Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalyahh

Jestem ładna, bogata i mega nieszczęśliwa :(

Polecane posty

Gość natalyahh

Mam kupę kasy, ciuchy od tommiego hilfigera,guess'a i calvina kleina , jestem dość ładna ale chyba nie ma bardziej nieszczęśliwej osoby ode mnie nie mam przyjaciół chyba że mówimy o takich którzy przyjaźnią się ze mną żebym im kupowała ciuchy i zabierała do drogich restauracji :/ Wszyscy chłopacy z którymi dotychczas byłam lecieli tylko na moją kasę na mój samochód i wypasiony dom Nie lubią mnie na uczelni bo mają mnie za pustą laskę która lansuje się butami lacoste i grubym portfelem a 90% tych ludzi nie zamieniło ze mną nigdy słowa ale oczywiście opinię już mają wyrobioną. Starzy mają mnie gdzieś bo ciągle tylko praca praca praca i koszenie forsy. Rodzeństwa żadnego nie mam więc całymi dniami siedze sama w tym 'wypasionym' domu i gadam do psa. Powiem wam szczerze że moje życie jest do bani i gdybym miała jeszcze raz się urodzić chciałabym żyć w normalnej rodzinie i dostawać miesięcznie 30 zł kieszonkowego ale mieć prawdziwych rodziców, przyjaciół i chłopaka który byłby ze mną z miłości zazdroszczę wam normalnego zycia, mnie niestety to nie czeka :o

Gość Domisieeeek
zazdroszczę Ci:p

Gość inaoud
a ile masz lat i skad jestes? jak nie chcesz to nie podawaj tych danych, ja bym sie mogla z Tobą zakumplować, nawet internetowo :) nie jestem interesowna, nie chodzi mi o kasę :) wydajesz sie byc ciekawa... ;)

Gość natalyahh
i wciąz jestem dziewicą :-O

Gość Domisieeeek
ja też jestem dziewicą i nie widzę w tym niczego złego ;p Daj gg to poklikamy

Gość natalyahh
mieszkam w Wawie mam 21 lat studiuję na SGH a to z dziewictwem to oczywiście marny podszyw :o

Gość gupie provo
0/10

Gość Do dupczenia w czoko
Pokaż cyce skoro jesteś ładna 🖐️

ja mam troche kasy i nie mam .... wspólczuje Ci. Jeśli byś chciała pogadać czy coś to mozemy na emailu jesli Ci sie nudzi. Jestem normalna dziewczyna która przeszła też duzo w zyciu. Nie jestem bogata po prostu mam ładny dom w srodku i tez duzo osob mi zazdrosci. Albo jak kupie sobie coś nowego.

Gość inaoud
to super jestesmy z tego samego miasta ;) ja jestem srednio ladna, srednio bogata i raczej szczesliwa, lubisz alkohol? imprezy? chlopcow? moze ludzie Cię unikają, bo w swoich zwykłych ciuchach baliby sie,że zrobią Ci obciach? jak domyslam się, masz dobry styl?

Gość gagagagagagaggaga;;
Ja Ciebie rowumiem! Mam tak samo. Siedze na glupim forum i wyzywam z nudow ludzi. Chlopaka chyba w zyciu nie znajde, takiego wiecie, ktory ma to cos i bylby taki dla mnie na dobre i na zle. Przyjaciolka jest wtedy jak z nodow jade na galerie albo jak mam chate wolna. No nie mam nikogo

Gość dodapieknamauroda
cos musisz miec nie tak ze soba. znam sporo ludzi ktorzy maja kase i jakos sobie radza. mysle ze to prowokacja. bo niemozliwe raczej zeby inteligentna osoba zdala na sgh i nie zdawala sobie sprawy z atutow jakie ma w reku. wiec o co come on? kasa to nie tylko ciuchy, to oprocz tego kluby, faceci etc.. klub rotary, kolko jazdy konnej, fajni faceci po 50 ktorzy woza cie swoim porshe cayenne, wakacje na wyspach kanaryjskich etc.. no i przede wszystkim brak zdolowanych rodzicow. no ale uwazaj na siebie, bo jesli faktycznie nie umiesz sobie poradzic w zyciu to jakis byle pajac moze ci zrobic emocjonalna krzywde. pa.

Gość natalyahh
Lubię się dobrze bawić, lubię imprezy, ciuchy i kosmetyki to chyba jak każda normalna ddziewczyna. Nie lubię się chwalić ciuchami i tego nie robię a to że kupuję drogie i markowe to dlatego że mnie na nie stać a ludzie zaraz sobie wyobrażaja że mam się za niewiadomo kogo i 'wyżej sram niż doopę mam' :o większość z nich nigdy ze mną nie gadała ale oczywiście opinię już trzeba sobie o mnie wyrobić , bezpodstawną. Mój chłopak lubi się lansować w moim samochodzie i lubi kiedy płacę w restauracji, kinie, klubie więc czasami sobie myślę że mogłoby mnie wogóle nie być byleby była moja kasa... :O powiem wam że jednym słowem - masakra :/

Gość dodapieknamauroda
no ale dlaczego placisz za swojego faceta? to poszukaj kogos kto bedzie mial tyle kasy co ty. i te same problemy. a opinia innych.. kazdy, prawie kazdy ma z tym problemy. ps. zawsze mozesz wyjechac na studia do szwajcarii tam nie bedziesz miala tych problemow.

Gość werreree
no i nie zesraj się razdem z tymi którzy ci wierza w twoje łazawe opowieści,załosne ,nudne i 100 razy odgrzewane

Gość inaoud
nie rozumiem czemu dajesz mu się wykorzystywać? to facet powinien płacić za dziewczynę niezależnie od tego kto jest bogatszy...

Gość jeśli to nie jest prowo
to nie pisz takich rzeczy na tym forum. tu pełno osób chorych psychicznie i frustratów. taka znajomość może się różnie skończyć.

Gość natalyahh
płacę za niego bo on on mega bogaty nie jest, stać go na ciuchy powiedzmy z H&M ale ja czasami lubię kupić mu coś ekstra poza tym lubię modne kluby i restauracje a że nie chce i nie wymagam od niego żeby za nie płacił bo wiem ze nie szasta forsą to płacę sama niestety... a teraz on się przyzwyczaił i praktycznie nie płaci za nic :/

Gość dodapieknamauroda
aha. no to wez sie powies. eh dziewczyno ale ty masz problemy. masakra.

Hmm taka dziewczyna mi by pasowała, gdyby nie to, że chodzisz po tych drogich klubach :P. Zwyczajnie nie miałbym na to kasy, bo wiele nie zarabiam, ale nie wziąłbym od Ciebie nawet złotówki, mógłbym Ci to nawet dać na piśmie :D. Mnie by to bardzo pasowało gdybyśmy mieli niezależne źródło dochodów. Także ogranicz chodzenie do takich ekskluzywnych miejsc, zostaw faceta i ja się zgłaszam :classic_cool:

Gość dodapieknamauroda
ps. nadal nie wierze ze to nie jest prowokacja, na sgh 25% ludzi chodzi w markowych ciuchach.

Gość natalyahh
doda - chyba 5% , widac że nie studiujesz tam :o

Gość natalyahh
nie jestem księciem - gdybyśmy się poznali w realu i byś mi się spodobał to może... ale unikam zawierania znajomości w necie :P

Gość Bartek zwykły przystojny
Natalia 26 mniemam tak masz na imię...wiesz tu masz trafne powiedzenie że pieniądze szczęścia nie dają...jeśli ktoś widzi tylko twoja kasę lej na nich. Kiedyś tez tak miałem. Teraz wychowuje syna ma dwa lata i jakoś koledzy o mnie zapomnieli gdy skończyły się imprezy. Jeśli chcesz mieć na początek znajomego daj znać będzie mi miło

Gość dodapieknamauroda
studiuje na uw. ale na serio nie rozumiem twojego problemu. a moze trudno mi o tym pisac. moze powinnas sprobowac porozumiec sie z rodzicami bardziej? no i jak to mozliwe ze nie masz znajomych ktorzy mieliby tyle samo kasy co ty?

Gość tia.............
Moja droga: Po pierwsze primo z czym ty tu wyjeżdżasz Guess, lacoste to ma być bogactwo. Louis, Dior, Valentino to rozumiem Po drugie primo, źle w takim razie lokujesz swoją kasę, też mam pieniądze i poza kosmetyczką, drogim samochodem i ubraniami inwestuję w swój rozwój, chodzę na jazdę konną gdzie poznałam masę interesujących ludzi, uczę się francusikego, hiszpański, rosyjskiego. Kupuję masę książek o dobrym zachowaniu i inteligencji emocjonalnej, chcesz być interesując dla innych, zgłębiaj swoją wiedzę Po trzecie primo, nie dawaj odczuwać ludziom, że są gorsi, bądź zawsze mila, uśmiechnięta komunikatywna Ja tak waśnie robię i uwielbiam obserwować reakcje ludzi. Wszyscy się gapią bo mam drogi samochód, noszę buty na szpilce, drogie ubrania, zawsze nienaganny makijaż, mówiąc wprost wyróżniam a mam dopiero 23 lata. Panie w sklepie obcinają mnie z góry do dołu, omawiając mój strój. Zawsze dla wszystkich staram się być miał, uśmiechnięta i komunikatywna, a jak ktoś jest niemiły pokazuję wtedy swoją wyższość intelektualną i z rozbawieniem obserwuję tę konsternację. Ktoś myśli bogata gówniara, być może ale nie głupia!!!

Gość dodapieknamauroda
No i kolezanka wyzej ma bardzo dobre podejscie.

Gość natalyahh
Po pierwsze jak już pisałam nie lubię się chwalić , napisałam lacoste, guess, ale uwierz że valentino, louboutin czy lagerfeld nie są mi obce. Po drugie nie traktuję ludzi z góry i nie okazuję im swojej wyższości, jak ktoś jest dla mnie miły ja równiez potrafię być najmilszą osobą na świecie. Po trzecie - gram w tenisa regularnie od małego, chodzę na basen i na fitness, znam angielski, francuski (ciągle szlifuję) , po włosku mówię płynnie bo firma rodziców ma główną siedzibę we włoszech a że jestem jedynym dzieckiem moich rodziców bedzie w przyszłości należała do mnie. Poprostu najwidoczniej trafiam na interesownych ludzi :/

Gość tia.............
Nie. Zacznij pracować nad sobą a i innymi ludźmi będziesz się otaczać.