reakcje. Nie mozecie być jak zwierzatka reagujace odruchem na bodziec tylko wczesniej mozecie przewidziec efekt. Polnaga laska wysyla sygnal do kopulacji i tyle. Dlugie spodnice sa ok

Gość madra pani powyzej wspomniala
O pewnej waznej kwestii- byloby zupelnie inaczej gdyby kobiety posiadaly sile fizyczna rownej meskiej. Zapewniam was że po ulicach chodziloby okrakiem wielu obolalych facetow