Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geh5h5

tez kupujecie tanie badziewne jedzenie jak moja rodzina?

Polecane posty

Gość jaką idiotką trzeba być zeby
powiedzieć, kupuję tanie i jem tanie żarcie, ale dobrze się czuję :-D :-O To żarcie CIę nie zatruje z dnia na dzień, wtedy miałabys sraczkę i wymioty i wiecej byś tego nie zjadła. Problem w tym, ze oni to całe tanie zarcie podtruwaja powoli, a jak zjesz kilka produtków dziennie to zobacz jak podtruwasz swój organizm. Dopóki czujesz sie dobrze to sie ciesz, ale nagle pewnego dnia nie zdziw się jak ci coś wykryją. Ludzie sa smieszni. Żrą na potęgę największe świństwa a potem zdziwieni :-O przeciez on całe życie nie chorował, zdorwy był, u lekarza nigdy nie był i nagle zawał? śmierć??? Czemu wy ludzi ejesteście tacy TĘPI???? czemu??????

Gość aaarwena
akurat jedzenie sie staram kupowac dobrej jakossci nie jakies mimry z mamrami ;) ale na pewno nie konserwy i tego typu syf

Gość ale brzydka myszka jesteś
ja kupuje tylko zapychacze typu tanie bułki, makarony, ziemniaki i kasze a do tego tani sos z torebki na mieso mnie nie stac

Mamie na pewno jest miło jak tak mówisz... Niestety takie czasy przyszły, że ludzie jedzą tanie gówno, bo jeść muszą, każdy oszczędza na czym może. Kocham dobre i wartościowe jedzenia,ale żeby je kupić muszę rezygnować z innych rzeczy, nie każdy chce "przesrac" wypłate.

Gość gość
Cześć, szukam warszawskiej rodziny, która je sporo sera do programu TV. Przewidziane honorarium. Warunek: rodzina wpuści prowadzącą do domu i porozmawia z nią o nawykach żywieniowych. Odpowiadam na każdego maila: k.wojciechowska@tvn.pl