Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziutasss

smiac mi sie chce jak czytam o wygorowanych wymaganiach kobiet

Polecane posty

Gość ziutasss
Wózkowa- prawdziwy i długotrwały związek buduje się raczej na przyjaźni a nie na milości.

Gość ziutasss
Polly84- z autopsji i z obserwacji sąsiadów.

ziutass: no popatrz, a ja przyjaciół mam paru i jakoś nie chcę z nimi wszystkimi budować związku...

Gość ziutasss
Poly84- Nie wnikam.

Gość delikatnie z uwagą
autorze chcę ci delikatnie zwrócić uwagę na to, ze w istocie problem sprowadza się do tego że wy panowie zatraciliscie zdolność otrzymywania i doceniania tego co w kobietach najistotniejsze...ograniczacie się do płytkich i powierzchownych możliwości i tylko tyle jesteście w stanie zauważyć i skonsumować.....nic więcej ..i nawet już nie wiecie że jest coś wiecej. Sam wymieniasz puste i powierzchowne możliwości....w zasadzie tylko seks ( śmiechu warte)....i nawet nie od kobiety tylko od kobiet...i czego więc oczekujesz? Nie pomyślałeś że coś się w tobie zatraciło? że już do czegoś nie jesteś zdolny? współczuję ci i takim jak ty, ale to już jest norma w tych czasach, biedni jesteście i nawet o tym nie wiecie. Jakie to żałosne i miałkie,....te samochody, piwo z kolegami, piłka nożna i jej kopanie, czy te tysiące gadżetów.. czy inne przedmioty jak kobiety w liczbie mnogiej (żenada)..i to jest ta alternatywa dla której warto było stracić to co najistotniejsze? A czy wy w ogóle jeszcze wiecie że bywa coś istotniejszego? Nie wiecie i pewnie się nie dowiecie. Pędźcie sobie i łykajcie gadżety, bo co wam pozostało! A te wymagania kobiet które tak krytykujesz , to jeszcze jest jakieś promieniowanie tych zagubionych wielkich możliwości , coś jeszcze drzemie w kobietach, ale też juz zanika. I niech całkiem zaniknie skoro już jest niewidzialne dla mężczyzn. Niech już nawet kobiety żyją szybko i powierzchownie pędząc za gadżetami tak jak faceci...i większośc młodych kobiet już tak robi. Ale to wy panowie jesteście winni temu że tak się stało. Masz jakąś rację w tym, że kobieta jest już niepotrzebna dla faceta w tym pędzie za gadżetami,nawet w seksie. , ale też i mężczyzna jest już niepotzrebny kobiecie do niczego. kobieta ma tę przewagę nad facetami że może sobie założyć rodzinę z dziećmi a te kilka niezbędnych plemników kupi sobie na wolnym rynku, i będą to plemniki od dorodnych okazów, najwyższy sort...co nie jest bez znaczenia dla jakości rodziny.

Gość ziutasss
Niestety podpisuję się pod Twoim postem obiema rękami. Dodam tylko, że tak jak faceci są coraz mniej męscy, tak samo kobiety są mniej kobiece. Ergo: po co facetowi kobieta ktora nie jest dla niego kobieca? A do czego kobiecie potrzebny facet to nie wnikam bo to nie moj problem bo kobietą nie jestem.

Gość delikatnie z uwagą
kobieta straciła na szacunku i ocenie bo dziś strasznie się puszcza.

Gość a mnie to pasuje
po co mi facecik nieudacznik z ego większym niż iq i kutas.I prawidłowo , odpady społeczne takie jak dzisiejsi faceci , są skazani na wyginięcie, mogą zapomnieć o prokreacji, bo po co rozprzestrzeniać geny nieudacznika.Naturalna selekcja.A zawsze możecie się przytulić do czułego Wojtka i będziecie panowie szczęśliwi

Gość miało być dodelikatnie z uwagą
.

Gość to tak nieudacznik to ten co
nie ma kasy jak lodu brawo materialistki i sprzedajne towary,.

Gość ziutasss
Facetowi rzadko zależy na "prokreacji".

Gość phiphiiii
ziutasss Facetowi rzadko zależy na "prokreacji". nieprawda. Faceci mają o wiele większy problem emocjonalny z przyznaniem się do niepłodności. Dziwnie nerwowo reagują na propozycję wazektomi nawet jeżeli głośno mówią, że absolutnie nie chcą mieć dzieci.

Gość a mnie to pasuje
bo rzadko kojarzy fakt ,że z kopulacji zdarza się prokreacja.Ale słusznie,uważam ,że to co się teraz dzieje ,obnaża w pełni braki facetów.Kiedyś przyszedł z roboty, walnął w stół i powiedział ja tu rządzę.Rzucał parę ochłapów styranej żonie i brał się za płodzenie kolejnego bachora.A jak mamy równouprawnienie, to baby mogą pokazać wam faka i stad tyle homo, trans i innych perwersji u facetów.A kobieta jak pisała koleżanka zawsze może mieć dziecko.I tworzy rodzinę , mini plemię.Rodzina daje większe szanse przeżycia - patrz wspólnoty plemienne.I natura sama zlikwiduje słaby gatunek zwany facetem .

Gość ziutasss
Aha, ty wiesz lepiej.

Gość te verde unplugged.
Ale przeciez na tych 'wygrowanych wymaganiach' glownie mezczyzni traca. Oni maja to co kiedys, ewentualnie minus partnerke. Kobieta natomiast moze sama zdobyc wszystko to, do czego wieki temu potrzebowala mezczyzny. Czy ma partnera czy nie, i tak moze miec prace, samochod, dom, dzieci - kiedys gdy nie miala meza, nie miala niczego. Mezczyzni oparli swoja dominacje o fizyczna sile, ale swiat rozwineli tak, ze ta sila nie ma juz wiekszego znaczenia, i kobieta nie potrzebuje sie poddawac mezczyznie, bo juz da rade sama.

Gość ziutasss
Co ciekawe jesteś trzecią osobą która wspomniała o dzieciach:)

Gość ziutasss
Ale nikt tego nie neguje. Temat jest o tym po co facetowi kobieta, a nie po co kobiecie facet.

Gość te verde unplugged.
Temat adresujesz do kobiet. A kobietom to obojetne, po co facetowi kobieta, bo one facetami nie sa. Wola skierowac go na bardziej interesujace je tory.

Gość a mnie to pasuje
ziutas mamy demokracje i prawa możemy zmienić temat .Powiedz mi w takim razie po co mi średnio zadbany osobnik płci męskiej, zarabiający 1500 , którego szczytem aspiracji jest tyrać na produkcji i napić się w piątek.Dowali mi tylko obowiązków, , będę musiała znosić leżenie na kanapie i oglądanie meczy, a rozmowa będzie przypominać rozmowę z umysłowo niepełnosprytnym.I jeszcze mam rezygnować z pasji zainteresowań, tego ,że robię to kiedy chcę i jak chcę.Seks ? Nie rozśmieszaj mnie, polscy faceci są zaniedbani.Raczej obowiązek jak kiedyś.Wy jesteście już niepotrzebni.Ewolucyjnie giniecie.

Gość ziutasss
Temat skierowałem do forumowiczów, a są tu i kobiety i faceci (bo podobno mężczyzn na kobiecych forach nie ma). Mnie z kolei nie interesuje po co kobiecie facet bo nie jestem kobietą, tylko facetem, więc interesuje mnie po co facetowi kobieta.

Gość ziutasss
a mnie to pasuje- Po nic. Taki osobnik nie jest ci do niczego potrzebny.

Gość mnie chyba można też
no i dobrze, części kobiet nie są potrzebni faceci, a część facetów nie potrzebuje kobiet. więc w czym problem? każdy powinien być szczęśliwy:)

Gość te verde unplugged.
Temat kierujesz do kobiet, choc sam moze tego nie wiesz - poczytaj pierwszy post, jak piszesz 'musialyscie', 'przegralyscie'. Chicales nam uswiadomic jakie to jestesmy glupie i jak to cierpimy za swoja glupote.

Gość a mnie to pasuje
chciał, ale jako ten mądry mężczyzna nie zauważył, że to co się dzieje teraz , działa na niekorzyść facetów.Chyba ,że wrócą do antycznej Grecji i będą mieli love story po grecku .Pan z panem.Ale dzieci z tego nie będzie, więc i tak wyginą.

Gość ziutasss
Możliwe, że zadziałała podświadomość, masz racje.

Gość te verde unplugged.
Oj, patrzac na to, jacy ludzie sa teraz, to nawet lepiej zebysmy wygineli.

Gość wuwuzele
dlaczego to wszystko działa niby na niekorzyśc facetów???

Gość ziutasss
mnie chyba mozna tez- No żaden problem, rozmawiamy sobie po prostu:)

Gość ziutasss
wuwuzela- Bo według niej celem każdego faceta jest posiadanie kobiety:) A temat jest o tym, że tak wcale nie jest.

Gość wuwuzele
no nie wiem, czy celem każdego faceta jest posiadanie kobiety :D