Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geh5h5

tez kupujecie tanie badziewne jedzenie jak moja rodzina?

Polecane posty

Gość geh5h5

ser z biedronki 1 kg- 8 zl miesko z sloika pulpeciki-3,50 codziennie tanie buly celem zapchania-okolo 2 zl kilka sztuk itp?

Gość pozostaje szukac lekarza
co prawda akurat buł i sera nie kupuje ani pulpecikow, ale tez mi sie zdarza kupowac tanie jedzenie, takie zapychacze

Gość cxvxv
akurat kupuje bulki ale zadnych pulpetow w sloiku bym za darmo nie wzial nawet pies tego nie chce jesc:D

Gość geh5h5
no i matka wielce zadowolona z siebie i do mnie mowi zobacz ile sera kupilam za 8 zl:o a ja do niej to smacznego bo ja tego badziewia jesc nie bede:o

nie mam nic do biedronki bo uwielbiam z tego dyskontu jogurt/serki ale wędliny/mięso/sery kupuje drogie

Gość geh5h5
no niby tak czemu ludzie nie kumaja ze bardzo tanie jedzenie to gowno nie jedzenie? pakuja kase w super telewizory czy samochody najlepsze paliwo i olej do samochodu a w siebie pakuja gowno? bo tanie?

Gość dvdvdf
to idz dziewczyno zarob i kup "lepsze jedzenie".

Gość geh5h5
szczerze? wole zjesc lepiej a mniej:o

Gość geh5h5
nie o to chodzi:o serio nic nie mam do bulek czy czegos ale mieso za 3,50 ze sloika czy kilogram(1 kg) sera za 8 zl??:o

Gość ksjsjssjjsjs
ja wędliny staram sie nie kupowac, dla mnie ejst naszpikowana chemią, zazwyczaj kupuje u masarza swieze mięso typu karkówka , schab marynuje w ziołach i pieke, i mamy mięsko na kanapki :) Dla mnie nawet droga wedlina z supermarketu to gówno....

Gość Ja kupuje w Piotrze i Pawle
Ja kupuje w Piotrze i Pawle i nie wydaje dużo ser żółty po 15 złotych królewski nie jakiś badziewny, wędlina po 15-18 złotych . Parówki berlinki w paczkach te co są po 22 złote kilogram, na wage są po 16 złotych. Można kupić tanie i dobre. Dzisiaj kupiłam włoszczyznę , paczkę przecieru z ogórków ugotowałam gar zupy , przecier połowa została, włoszczyznę zużyłam 1/2 bo była ogromna, do tego kawałek kurczaka i gar wielki zup wyszedł mi 5 złotych ze śmietaną wliczając jeszcze

mozna kupic tanio i dobrze ale raczej nie wedliny czy sery zolte. to co wy nazywacie serami, jakis krolewki np to nie jest tak naprawde ser. nie ma porownania w stosunku do tego co jadlam jak bylam dzieckiem, to cos zupelnie innego, to juz nie jest ser.

Gość ja ostatnio wywaliłam
normalny żółty ser kosztuje ok. 22-26 zł za kg a nie 8.

nawet te drozsze sery, niby sery, bywaja robione niezgodnie z zasadami wyrobu serow i dodaje sie tluszczu roslinnego

Gość geh5h5
teraz mi wmawia ze kupila na promocji:D i dlatego taki tani

Gość avp2
Wlasnie tym rozni się zachodnie spoleczenstwo od polakow że tam na dobrej jakosci zarcie wydaja wiekszosc haajsu. U nas wola zryc jakies kluchy w proszku z 1,50 a kase wydasc na telefoniki bluzeczki i inne pierdoly. Ludzie nie wiedza że sa tym co jedza, to co jedza, jaki rodzaj kwasow tluszczowych, ile prawdziwego bialka w diecie tak wygladaja ich twarze , ciala itp. Dlatego polacy sa w wiekszosci tacy chujowi z wygladu

Gość do autorki tematuu
To moze autorko ruszysz dupę i zarobisz na to droższe i lepsze jedzenie jak się nie podoba to, co rodzice pod nos podają za darmo?

Gość Mała czarna kawka 22
To tam taki jest po 8 za kg??:D ja tam lubie właśnie jeden ser tylko za kg on kosztuje napewno nie 8 zł! Lubie taki mierzwiony czy mierzwiowy ekstra cienki gouda. Czasem kupie. Uwielbiam bo jedyny który ma takie cienkie plastry!. Za 150g bo tak jest pakowan chyba 3,99. Czyli za kg 25 coś.

Gość do autorkiiii
chyba 8 paczke 0,5 kg dokladnie 8,99

ja tam w ogole nie tykam produktow nabialowych i mleka, to niezgodne z naturą :P

Gość geh5h5
przeciez ja pracuje i dokladam sie:o mamunia lubi papieroski i piwko tatus rowniez wiecie ile to kasy??! na czyms innym oszczedzaja jak widac

Gość do autorki tematuu
No to jaki masz problem? Kupujesz własny seruś za 30 zł i trzymasz w lodóweczce w papierku z napisem "moje, droższe, lepsze" :) Po co więc ten temat, po co te pretensje? :)

Gość geh5h5
to jak dostarczasz wapn?:o

Gość ciałopalny
a ty co kupujesz by pokazać rodzinie jakie jedzenie jest wartościowe ? coś mi się zdaje, że to przez takie śmieci jak ty korporacyjny syf karmi nas syfem

Gość Evvvvvka
dobry żółty ser i wedliny za 15 zł/kg? Chyba sobie żartujesz... Za taką cenę kupisz najpodlejszy sort produktów seropodobnych i mielonki z psa z budą:(

Gość predator polujacy na polki
Ja wole wydac cala kase z mojej swiezej lekarskiej pensji (5 tys) na zarcie niż zaciagac jakies smieszne kredyty na mieszkania czy samochody i inne duperele. 4 tys miesiecznie wydaje na samo jedzenie tylko dla siebie. Pozdrawiam

wapnia duzo jest w pomaranczach, mandarynkach, pijam napoj sojowy wzbogacany wapniem, to ze tylko w nabiale jest dobrze przyswajalny wapn to mit. zreszta ja i tak nie toleruje produktow mlecznych wiec nic bym z tego nie mialam, zaraz przeze mnie tylko przelatuje i doslownie - gowno z tego mam :P