Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praviiiiiiiiiiiikk

Jestem 25letnim prawiczkiem, nie mam prawa jazdy, jestem niski. Nie mam szans

Polecane posty

Gość praviiiiiiiiiiiikk

Bylem szczesliwy tylko do 10-11 roku zycia a potem nie mialem zadnych kolegow,kolezanek, bylem odtrąconym odludkiem, uczen przeciętny a raczej słaby. Zawsze bylem kurduplem, w wieku okolo 14-15 lat zbrzydłem, gęba jak donica, zakola sie pojawily. Nikt mnie nie lubil, dostawałem kogos do siedzenia w ławce ''z przydzialu'', najczesciej najgorszego chama i łobuza klasowego , wychowawca liczyla ze z taka ciotą jak ja, cichym i niesmialym on sie zmieni i bedzie grzeczny. Na WF-ie nie cwiczylem bo nic nie umialem, nawet pilki odbic. W technikum gardzili mną , nasmiewali sie, terror psychiczny ale szybko minelo. Bylem na kilku spotkaniach ''z internetu'' , tylko po jednym razie, zadna nie wykazała checi dalszych spotkan, od jednej nawet uslyszalem ze nie jestem w jej typie, ze spodziewala sie kogos innego, ze fajnie sie pisalo i rozmawialo ale to nie to... Prawa jazdy nie mam, mieszkam z rodzicami, pracuje dorywczo w OBI Tacy jak ja zdechną w samotnosci

Gość ja w oczach kobiet też jestem
kurduplem dla kobiet mężczyzna zaczyna się od 190 a ja mam tylko 185. Mam straszny kompleks na tym punkcie bo wiem, że na kurdupla nigdy nie spojrzą :(

Gość praviiiiiiiiiiiikk
ja mam 166 , co mam powiedziec?

Gość jedna kolezanka powiedziala
Mi że kurdupel teraz zaczyna się od 2, 5 metra w dol. Powiedziala że to nie zart bo teraz przecietna kobieta ma 2 m stope 80 cm i 128 kg wagi

Gość chlałem dużo mleka
No dokładnie. Wzrost 185 stał się już średnim, cholera. Teraz gimbusy są już wyższe.

Gość chlałem dużo mleka
No ale że masz taką podłą robotę to możesz tylko sobie za nią 'dziękować'.

Gość praviiiiiiiiiiiikk
dlaczego podłą ? nie narobie sie tutaj, w sumie caly dzien łaze bez celu, posiedze, nikt mnie nie goni, gorzej jest tylko w weekendy bo pelno gowna sie zjezdza i dupe zawracają placą na czas

Gość chlałem dużo mleka
To po co ją tu wypunktowywujesz?