Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga10

Samotna po 40-tce

Polecane posty

Gość Iga10

Witam! Zakładam ten temat bo jestem ciekawa jak wam się żyje samotne kobiety po 40-tce. Ja całe życie szukam mężczyzny i nic z tego.

Gość lekarz dla tej jedynej
hhee to musisz być nieciekawa :) moja przyjaciółka ma ogon za sobą i przebiera jak ziemniaki ;P

Gość taka jeedna po 40
Smutno i xle ogólnie

Gość Iga10
No tak! Zgadłeś!

Gość Iga10
Taka jedna. Mam to samo! Ale widzisz tu się jeszcze z nas naśmiewają że jesteśmy nieciekawe.

Gość nits hyg
cbo czegos ci brakuje skoro nie masz powodzenia , nikt sie toba nie interesuje ,to normalne chyba,

Gość dajcie mi kilka
40 są najlepsze pożarłbym niejedna

Gość najlepiej z nią
a kto ma się nią interesować, żonaci?

Gość taka jeedna po 40
Wiesz co ? jak mam zyc z kims który zdradza, pije, bije itp. sytuacje to wole byc sama

Gość Iga10
nits hyg Myślę że niczego mi nie brakuje.Moje niepowodzenia ciągną się od czasu gdy jako 17 latka odmówiłam ręki 28 letniemu adoratorowi.

Gość Iga10
Taka Jedna. Masy rację jak masz żyć z pijakiem to lepiej już być samej.

Gość taka jeedna po 40
bo taka jest prawda , ja osobiscie sama bylam w takim związku jako młoda kobieta, bylam na tyle poniżana ze chcialam sobie odebra ć zycie przez swojego EX

Gość gość
nie jest fajnie być samotny czy ma się 20, 30, 40 czy więcej lat. Druga osoba zawsze sprawia, że możemy poczuć sie lepiej.

Gość gość
Iga10 2012.09.07 " nits hyg Myślę że niczego mi nie brakuje.Moje niepowodzenia ciągną się od czasu gdy jako 17 latka odmówiłam ręki 28 letniemu adoratorowi." Może rzucił na Ciebie klątwę ;)

Gość gość
Następna która jest sama bo wokół niej sami pijacy :-D Skoro nie chcesz męczyć się z patologią to żyj długo i szczęśliwie :-D

Gość gość
No akurat w Polszy pijaków ci u nas dostatek :(

Gość gość
dlaczego mezczyzna to wstrętny pijak a kobieta bohatersko walcząca z nałogiem? Nawet jesli oboje lezą twarzami w tej samej kałuży?

Gość gość
Ja tam nie jestem pijakiem, ciągle pracującym nie obijam się a przez moje 30 parę lat jestem sam. Nigdy nikogo nie ponizalem. I to prawda bycie saamemu jest do kitu. Szczególnie że wszyscy twoi znajomi już są w związkach. Zostałem sam taki sierota.

Gość gość
Jestem samotną panną. Chętnie poznałabym kogoś na resztę życia! Kto chciałby mieć rodzinę, dzieci.

Gość gość
gość 2016.12.19 Jak zbliżasz się do czterdziestki, to na tą rodzinę ze wspólnymi dziećmi jest już trochę za późno.

Gość gość
gość dziś gość 2016.12.19 Jak zbliżasz się do czterdziestki, to na tą rodzinę ze wspólnymi dziećmi jest już trochę za późno. X Co do dzieci- powiem Ci tyle, że fajne sa, póki są małe. U wszystkich znajomych z dorastającymi dziećmi wiedzę tylko zgorzknienie i rozczarowanie, bo dzieci z wiekiem robią się coraz bardziej roszczeniowe i "ciągną" tylko kasę od rodziców a potem jak mają już własne rodziny- traktują własnych rodziców jak "bezpłatnych służących". Znam też kilka bezdzietnych małżeństw, które mi o braku dzieci (z różnych powodów)- SĄ ZE SOBĄ BARDZO SZCZĘŚLIWI. Prawda jest taka, że jak kobieta rodzi dziecko, to facet zwykle idzie "w odstawkę" a kobieta staje się tylko "kwoką". Pozdrawiam wszystkich. 40-tka (ale już nie samotna!)- nie Autorka tematu.

Gość gość
dużo w tym prawdy co napisała

Gość gość
"Ja całe życie szukam mężczyzny i nic z tego." x a wiesz chociaz jak sie nazywa?

Gość gość
40 lat to nie koniec świata. Przeciez samotnosc w takim wieku to cos niemozliwego. Przeciez sa portale randkowe jak np seexy.pl zeby spotkac kogos i poznac. Mi sie wlasnie, przez internet udalo spotkac faceta, to mozliwe. Jest tam pelno zboczencow, ale wystarczy z kims pisac dluzej i moze cos wypali. No ale lepiej sie przeciez uzalac na forum niz dzialac, prawda ?

Gość gość
Ja zarejstrowałam się na https://prestigedating.pl/ i jestem zadowolona z tego portalu randkowego. Po pierwsze nie ma tam młodzieży, a same osoby po 40, co jest niezwykle komfortowe. Po drugie wydaje mi się, że rejestrują się tam osoby raczej bardziej wykształcone i doświadczone w życiu :)