Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Whedif co u Ciebie ? :)

Polecane posty

nieznam ;p dawno temu czyatłem książki zwykłe, teraz czytam na necie Biblię, no nie w tym momencie ale czytam dziennie po troszeczku. Rózne forumy obczytuje :D kiedys tez bardzo lubiłem krzyżówki rozwiązywać :) filmy lubie bardzo to horrory itd prawie każdy gatunek. Tez dawno nie oglądałem filmów. Na tv jak patrze to prawie tylko sport, bo reszta to ogłupia, Tyle tych programów, które mam psychikę niszczą :(

Gość eMpatyczny wibrator
o boze:(

eMpatyczny wibrator co się stało? JanuszZMłyna - TV to sy, masz rację

Gość eMpatyczny wibrator
czuje Twój ból :D

Gość eMpatyczny wibrator
bedzie ale tylko w systemie paper wjo:P czyli nie będzie

eMpatyczny wibrator - czyj jaki mecz? nie lubię futbolu nie orientuje się :( sport w TV mnie średnio interesuje, bardziej dbanie o ciało :) chociaż lubię olimpiady :) ale nie jestem znawcą

piłka nożna jest bardzo fajna :) ale nie każdy lubi ;p mecz Czarnogóra - Polska. Dbac o ciało trzeba. Ćwiczenia to podstawa, żeby w miarę sprawny być. Olimpiada słabiutka w wykonaniu pełnosprawnych Naszych ale Paraolimpiada to chyle czoło walczyli i wywalczyli już podobno 5 złotych krążków. Walczą dla Naszego Kraju i Chwała im za to oraz Wielki Szacunek i nie jedna Osoba Niepełnosprawna jest bardziej sprawna :)

Taka jest prawda :) chętnie bym zobaczył zawody Paraolimpijskie, tv olewa, woli puszczać zjechanych polityków i dupiatych sportowców którzy nie walczą jak Orły :( Powinni obowiązkowo pokazywać Paraolimpiadę.

cześć zbieraczko gdzie jest Elektronik? powinien być w tych godzinach

Whedif to pewnie Masz nick coś z Francuskiego czyż nie? :) mój jest nick stadionowy :D młyn to jest miejsce na stadionie w którym siedzą Fanatycy :)

naprawdę jest przypadkowy. wpisz w google whedif nic nie znaczy :( to w sumie smutne nic nie znaczy XD

Aha. W młynie pół życia przesiedziałem :) do dzisiaj mi pozostało po tym, spiewam bardzo często i uwielbiam pirotechnikę :D uwielbiam słuchac doping, oglądac oprawy podświetlane dodatkowo pirotechniką :)

Mój się wziął stąd że pewnego dnia pisząc z moim chłopakiem wymyśliliśmy tego oto ślimaka _@_/. I tyle. od tej pory lubie ślimaki i je zbieram :)

ja już muszę iść spać bo rano muszę wstać :( jutro też tu będę pewnie już zawsze tu będę :) pozdrawiam rozmówców. bonne nuit good night buena noche guten nacht - więcej nie znam hehe

Aha hehe :) ja myslałem że serio Zbierasz ślimaki :D za dziecka zbierałem ich domki :D ale tylko takie w którym nie było ślimaka. Nie eksmitowałem ślimaki :D nie miał bym serca.

Wheduf miłych snów :) ja tez za chwile od kompa sobie odpocznę, ale spac to chyba jeszcze dla mnie stanowczo za wczas :D