Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaanana

wiecie kim byłam w poprzednim wcieleniu?

Polecane posty

Gość a jaa wierze
jaonna regresja miała Ci pomóc... a chyba pogorszyła sprawę... jak sądzisz??? bo wiesz o co chodzi jak człowiek zrozumie przyczyne to następuje uzdrowienie Ty zrozumiałaś za kim tak tęsknisz dzięki regresji... teraz powinnaś żyć dalej, przebaczyć mężowi, i tyle wtedy się uspokoisz

Gość maniooo ciekawskiii =)
Bo o tym trudno rozmawiać poważnie. Żeby rozmawiać poważnie, trzeba założyć, że masz problem ze swoją psychiką, bo nie wymagaj od ludzi rozsądnych, żeby wdawali się w analizę minionych żywotów. Natomiast twój mąż, być może w ogóle nie ma pojęcia, jaka jesteś w sensie emocjonalnym, więc nie rozumie w ogóle tego tematu.

Gość Truskawkowa mama...
Poza tym skąd niby miałaś wiedzieć, że egzekutor jest Twoim aktualnym mężem? Chyba nie wyglądał tak samo?

Gość joannaanana
I tak zrobię,dziekuję że moglam z siebie to wyrzucić.poradze sobie z tym,a was przestrzegam przed tym. Nie ważne co było w poprzednim wcieleniu,a ja zawsze do tego dążyłam.

Gość joannaanana
gesty oraz postawa była podobna,nie wiem czy ten wielki terapeuta mi tego nie wkręcił,to jest dziwne,nie mozna opisac.to jest jak po realnym śnie,jak ktos jest ciekawy może skorzystać,ale nie radzę

Gość joannaanana
bo pytal do kogo byl podobny egzekutor opisalam,i on zapytal kto tak wyglada wiec podalam ze mąż i juz pozostalo na mężu

Gość a jaa wierze
a kiedy byłaś na tym regresingu? tydzień temu? pytam,,, bo taka "brutalna" terapia potrzebuje czasu ja byłam na terapii hellingera to tydzien zajęło mi dochodzenie do siebie tam też wypływają na wierzch różne rzeczy ale z obecnego życia członków rodziny, i to czego się dowiedziałam było mi zupełnie obce także Ty też potrzebujesz czasu na dojście do siebie a potem zauwazysz może pozytywne skutki regresingu, takie coś daje rezultat po czasie... a jeśli będzie Ci się pogarszać to marsz do psychologa

Gość a jaa wierze
a sorki,,, pisałaś ze byłaś tydzień temu,, więc odczekaj jeszcze tydzień i zobaczysz jak się bedziesz czuła... i nie rozmyślaj nad tym ciagle... nie rozgrzbuj tego co się dowiedziałaś

Gość maniooo ciekawskiii =)
ale to nie była regresja jako działanie psychoterapeutyczne raczej próba wmówienia czegoś, manipulacji na tym polega różnica techniki z użyciem hipnozy mogą być bardzo niebezpieczne to powinien robić specjalista z naukowymi patentami i pod nadzorem a nie jakiś szarlatan

Gość Albo do egzorcysty
Kto wie co ci tam mogli wgrać ?. Może trojana, albo chipa :O