Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kata-rzyna1980

Ratunku! Mój mąż chce ściąc dlugie włosy które nosi od 18 lat !

Polecane posty

Gość Kata-rzyna1980

Bez nich bedzie wygladał jak zwykły stary facet po 30!!!!!!!!! co robić!???

Gość cvbgcvbv
chyba ma prawo mieć fryzurę taką jaką chce?

Gość bhjjkhjk
To w końcu zacznie wyglądać jak normalny facet po 30...

Gość zegar z kukułką
powinnaś się cieszyć. W końcu będziesz miała koło siebie faceta a nie ...partnerkę ? ;)

Gość Kata-rzyna1980
nie, nie ma prawa. Ożenił sie ze mną to wiedział w co sie pakuje :classic_cool:

Gość Kata-rzyna1980
Dlaczego uważasz, ze długie włosy nosza tylko panienki? Wiesz że w średniowieczu krótkie włosy nosili tylko chłopi, a wyzsze stany spoleczne, jak np rycerze szlachta nosili długie?

Gość ale my żyjemy w XXI wieku
a nie w średniowieczu :O

Gość o rany julek
dlugie wlosy u faceta to masakra

Gość Kata-rzyna1980
to co, wszyscy mają wyglądac jednakowo? Mi sie podobaja długowłosi rockowi faceci i już.

Gość 3trefddffd
chyba długowłose pedauy rockmenskie, prawdziwy rockmeni nie nosili długich włosów

Gość ostatni raz długie włosy
były w modzie w latach 90-tych i nosili je wówczas chłopcy w wieku licealnym. Ci sami chłopcy dzisiaj mają już sporo ponad 30 lat i nie znam ani jednego który by do dzisiaj te długie włosy jeszcze miał. Wszyscy obcieli się na krótko równiez mój brat i wszyscy jego bliżsi i dalsi znajomi bo styl nie idzie w parze z wiekiem. Przeważnie jest tak że starszy facet z długimi włosami nie wygląda już tak dobrze jak w wieku lat nastu wyglądał. To tak samo jak nastolatka wychodzi w mini i wygląda w tym dobrze a kobitka po 30-stce cóż... nawet jak jeszcze jest zgrabna to ta mini już i tak jej nie pasuje do twarzy. Oczywiście bywają wyjątki od tej reguły ale rzadkie.

Gość Jaaaaaa27777777
Paskudnie wyglądają .... W sumie to trochę jak geje....

Gość Kata-rzyna1980
w dupie mam modę, mi sie podobają dlugie wlosy, bo si ewychowałam w estetyce metalowej subkultury, kręcą mnie faceci ala Lemmmy Kilmister z Motorhead. Tak trudno to zrozumieć?

Gość ddghddd
katarzyna olej te komenty.. mnie tez kreca dlugowlosi! :classic_cool:

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niech cie kreca nawet faceci z penisem na twarzy, twoja sprawa i sprawa twojego meza czy obetnie włosy czy nie,nie masz prawa mu niczego narzucac

Gość Kata-rzyna1980
no nareszcie ktos mnie poparł, już mysląłam że tu same mohery i mariany siedzą :classic_cool:

3trefddffdJimmy PageOzzy Osbournenawet ten pajac AxelDavid GilmourKurt CobainEddie VedderBrian Johnsoni wielu, wielu innych... masz jakieś zastrzeżenia co do ich "prawdziwości" ?

I dobrze ! Oblesnie wygląda facet z długimi włosami !to tak jak z grubasami zawsze będą mniej atrakcyjniejsi fizycznie od szczupłych i grubi wyglądają starzej to samo z długimi włosami u mężczyzny ! Tak jak kobieta krótkie włosy robią z niej brzydule!

Ciebie długie włosy kręcą ale jak widać Twojego faceta już nie i podkreślam że chodzi o jego włosy ! Więc jeżeli ma ochotę zciac to sie nie wcinaj !

OriginalA jakby autorka powiedziała, że jej mąż ma krótki włosy, a chce zapuścić do pasa to zaraz byś wynalazła 100 argumentów jakich mogłaby użyć przeciwko niemu i na pewno nie byłoby gadki "to jego włosy niech robi co chce"

Jimmy Page Ozzy Osbourne nawet ten pajac Axel - już ma krótkie David Gilmour Kurt Cobain - nie żyje Eddie Vedder - już ma krótkie Brian Johnson - a kto to? Reszta jest stara i chyba nie chcesz wmówić, że kręcą Cię włosy Ozzyego? Farbowane i w liczbie nie przekraczającej włosów na ciele chomika?

Gość mój na szczęście zrozumiał
że zachował się jak głąb kapuściany ścinając 4 lata temu włosy do pasa i zapuszcza znowu od 2 lat i już ma całkiem rześkie włosy już takie prawie do połowy pleców;) znowu wygląda jak mój wybranek:D wolę go w długich włosach;)

Gość o rany julek
w pewnym wieku facet nie powinien miec dlugich wlosow bo po prostu wyglada smiesznie, szczegolnie kiedy mu zostaje na glowie piec wloskow na krzyz

Polly84Jedna z udzielających się powiedziała, że prawdziwy rockmani nie nosili długich włosów. Otóż dałam jej dowód, że NOSILI a czy noszą dalej to już 2ga sprawa. W wieku 30 lat każdy z nich nosił ;] może z wyjątkiem Kurta, bo nie dożył. A Brian Johnson to członek zespołu AC/DC.Pozdrawiam.

Polly84Aha. Jak piszesz kto nie żyje to, a kto tak (chociaż nie wiem co to ma do rzeczy) to pisz o wszystkich nieżyjących.

Gość mój na szczęście zrozumiał
mój mąż ma takie włosy, że niejedna baba marzyłaby o takich - gęste jak diabli, lekko kręcone w kolorze blond jakby z refleksami no marzenie:D

margirit: Aaaa- tego z AC/DC coś nie skojarzyłam ;) Łlllojjj nie ważne czy to modne, czy niemodne- fakt, że trendy się zmieniają, współcześni rockmani noszą się raczej dość krótko... ważne co Tobie się podoba - łysy, długowłosy, z irokezem czy z łupieżem - bo to Twój facet i tyle. I jeśli ma ładne, zadbane włosy, bez zakoli wielkości talerza- to czemu nie, może pasuje mu do typu urody.

margirit- bo jeśli ktoś nie żyje to nie wiesz, czy np. dziś nie chodziłby już ogolony na łyso. Ja też Cobaina kojarzę właśnie z długimi włosami (chociaż przecież na pewnym etapie je obciął), a już np. Vedder obcięty teraz na krótko wygląda teraz dużo korzystniej niż za młodu, podobnie Cornell.