Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tęskniaca za rozmawami

POZDROWIENIA

Polecane posty

Nowy ja jestem spokojny człowiek nie lubie się klocic bo kłótnie do niczego nie prowadzą i szkoda na nie czasu

Zauważyłem elloo. Jak również to że marnujesz na mnie swoją energię, którą w rubaszny sposób mógłbyś wykorzystać prowokują jakiś erotyczny skandal. :P

:E tam skandal jeden już tu zrobiłem i wystarczy;D co ja będę skandale robil dam szansę nowym:p

Gość koliber teraz liże jajca Nowem
:D co za żałosna kreatura :D

Gość nettttttttttttttttt
teskniaca ja cie milo wspominac nie bede:O

Gość Koliber dotrze to wreszcie
do Ciebie, że to TWOJE zachowanie, obłuda, kłamstwa,chamstwo - sprawiły to, że nie będziemy Ciebie szanować, lubić ani tolerować:o Jesteś patologiczną kłamczuchą, kłamiesz nawet na privie :o Nie lubimy Cię, Jolka i dobrze, że opuściłaś nasz topik. Nie pozdrawiam :o

Dementuje. Nitz takiego nie miało miejsca. Ot zwykła wymiana postów. :) Aż sam się zdziwiłem że wszystko odbywało się w tak spokojnej atmosferze. :) I nawet jak autorka, to Koliberek, moje szoke osiągnie raptem 40% Co nie znaczy że jestem bardzo zdziwiony atake na Jej skromną osobę. Widocznie gdzieś tam sporo namieszała, czego skutkiem jest nie najlepsza prasa. Oby to były tylko popiskujące pomarańcze :D :D

Łee co to za manifest. :O Mieć takiego adwersarza, który piszę z dużej litery myśląc o tobie, to prawdziwa przyjemność. :D Błagam spróbuj jeszcze raz napisać, tylko w taki sposób by naprawdę było widać że nie darzysz ją szczególną sympatią.

Pokazałbym ci jak to się robi na przykładzie Very, ale nie chcę Jej wkurwiać z samego rana, znaczy się przed południem, oj tam o tej godzinie. :P :P

Gość Koliber jest dobra w dawaniu
doopy na odległość. pamiętacie jej cyberki z wężem- faszystą? :D Albo jej zazdrość o starego ducha cafe :D

Gość Koliber jest dobra w dawaniu
albo jej gorące maile z Upssem, kiedy udawała że jest młodą kobietą a nie podstarzałą Jolką :D

Gość Mnie nie interesuje z kim się
zadaje Jolka:o. Tylko się cieszę, że nie ma jej u Zetu.

Gość Kto kolibra ukarał?
Chyba że karą, nazywamy odwrócenie się od niej wszystkich przyjaciół zarówno w realu jak i na kafe. Nawet duch nie chciał się na nią już spuszczać:)

Nowy, dalej myślisz, że nazwanie mnie grubą dotyka mnie boleśnie? :D Ciekawe która kobiecina z Rozmieniaczy pisze o Jolancie z pomarańczy.

Gość Mnie nie interesuje z kim się
Jesteśmy na ogólnym.

Duch się jeszcze spuszcza? To szokujące, myślałam, że flak zdechł na dobre. :D:D:D

Gość Śląscy mężczyźni
są nie do zdarcia :P

Raptem chyba raz o tym wspomniałem Vero i to najwyraźniej w dramatycznych okolicznościach. Teraz będziesz mi to zawsze wypominać. :O

Gość Śląscy mężczyźni
Vera jest gruba???? :o :o :o

Kilka razy. :D Pokłóciłabym się, z Tobą, ale nie mam weny, zmęczona jakaś jestem. :O Tak, jestem gruba. Ważę więcej niż największe zwierzę świata, czyli Płetwal Błękitny. :classic_cool:

Gość Trzeba przyznać że koliber
umie łechtać męską próżność :D "08.09.2012] 01:43 [zgłoś do usunięcia]Tęskniaca za rozmawami Nowy ja zawsze Ci mówilam wiecej usmiechu dawaj i jesteś miłym facetem nawt do rany przyłozyć mozna Cię "

Pomarańcz klamca z ktorej strony , to wasze widzimisie są wyssane z palca bo ktos cos powiedział a reszte sam sobie dopowiedziales . Ploty szybko sie rozchodzą Ja nigdy pierwsza nie zaczynam , a kto mi przed chwilą napisał ? To weług ciebie nie jest po chamsku?

To fakt. Nowego można przyłożyć do rany, jeśli chce się wywołać tryskające ropą zakażenie . :D

Kilka razy 😭 Przepraszam. Widocznie musiało we mnie wstąpić jakieś gimgówno :D :D To przez to że ciągle chcę Cię przetyrać, ale moja inteligencja mi na to nie pozwala. I najwyraźniej będę musiał pozostać w tej niemocy publicznego rozdeptania Twojego projektu. :D :D

Vera kiedyś poiedzialam ci pczep sie ode mnie najlepiej , ja ci w droge nie wchodzę i wiecznie cie nie obrażam jak to to robisz mnie i za co w sumie?

odczep*

z Piłsudskim to była zwyka literówka