Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata bydgoszcz

zostałam zgwałcona pdo blokiem wczoraj przez dwoch bydlaków

Polecane posty

Gość KasiuKasiulenka
Boze ludzie litosci :D ' musiala czyms kusic ' polska mentalnosc 🖐️ Dzieki Bogu,ze mieszkam za granica tu 'nie' znaczy nie! I to jest kurwa swiete ! Kazdy facet ma to uszanowac a nie robic cos wbrew czyjes woli ! Kusila,byla skapo ubrana.To nie jest usprawiedliwienie !!! Czy male dzieci tez prowokuja pedofili,ze wyrzadzana jest im krzywda?! Nie ! Zastanowcie sie czasem za nim jebniecie bzdure,bo az zal jak sie Was czyta :o

Gość za granica to i na arbuzy pewn
ile mowicie ogorek a pieniadze rosna na krzakach i wszystko jest wspaniale 🖐️ znamy to

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
whedif - ze wzgledow estetycznych absolutnie Cie popieram :)

Gość pomine ten prymitywny wpis
Powyzej bo i tak nie wierze że moglaby to napisac 'kobieta'. Ktos natomiast na poprzedniej stronie wspomnial o "nie znaczy nie", tyle że swoim zachowaniem i ubiorem tego wlasnie nie udowadniacie. Jakbym nie chcial się wysrac to nie kucalbym na trawie ze spuszczonymi portkami; gdybys nie chciala być wydymana to nie wietrzylabys publicznie swojego dupska przyyozdobionego jedynie jakas 10 kokardka zwanej na tym forum spodniczka

Gość ja tylko udowadniam ze
Taki facet nie jest niczemu winien, ani tego ani innych tematow nie zkladalem. Zamiast oskarzac innych moze warto zastanowic się lepiej nad wlasnym zachowaniem?

KasiuKasiulenka - w którymż to rajskim kraju nie ma gwałtów? O.O

Gość a takich jak ty mama juz powin
Na pocalowac w czolko i wyslac do lozka bo rano trzeba wstac i dojechac gimbusem do szkoly.

Gość KasiuKasiulenka
Ja nie napisalam,ze gwaltow nie ma.Gwalty sa,ale tez kary za to zaostrzone dlatego jest ich napewno mniej niz w Polsce ! Lub mniej sie o nich slyszy.Mialam zaszczyt zeznawac jako swiadek , choc niczego nie widzialam, na policji i w momencie kiedy moja kolezanka zaczela sie lamac i wmawiac sobie,ze moze czyms sprawce sprowokowala, moze nie powinna o tej porze wychodzic z domu policjant jej powiedzial ' Zapamietaj sobie raz na zawsze,kiedy kobieta mowi nie to w tym momencie nikt nie ma prawa zrobic czegos wbrew jej woli ' I to jest swieta prawda !

Mialam zaszczyt zeznawac jako swiadek , choc niczego nie widzialam, XD

Gość juz nawet nie chcialem tego
Pisac bo aż mi się smutno zrobilo jak ta glupote przeczytalem.

wspolczuje , idz na policje i do ginekologa a teraz inna sytuacja , koles jechal autem spotkal autospotowiczki , bajera i z jedna pojechal dalej na drinka , final taki ze mu zrobila laske , ale jak sie dowiedziala ze jednak nic z tego nie bedzie bo ma dziewczyne to w domu opowiadziala historyjke ze zostala zglwacona .... taka uwaga dla kazda kobieta moze po stosunku powiedziec ze zostala zgwalcona

Gość KasiuKasiulenka
Tlumaczenie dla malo inteligentnych - kolezanka tej nocy wracala ode mnie i stalo sie to kolo mojego domu :o I choc nic nie widzialam tez bylam przesluchiwana .

KasiuKasiulenka - nie no spoko. zabrzmiało jak w sitcomie to zdanie. dla Twojej koleżanki: 🌼

Gość laska chciała się dymać a
teraz udaje niewinną phi

zgłoś na policję jak najszybciej ty jesteś ofiara, nie mozesz się bać, ani czuć wstydu ty nic złego nie zrobiłaś!

Gość przeczytalam uwaznie caly
temat i mogę autorka jedynie stwierdzic, że sama zasluzylas sobie na to co się spotkalo. Przykro mi, trzeba czasem troche pomyslec zanim się prawie w samych majtkach na ulice wyjdzie. Faceci sa jacy sa ale to twoja w tym glowa żeby samej jeszcze ich dodatkowo nie zachecac..

Gość przeczytalam uwaznie caly
temat i mogę autorka jedynie stwierdzic, że sama zasluzylas sobie na to co się spotkalo. Przykro mi, trzeba czasem troche pomyslec zanim się prawie w samych majtkach na ulice wyjdzie. Faceci sa jacy sa ale to twoja w tym glowa żeby samej jeszcze ich dodatkowo nie zachecac..

Gość natataliowa
darek z myslenicy nie myl gwałtu analnego ktory jest bolesny i dla kobiety i dla mezczyzny (choc wg lekarzy proktologów dla kobiet o wiele mniej) z gwałtem waginalnym pochwa jest elastyczna i nawet jesli jest na poczatku sucha, to potem gdy jest kilka pchnięć robi się mokra więc zero problemu wystarczy zacisnąc zeby i pomyślec o czymś przyjemnym lepsze to niz pobicie przy odorbini wyobraźni mozna nawet miec orgazm naukowo udowodnione wiec nie przesadzajcie Kretyna i to bezdenny :o po kilku pchnieciach robi sie mokra?! -tak chyba twój chuj na myśl o gwałcie, żeby cie ktoś poruchał w krzakach w dupe- tego życze

Prowokowalas ich to i cie zgwalcili. Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem (doslownie i w przenosni), nastepnym razem musisz się pilnowac i odpowiednio ubierac. Pozdrawiam :)

Gość do autorki tego teematu
Jakoś wogole mi cie nie zal 🖐️

Gość virydiannna
kobiety w panstwach muzuklmanskich sa ubrane w płachty co tylko oczy lub co najwyzej twarz odslaniaja , rygory obyczjowe sa ze hhoho- a mimo to gwałt istnieje takze tam - bo wyglad, ubior, wiek i zachowanie kobiety nie maja znaczenia-gwałt wynika z psychopatii sprawcy oraz dlatego z ejest nakzywan y, propagowany i zalecany przez kapłanow i polityków

Gość feliggha
czytalam ze bardzo czesto pracodawcy i przelozeni gwałca pracownice- w miejscu pracy -a opiekunki do dzieci sa gwąłcone przez ojcow czy ojczymow dzieci ktorymi sie opiekuja-zwykla psychopatiia-bo chyba nikt nie powie ze robotnica w fartuchu, kufajce , walonkach-prowokuje-ona jest piekielnie zmeczona i skupiona na swej robocie- a kazdy pracodawca i przelozony to skurwiel-to wynika z nakazu kaplanow i politykow- ci łagodniejsi zadowolaja sie zwyklym molestowaniem

do darek z myslenicy sam jesteś suchy ... widać ze niewiele wiesz o anatomii i psychice kobiet. To jest coś co wpływa ogromnie na stan kobiety, a w takich sytuacjach ORGANIZM BRONI SIĘ poprzez ZACIŚNIĘCIE MIĘŚNI WEJŚCIA do pochwy i jest to nie mały ból!! Pierw sobie poczytaj na ten temat a później się wypowiadaj!! Znawca wielki... szlag by cię trafił... wrrr

Gość darkinia
politycy wystawiaja przed klerem zad i pozwalaja zrobic sobie głeboki wsad- Kk popiera przemoc wobec kobiet, rzad to jego marionetki i dlatego nie podpisuje ustawy p przeciwdzialaniu przemocy wobec kobiet

Gość KaHaHaHaHa
Żałosne jest to co wy tu wypisujecie... Brońcie gwałcicieli dalej,a Te panny co piszą,że to wina kobiety bo ubrała się nieodpowiednio to chyba wierne ojcu Rydzykowi są! Jest wolny kraj!Jeśli będę chcieć to mogę nawet biegać w miniówie bez majtek i co?To jest powód do gwałtu?? To tak samo usprawiedliwiajmy morderców,co zabijają Bogu ducha winnego człowieka,który czekał na autobus w nocy! No ludzie?Co wy gadacie... Jak ktoś nie potrafi panować nad sobą to do psychiatryka!

Gość w krajach muzłumańskich
gwałty są bardzo czesto chociaz kobiety chodza zakryte do samej ziemi nie tłumaczcie swoich zboczeń, psychopatycznych zachować czyimś ubiorem - takich powinno się kastrować - od razu. Bo idąc waszym tokiem rozumowania, gdybyś sie nachylił np w sklepie i byłoby ci widać kawałek pleców albo majtek, a niektórym widać oblesnego rowa - to KAŻDY gej miałby prawo wam zasadzic w kakao. Poczuł sie sprowokowany, odebrał to jako zachete :/ Debile z was, bezmógi i zastoje ewowlucyjne.

Gość ragelinda
swait to dno -bardzo niebezpieczne

Powinnaś przede wszystkim iść na obdukcję. Czy zgłosisz to na policje i będziesz dochodzić swoich praw potem się zastanowisz, jak już 'zabezpieczysz' dowody. Powinnaś iść na policję, w przeciwnym wypadku wyrażasz przyzwolenie na takie zdarzenia. Goście bezkarnie będą chodzić po ulicach, i gwałcić inne kobiety. Może w przyszłości zgwałcą Twoją córkę. To nie oni zostali skrzywdzeni, tylko Ty. To oni mają się wstydzić, a nie Ty.

Gość jeśli jesteś porządną kobietą
w co wątpię bo takich to chyba już nie ma to powinni być ukarani. Jeśli jesteś jak przeciętna kobieta z historią przygodnych seksów i ukł. itp. to nie powinno to Tobie robić różnicy.

Gość otimbia
to wina kaplanow i politykow to co spotkalo autorke topika