Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

Grube=Zdradzane

Polecane posty

tak uwazam jest to nie realne ze jest inaczej i te ich wywody ze sa seksowne pocigajace mezczyznom sie podobaja ale zawsze pisza to osoby zakompleksione i grube nigdy nie spotkalam sie z takim spojzeniem na sprawe ze strony mezczyzn przeciez wiadomo ze kazdy chce miec laske ktorej koleczy beda mu zazdroscili ja jak widze gruba odrazu mysle i jak tu facet ma nie zdradzac jak ja jako kobieta bym oczwary kijem nie tknela.

Gość O_o 2525
jagienka tobie od rana odwala nie? już dziś jeden temat o grubych był.

Gość miś koaala
jagienka-ale jestes głupia.....Pewnie szlag cie chce trafić ,że ty jestes chuda a na ciebie jak psy na kosci nie lecą....ja nie jestem tłusta ale do chudziutkich nie należe.A jednak faceci z wywieszonym językiem ogladaja sie za mna na ulicy.Bo??? Bo jestem pewna siebie.Zna swoja wartośc i wiem i ze faceci nie lubia chodzacych kosciotrupów.Zero cycka-szara cera i zmarnione włosy.Tak właśnie. A ty penie donich nalezysz i ciię chuj chce strzelić...heheheeh

Gość i znowu ona
Wymyśl coś oryginalnego ,a nie tylko grube.....

Co zdziro puszczalska? Jak sie bawisz z cudzymi chlopakami? Cieszysz sie latawico z cudzego nie szczenscia?

Gość miś koaala
Pozatym powiem tak -grono dojżałych faceów debilko nie wybiera sobe lasek po tylko aby pasowały mu do samochodu.Ale znaja inne wartosci.I ja sie raczej obracam w takim towarzystwie gdzie faceci z wychdzonych raszpli to raczej nie tykaja bo sie boja ze sobie uda poobijaja po kosiach.

Gość dora z ozorem
siema siema-jestem pulchnioutka fajniutka i jestem super.Wiem io tym bo widze jak panowie na mnie patrza z apetytem:-) Jeden nawet powiedział ze nie jest psem i na kości nie leci:D

ta ja jestem pewna siebje cyc mam dupe mam super strzala ze mnie i chodzi mi o takie jak ty z tluszczem sxpilki pod nio sie wbijajo w ziemi i ma sie za laskie a chopacy sieiejo i dlatego oglondajo a co ty myslisz ktory ci powie ze lubi gruby no ktory slepy

no tak a wiecje co to ironia ha ha a ci dojzali faceci to najbardziej zdradzajo bo majo dosc swych zon ktore sa grube i stare ha i mieniaja na mlode laski faceci nie majo takiego myslenia jak wy poczwary rozbawiacie mnie

Jagienka i dżoana. Wy chyba jesteście kumpelami, które chcą sobie porobić jaja na forum. Takie same foty macie (wiocha, zakryte twarze włosami, pewnie sobie razem je robiłyście).Co jest fajnego w zgrywaniu kretynek i robieniu takich nędznych prowokacji? Wasze poczucie humoru jest bardzo słabe. To jest wręcz żałosne, że tu siedzicie całymi dniami i piszecie jakieś pierdoły zgrywając jakieś pustaki. Bo co nie wejdę to dżoana i jagienka pierdolą kocopoły dla hecy. Widać macie nudne życie i niskie IQ.

jagienka, ty to gdzieś spod Białegostoku chyba jesteś co? i nie jesteś zajebista strzała, tylko tępa strzała co najwyżej :O

mój kuzyn z Canady (wysoki, przystojny, dobrze zbudowany) pojął za żonę grubą lochę (która ma blisko do jeżdżenia na wózku) ;]

"margrit ty trabswestyto aj.kiju mamy takie ze tylko 2% ludzi takie ma my znamy swoja wartosc"teraz to przetłumacz na język polski. Ze szkoły wróciłaś i zgrywasz kretynkę na forum. Idź odrób lekcje.

moze ona ma kase albo.zgadza sie na zdradzanie blagam was nie rozbawiacie mnie ha ha o to chodzi ze wy tepoty tak myslicie ze tak nie jest co wy myslucie ze faceci uczuc nie maja albo ze jakies wyzsze uczucia

Jagienka ty w ogóle sama rozumiesz co piszesz? A te twoje fotki w bazarowych ciuchach najlepiej oddają twoją urodę i styl :D

bazar ? haha to jest moda przez duze m z zagranicy do ciebie tepoto za 10 lat dojdzie moja ciuszki sa z usa

i co pewnie juz drzycie bo wiecie ze mam racke lepiej obserwujcie swoich panow bo zawsze taka jagna lub dzoana noga sie przy nich zakrecic a wtedy bjada wam

i teraz będziesz pisać sama do siebie? żałosna jesteś i byle gówniane zajęcie Cię zadowoli.

Gość dora z ozorem
w szpilkach nie chodze bo nie lubie.....jestem sexi bo jest mnie za co złapać a nie tak jak ty -skóra i kości.:D:D:D:D:D:D nie nie powię ale widzę jak reaguja na rszple wychudzonę.Ledwo to na nogach stoi.......Bo takie wychudzone zabiedzone.Uśmiac sie mozna.Widze ,że cie zabolało:D Nie przejmuj sie w szrankach i tak bys nie miala jakich kolwiek szans.W moim cieniu mojej zajebistosci i tak bys nie wyszła przed szereg.Wiec pomimo tego ,że bys była chudsz odemnie nikt nie zwrócil by na ciebie uwagi w moim towrzystwie:D:D:D:D Niestety (oczywiscie dla ciebie) Gwiazdo:D:D:D:D:D:D:d

Gość dora z ozorem
zakomleksiona musisz byc dosyc bardzo skoro tak ci toprzeszkadza.Proponuje udac sie do dobrego psychologa i dermatologa bo ci syfy na twarzy przysłoniły swiat