Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy to znaczy, że jestem ładna i mi zazdroszczą?

Polecane posty

Nie lubią Cię, bo masz chujowy charakter. Pamiętam jak mi się znajoma żaliła, że kobiety jej za wygląd nie lubią. Gdy ją oświeciłam, że to nie za wygląd oczywiście dołączyłam w jej mniemaniu do grona jej hejterek :D.

może nie lubią Cię za to że jesteś nietolerancyjna dla osób z nadwagą i z problemową cerą

w ogóle jak kobieta może lubić kobietę za to że jest ładna lub nieładna mi osobiście zwisa uroda koleżanek lub jej brak. przecież jestem hetero :o

Gość make chill and fly
Taaa? Ta panna, ktore robila mi najgorsze akcje w klasie, od kilku lat się leczy na nerwicę lękową. Dwie pozostale - szkoda gadać. To one mialy problemy z zyciem i dlatego tak się zachowywały :) Ja zawsze mialam swoje towarzystwo poza szkolą, dziwne, ze tylko w klasie w liceum byly jakies krzywe akcje. W gimnazjum nie :) Na studiach nie :) Na imprezach nie :) Sama bełkoczesz, nie masz nic konkretnego na tym forum do powiedzenia, tylko wylewasz swój jad. Sama bełkoczesz i nie potrafisz wnieść tu niczego konstruktywnego. Zachowujesz sie jak taka typowa lansiara, ktora wszystko wie najlepiej :) Oceniasz innych po paru zdaniach. Dlatego nazwalam cię ograniczoną.

Zawsze podziwiałam ładne osoby które miały w sobie tyle spokoju i tolerancji ze potrafiły przyciągnac nie jedna osobe. I uwierz mi takie osoby potrafią odnalezc sie w towarzystwie...nawet z osobami pryszczatymi.

Gość emcki
Ale jest tak, że często grube i pryszczate i z krzywymi zębami są wredne i knują, a ladne dziewczyny sa dowartosciowane i mile. Czasami takiej ladnej cos sie moze pokićkać w główce i uważa się za boginię. ale najczęściej się zachowują tak takie z kompleksami. ja nie znoszę dziewczyn emanujących złą energią, takich toksycznych wrednych zolz usilujacych sie dowartosciowac na kazdym kroku.

Wylewam jad? A moze poprostu jestes nietolerancyjna bo nie potrafisz pogodzić sie z oceną swojej sytuacji na tym forum? Nie mam powodu by wylewac tu własne emocje bo znam tego typu osoby jak ty które sa aspołeczne i z róznymi typami osob jakie napotykaja nie potrafią sie komunikowac.

Gość make chill and fly
No i widzisz? Po raz kolejny wydajesz błędną opinię. Nie jestem aspołeczna, mam swoje grono znajomych i utrzymujemy fajne relacje. To właśnie o Tobie źle świadczy, że osądasz kogoś tak szybko na forum.

Aspołeczna to taka osoba która nie potrafi dogadac sie nawet z osobą która ma ma trudny charakter taki jak miały twoje kolezanki. Ty jak to napisałas wolalas poprotu miec klapki na oczach i spedzac czas poza klasa. Wiec wytłumacz mi dlaczego istnieją takie osoby które wiele osiągnęły i potrafią sie dogadac z każdym co prawda ograniczaja kontakt z innymi ale są zyczliwe?

sluchaj ja jestem ladna atrakcyja a ludzie mi ciagle zazdrosza jada wyzywaja obrazaja bez powodu a jest jeden powod jestem zajebiscie atrakcyjna

przymiotnik "atrakcyjny" ma znaczenie: przyciągający innych więc chyba niesłusznie go używacie, z tego co mówicie

Gość make chill and fly
Nie ma takiej osoby, która się potrafi dogadać z każdym. Nikt nie jest przez wszystkich lubiany. Poza tym są osoby szczere i są osoby dla wszystkich miłe. Znałam taką dziewczynę, która była dla wszystkich miła, taki anioł, praktycznie każdy ją lubił, ale pod tą maską życzliwości krył się wielki fałsz. Mam ten dar, że posiadam dużą intuicję i czasami widzę w ludziach to, czego większość nie widzi. I może to mi utrudniało relacje w liceum?

Gość make chill and fly
Ile bylo takich sytuacji w liceum, ze dziewczyny sobie chamsko obrabialy dupę, a potem normalnie ze sobą rozmawialy? nie chcialam byc taka jak one i dlatego wolalam sie zdystansowac.

Gość make chill and fly
A może nie masz w sobie wystarczająco duże empatii, żeby ocenić, jacy są ludzie wokół ciebie? poza tym to wymaga sily charakteru, zeby sie odlaczyc od grupy i po prostu miec wyjebane. jak komus zalezy, zeby byc lubianym, to sie wszystkim podlizuje. a są osoby, ktora nie będą walczyc o bycie lubianym, bo im na tym nie zalezy i idą do przodu.

Gość ale masakra ta jagienka
rozwalilas system dziewucho:D:D:D:D muj przez u otwarte to raz:D:D:D:D dwa wcvhodze na zdjecie w stopce chce zobaczyc ta wielce atrakcyjna a tam zdjecie debila , polamanca, kudly jak u psa:D:D:D ale masz mniemanie o sobie pokrako!!!:D:D:D:D figura dno, klaki dno, geba zakryta bo pewnie tez tak wielce atrakcyjna jak i cala reszta :D skad sie takie pustaki biora?

Tu nie chodzi o podliwywanie sie...trzeba być wyrozumiałym wobec wszystkich co też nei oznacza jak ty to podkreślasz by sie z osobami nie w swoim typie dogłębnie zaprzyjaznic. Jesli wiesz ze biedziesz miała do czynienia z pewnymi osobami przez najblizsze kilka lat to trzeba znimi współpracowac a nie stawac sie odludkiem.