Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaanana

wiecie kim byłam w poprzednim wcieleniu?

Polecane posty

Gość joannaanana
nie wiem może jak ktos cie oszuka,okradnie .twój dług zostanie spłacony.

Gość joannaanana
wysrałam jelita z wrażenia

Gość joannaanana
ja co mam? musze isc do psychologa,innej mozliwosci nie widzę,irytuje mnie mój własny mąż,patrze na moje córki i myślę że to one były biedne powieszone ,oj szkoda słów..

Gość joannaanana
najgorsze jest to ,że ktoś mi powiedział,że mam go zostawić bo w tym życiu on nas też zabije, chodzi o wypadek samochodowy.

Gość joannaanana
to ma byc jego kara!!!! zabije wlasna żone i dzieci ,żeby odczuł jak to jest.

Gość ile zapłaciłaś za ten seans
Chciałabym poddać się regresowi, ale mnie na to nie stać chyba :(

Gość maniooo ciekawskiii =)
ja sobie w programie obliczyłam liczbę długu karmicznego wyszła mi taka Liczba 19 to Odrodzenie, realizacja :D i po to wymyślono informatykę, aby ktoś wpychał w komputer wydumane dane i przetwarzał w oparciu o nie mniej wydumane parametry :D ps oczywiście uwaga o kupie gówna to podszyw

Gość ile zapłaciłaś za ten seans
A.. I w jakim programi można obliczyć sobie dług karmiczny?

Gość joannaanana
zaplaciłam 200 zł ,

Za co 200 zł? Za namieszanie sobie w głowie? Łatwo tobą manipulować, niestety.

Gość joannaanana
dzieki temu mialam byc bogatsza wewnętrznie hmmmm i jestem załatwiona

Gość Truskawkowa mama...
Ale masz problemy. Wymyśliłaś sobie jakieś bzdury i jeszcze wróżysz, że mąż zabije Ciebie i dzieci. TO CHORE!!!! Sama prowadź auto jeśli tak bardzo wierzysz w te wymysły hien pseudopsychologów lubujących się w magii i czarach! Ale to nie jest normalne.

Gość joannaanana
ogolnie mało zapłaciłam bo kosztuje okolo 600 zł

Gość joannaanana
jak jedziemy gdzies dalej to sama prowadzę.nie radze nikomu iść bo cale życie sie pogmatwa,same myśli nie dają żyć

Gość Truskawkowa mama...
Definicja z Wikipedii "Regresja - w psychologii powrót do zachowania charakterystycznego dla wcześniejszego okresu rozwojowego. Powrót ten może również objawiać się na płaszczyźnie emocjonalnej (odczuwanie siebie jako dziecka, przypominanie sobie uczuć podobnych do tych odczuwanych jako dziecko, itp.). Podczas regresji człowiek czasem przypomina sobie fakty od dawna zapomniane. Bywa jednak i tak, że fakty zasłyszane (np. treść książek), lub kompletnie zmyślone objawiają mu się jako autentyczne."

Gość Truskawkowa mama...
Naczytałaś się o wojnie. Twój mąż Ci pewnie podpadł bo się z nim pokłóciłaś, moze mieliście jakiś kryzys no i Twój umysł uczynił go ssmanem :D

Gość joannaanana
namówil imnie w ten sposób-mówiąc -że ci co na to nie pójdą pozostają niewolnikami swojej podświadomości i przypadku. Zmian może dokonać tylko ten, kto zna swoje obecne położenie. Jeśli nie wiesz, dlaczego masz swoje przekonania, dlaczego właśnie takie a nie inne i co te przekonania tobie pozytywnego/negatywnego dają- to jesteś sterowany przepadkiem, jesteś sterowany przez swoich bliskich, przyjaciół i wrogów. To oni mają nad tobą kontrolę a po hipnozie jest inaczej.

Gość joannaanana
no może tak być,ale to czułam i teraz mam problem

Gość Truskawkowa mama...
Ja pierdziu... I takie bzdety Cię przekonały?! Jesteś idealnym kandydatem do jakiejś sekty Hare Kriszna :P

Jesteś zbyt wrażliwa na takie akcje. Pewnie też naiwna skoro dałaś się w to wciągnąć, kierowana tak specyficznymi pobudkami. Regresja hipnotyczna dotyczy tego co masz w głowie, nie tego co rzekomo miałaś jako inna osoba. To jest już dorabianie idei wziętej z sufitu. Ty masz jakiś problem emocjonalny i regresją tylko go uwypukliłaś, jeszcze dodając nowe wątki. W życiu bym w takie kretyństwa nie uwierzył, tym bardziej, że wiem jak bardzo plastyczna jest nasza wyobraźnia i podświadomość.

Gość joannaanana
maż jest dobrym człowiekiem dla rodziny,nie kłócimy się i mi nie podpadł.

I teraz kontrolę nad tobą ma ta osoba, która wie jakie masz lęki. Taki jet tego skutek. Zamiast się wyzwolić, nałożyłaś sobie nowe pęta. Idź do dobrego psychologa, tylko nie jakiegoś szarlatana.

Gość joannaanana
dlatego idę do psychologa,bo moga to być jakieś wyobrażenia ,mysli ,a nie to ,że bylo tak w innym wcieleniu.

Gość Truskawkowa mama...
a jednak coś musiało źle zagrać :) może masz uraz do ojca, może skrzywdził Cię jakiś mężczyzna i teraz przerzucasz to co złe na męża. Ja naprawdę nie wierzę w te bzdury o reinkarnacji. A rozmawiałaś w ogóle z mężem o tej akcji z majstrowaniem w Twojej psychice? :) Co on na to?

Gość joannaanana
znam te strony, pisalam juz na kazdym forum o moim przypadku,dopiero teraz mysle nad psychologiem,bo to zbyt dlugo trwa,nie mogę tak życ.

Gość joannaanana
mówiłam,on tylko oj Aska,Aśka dobrze że cie nie zgwałciłem na tej wojnie,nie idzie z nim na poważnie o tym rozmawiać

Gość pole na polu
Pozwoliłaś złu wejść w Twoje poukładane życie.Otworzyłaś drzwi złym duchom i teraz atakują CIę, niszczą to co w Tobie było dobre, czyste, miłość do męża, męczą Cię wyrzutami i oskarżeniami względem męża. Idź lepiej do spowiedzi i oczyść się ze zła.

Gość pole na polu
nie od dzis wiadomo, że wróżbiarstwo i magia to narzędzia złych duchów.

Dziewczyno, idź do psychologa, tylko kogoś na poziomie. Masz chyba labilną psychikę, delikatną i łatwo ulegasz specyficznym sugestiom. Z pewnością masz pewien problem, ale on jest w Tobie, nie w odległej przeszłości, tylko w Twojej przeszłości, w Twoim życiu. To co sobie "przypomniałaś", jest jakimś echem lęków, wewnętrznych przeżyć i tak to traktuj.