Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata bydgoszcz

zostałam zgwałcona pdo blokiem wczoraj przez dwoch bydlaków

Polecane posty

Gość renata bydgoszcz

czy przyznac się mężowi?

Gość ania świętokrzyskie
absolutnie nie mów mu o tym ja bylam w identycznej sytuacji gdy mu powiedzialam, powiedzial ze sie mną brzydzi

Gość darek z myslenicy
nie mozesz sieprzyznac większosc mezżcyzn czuje do takich kobiey obrzydzenie zreszta powinnas sie zastanowić, czy jestem do końca taka niewinna kobiety czesto prowokują do gwałtu

Gość the xx
tak kazda prowokuje do gwaltu. litosci. co Ty masz w glowie czlowieku? ciekawe czy bys chcial zeby Ci jakis cwaniaczek wjechal w tylek bez Twojego pozwolenia.

Gość gratuluję autorko
udanego seksu :)

Gość ZawszeSilna
Jak do chole**" "kobiety czesto prowokują do gwałtu" ?! Zastanów się , co piszesz. Typowo facet. Jeżeli jakiś niewyżyty kryminalista nie jest w stanie zapanować nas sobą, niech z domu nie wychodzi. Na policje i niech pójdą siedzieć.!!!

Gość darek z myslenicy
nie myl gwałtu analnego ktory jest bolesny i dla kobiety i dla mezczyzny (choc wg lekarzy proktologów dla kobiet o wiele mniej) z gwałtem waginalnym pochwa jest elastyczna i nawet jesli jest na poczatku sucha, to potem gdy jest kilka pchnięć robi się mokra więc zero problemu wystarczy zacisnąc zeby i pomyślec o czymś przyjemnym lepsze to niz pobicie przy odorbini wyobraźni mozna nawet miec orgazm naukowo udowodnione wiec nie przesadzajcie

Gość the xx
darek lecz sie czlowieku.

Gość henry goldman
kobiety trochę przesadzja z tymi gwałtami i faktycznie wkurzające jest porównywanie zgwalconej w pochwe kobiety z gwałocnym facetem absurd

Gość Co wy pierdolicie!!!
ja bym najprawdopodobniej powiedziała...bo z problemami nie można zostawać samemu...a mąż raczej jest jedną z osob,której ufasz... więc nie słuchaj tamtych kretynów!!! a Ci idioci co tak gadają,że kobiety prowokują to mają nieźle najebane w głowie!!! Słowo NIE wypowiadane przez kobiete jest "ŚWIĘTOŚCIĄ".Dla mnie jeśli facet mimo usłyszenia tego słowa i tak robi swoje jest zwykłym chwastem.i takiego to bym wykastrowała! Gwałt nigdy nie jest winą kobiety!!!

Gość A jeśli facet mówi zgwałconej
kobiecie,i to w dodatku swojej(!),że się jej brzydzi to niczym się nie różni odtakiego bydlaka,który zgwałcił... więc gratuluję męża

Gość troche czytalem ksiazek i
I powiem ci że najprawdopodobniej musialas czyms sprowokowac tych chlopakow. Być moze bylas nieodpowiednio ubrana, robilas dziwne gesty albo niejednoznaczne przekazy do nich. Kobiety takie sa że najpierw kreca na ulicy tylkiem opatrzonym w 10 cm spodniczke bez gacci a zponiej dziwia się że ktos się do nich dobral. Nie chceecie gwaltow toi chodzcie w bluzach i spodniach jak normalni ludzie i dupami nie kreccie. Ciekawe co by było jakby facet zaczal pol dupy na wierzchu nosic, czy wszystkim by to odpowiadalo. Wiec zastanow się nad soba, pozdrawiam

Gość prowokujecie
wyuzdanymi ubraniami i ostrym makijażem to się nie dziwcie, że są gwałty. Jakoś kobiety co chodzą skromnie ubrane nikt nie napada.

kobiecie,i to w dodatku swojej(!),że się jej brzydzi to niczym się nie różni odtakiego bydlaka,który zgwałcił... nie przesadzaj. :o to częsta reakcja psychologiczna, on nie ma na to wpływu. ważne że umie wyrażać co aktualnie czuje, nie spoczywa na nas odpowiedzialność za nasze uczucia

Gość dokladnie^^
Jw..

Gość A co ma ubiór i makijaż do
Gwałtu?nic...jest XXIwiek!To,że kobieta chodzi w krotkich spodniczkach i na szpilkach nie usprawiedliwia czegoś takiego! To tylko argumenty obrony sukinsynów!

Gość takim ubiorem dajesz
sygnał, że lubisz seks z każdym zobacz jak prostytutki chodzą ubrane

Gość a gdzie jest napisane ze nowoc
Zesnosc to lazenie z dupa na wierzchu albo wywalonymi cycami? Nie pierdol, bo jak slucham takich debilek to mi wogole nie zal że takie jak ty sa gwalcone

prowokować świadomie nie prowokuje ale opanujcie się dziewczyny z tym negliżem w nocy :o po co to komu :o

Gość takie lazenie z odkrytym ciale
To raczej nie 21 wiek a powrot do jury albo kredy. Iles tysiecy lat temu hominidy też z gola dupa po drzewach biegaly. Wiec nie pierdol o 21 wieku szmato

Gość fdvvf
zgwałconym mozna być nawet jeśli ma się skromne ubranie, widac,że niewiele wiecie, nikomu nie zyczę takiej traumy

fdvvf - ale my tu mówimy o prowokującym stroju, zawęziliśmy temat

Gość najpierw taka zalozy polprzezr
Oczyste gacie i spodnice jak moja rekawiczka bluzke że z dolu widac pepek a z gory 5 cm nad pepkiem umaluje się jak wyzywajaca kurwa pokreci dupa idac wzdlug ulicy obok facetow a pozniej się dziwi że jakis się do niej dobral.

Gość a ja zycze takim kurvom
Jakie powyzej opisalem. Jeżeli jakas dziewczyna bylanormalnie skromnie ubrana i nie prowokowala i ktos ja zgwalcil to wtedy faktycznie scigalbym takich przestepcow w innym wypadku umarzal.

a ja zycze takim kurvom - :O kara nieadekwatna do winy. karą powinien być mandat za ekshibicjonizm

czy wy zastanawiacie się nad tym co piszecie? choćby laska miała krótką kieckę i obcisły top bez jej zgody nikt nie powinien jej dotknąć. a jeśli jaki sukinsyn sie ''napali'' to niech idzie do prostytutki albo odpali redtuba - po to są te opcje !

Gość a ja zycze takim kurvom
Jakie powyzej opisalem. Jeżeli jakas dziewczyna bylanormalnie skromnie ubrana i nie prowokowala i ktos ja zgwalcil to wtedy faktycznie scigalbym takich przestepcow w innym wypadku umarzal. Mialem na studiach kolezanke chodzila w mini, było jej picze widac czasem w takich koronkowych gaciasch jak gdzies siadala. Do tego nosila taka kusa bluzeczke bez stanika jakie to modne sa dziś wsrod nastolatek wszedzie chodzila krecila dupa, jak stalka przy oknie to się tak niby pochylala jak jacys faceci byli w poblizu że jej calas dupe widac było i tylko się usmiechala i prowokowala po jakims czasie dowiedzialem się że ja wydymali w nocy na przystanku autobusowym, 3 kolesi ja zgwalcilo dymali ja w krzaczorach 2 godziny. Od tego czasu chodzi normalnie w dzinsch i swetrach albo bluzach, dupa przestala krecic, zrobila się potulna i skromna jak ja spotkalem rok temu to jej nie poznalem myskalem że to zakonnica jakas. I kazda taka idiotka powinna dostac nauczke

z tego co wiem to gwałciciel na ofiarę wybiera koiete z luźnymi ciuchami, żeby szybko zdjąć. Więc jak ma się obcisłe dżiny to nie zgwalcą, a jak ma się luźne bezkształtne to juz prędzej. To samo z włosami, muszą być dlugie, żeby łatwo obezwladnić. Seksownośc nie ma nic do rzeczy