Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy kota

Czy wszystkie z was mają pierścionek zaręczynowy?

Polecane posty

Gość mam ten sam
u nas tez bylo tak,ze ja dostalam pierscionek,a moj M srebrna obraczke z wygrawerowanym napisem od srodka-nosi ja do dzis i mowi,ze jest wazniejsza niz ta slubna(ta lezy w szufladzie ;P)

Gość O_o 2525
mam. nie noszę. Od czasu do czasu na jakieś wyjście ubiorę. Za dużo w domu jest pracy żeby non stop mieć pierścionek ubrany.

mam i noszę...za to obrączki nie noszę,bo po drugiej ciąży fajnie schudłam i obrączka jest dość luźna i boję się,że zgubie... : )

ja mam, ja mam! I noszę :) A ślubu do dzisiaj nie wzięliśmy. Natomiast o cenie dowiedziałam sie po latach i, mowiac kolokwialnie, beret mi zerwało na głupotę mojego faceta:)

Mi by było nawet szkoda gdybym wiedziała, że mój mąż wydał na pierścionek więcej jak 300 zł. Szkoda pieniędzy, bo ja nie jestem wielbicielką biżuterii i nigdy go nawet nie założyłam. Zresztą na palcu noszę tylko srebrną obrączkę, nic więcej. Myślę, że zareczyny, czy ślub to naprawdę wielkie przeżycie, ale do drogich prezentów nie przywiązuję wagi i nie potrzebuję niewiadomo jakich świecidełek.

Gość Mała czarna kawka 22
Bym nosiła jakbym nie zgubiła ;(;(:O:O:O Taki bł ładny i zgrabniutki a wcielo mi go w styczniu, zdjełam do zakładania rajstop i już ślad po nim zaginął-i to w domu!

Gość ente
mój 68zł na allegro plus 7zł przesyłka :P

Gość lkjdsfjfjljdfkldsjljfdkjlfdjlj
mój wydał ok 3000, byl wtedy studentem pracujacym jednynie od po do piatku, da się jak się bardzo chce

Gość oj tammmm przesadzasz
a jakie to ma znaczenie ile kosztował pierścionek zaręczynowy??

ja nie mam. i chyba nie bedzie. dziecko juz jest, slub w planach. nie chce zadnego drogiego ale miło by dostac... sam gest

Ja zaręczynowego jako takiego nie mam,pierwszy pierścionek dostałam od męża na pierwszą rocznicę "chodzenia" :) a drugi bardziej okazały gdy urodziłam pierwsze dziecko i ten właśnie noszę wraz z obrączką. Ten pierwszy niestety już za mały czeka na córkę:P

stale noszę, bo uwielbiam biżuterię - zaręczynowy i obrączkę razem na prawej, a na lewej pierścionek "za syna" - wszystko z białego złota z brylantami, więc się nie gryzie

Gość Lena204
nasze pierścionek i obrączkę

Mam ale nie noszę ani pierścionka ani obrączki. Mój pierścionek sama sobie wybrałam i kosztował 340zł;) (10 lat temu). Jest śliczny jak czasami go założę to "nie przejdzie" niezauważony:);)

Gość pierscionka nie
pierscionka nie dostalam,ale auto na zareczyny,takie sredniej klasy ale jezdzi do dzis

Noszę tylko obrączkę. Pierścionek dostałam 2 miesiące przed ślubem i nosiłam tylko do ślubu. Leży jako pamiątka.

Gość dostalam 1,5 roku przed slubem
pojechalismy, sama wybralam, koszt 320zl (biale zloto) niestety lapka ktora trzymala oczko pekla, naprawa 200zl. wiec narazie lezy, nosze tylko obroczke slubna, i obroczke srebrna ktora 14lat temu przywiozl mi brat z USA. wczesniej byla na kciuk, dzis na serdecznym :P

Gość Just Just
my mieszkamy za granica i moj maz nie jest Polakiem wiec wiadomo ze moj pierscionek porownywalnie bedzie drozszy... ale nie musial by byc, maz do jubilera poszedl z budzetem 2tys euro ale jak stwierdzil gdy zobaczyl pierscionki do tej kwoty kazal jej pokazac inna palete ktora mu sie bardziej podobala, kobieta powiedziala mu ze te pierscionki sa 3 razy drozsze niz jego budzet, po czym on upieral sie ze chce zobaczyc i tak dostalam pierscionek za 7 tys euro z pieknym brylantem 0.50karata i najwyzszej proby bialego zlota, na rocznice dostalam "anniversary ring" z piecioma brylantami o lacznej masie 0.35 karata a obraczki wybieralismy juz razem i z tego wszystkiego wyszly najtaniej :) Czy nosze? tylko na specjalne wyjscia, przy dwojce malenkich dzieci i domu na glowie nie jest to dobry pomysl ani wygodne rozwiazanie noszenie pierscionkow z wystajacymi oczkami... drugiego pierscionka zareczynowego od tego samego faceta juz nie dostaniesz wiec warto kupic taki jaki z duma bedziesz nosila na palcu... jesli to Ty wybierasz, ja nie mialam pojecia co dostane ale na pewno nie wybrala bym sobie sama takiego drogiego pierscionka!