Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tęskniaca za rozmawami

POZDROWIENIA

Polecane posty

Małe syntetyczne produkty wyhodowane na bazie jamochłonów z wykorzystaniem dna jednokomórkowych organizmów. Do tego próbowano je połączyć z grzybami ale kapsel odrzucił przeszczep. :(

Vera co do mnie sie grubo mylisz i ten co sie podszywa jak widzę od rana pode mnie, zawsze tak było i lazdy wierzy w to co ktos pisze zamiast mnie Teraz zaczernilam nick na który załozyłam ten topik o nic nie prosząc tylko przepraszając

Uratowany w porę. uffff Dobrze że sobie idzie. Zupełnie nie mam pomysłu na tę dziewczynę.Pajacowanie przecież na długo nie wystarczy. Chyba tak bywa kiedy spotykają się charakterki, które nie zasypują gruszek w popiele. Trudno odpocząć przy takiej żylecie jak Vera. Mam cichą nadzieję że autorka się ogarnie i da oznaki życia, bo wbrew wszelkim opiniom, dopiero w Jej towarzystwie naprawdę mi miło :)

Gość taaa podszył się pod Ciebie
Kłam, Koliber, kłam kłam..... Czy nadal masz zdolność do odgadywania haseł do czarnych nicków? :D Co za tępa koorwa

Myslcie co chcecie ale taka jet prawda Duch mnie tez posądzał o byle za przeproszeniem gówno i przejechał się ze to nie ja pisalam na pomarańczowo obrażając kazdrgo i ma za swoje , bo kiedyś uważałam go za przyjaciela a teraz jest mi obojetny i nic nie wskóra u mnie

Gość bauahahhahahahaha
"09.09.2012] 13:06 [zgłoś do usunięcia]Tęskniaca za rozmowami Myslcie co chcecie ale taka jet prawda Duch mnie tez posądzał o byle za przeproszeniem gówno i przejechał się ze to nie ja pisalam na pomarańczowo obrażając kazdrgo i ma za swoje , bo kiedyś uważałam go za przyjaciela a teraz jest mi obojetny i nic nie wskóra u mnie" Myślisz, że duchowi zależy na Tobie? :D Wiesz, że na mailach obrabia Ci doope ze swoimi znajomymi? Mieliśmy kiedyś ubaw z Twojego opisu na gg :D :D :D Duch najbardziej lał się z Ciebie

Za przeproszeniem, co jest takiego fascynującego w Duchełe? Przecież to zwykły leszczyk jakich wielu. To chyba Jego mit powoduje takie problemy.

Mój pobyt na Kafe zawsze jest miły, przynajmniej dla mnie. Przecież nie podbijałbym tematów kiedy mam muchy w nosie. Tak wiem moje poczucie humoru przybiera raczej siermiężny charakter, ale co zrobić , nikt nie jest doskonały. Ważne że nie zaraża innych. :D

Ale ja nikogo nie obrażam słowami koorwa czy jebnieta. Tylko kazdy na mnie sie wyzywa ż ja kogos obrażam czy piszę na kogoś coś czego nie robię chyba we własnej obronie jak każdy , nigdy pierwsza nie zaczelam od przekleństw na kogoś zwlaszcza na powitanie takim słowami

Gość niewszyscytacy
dlaczego tak wszystkich określasz ...

bo taka jest prawda, za długo juz tutaj jestem żeby nie poznać mentakności ludzi którzy jak sobie znajda taka osobe jak ja to wszystkie psy na tobie wieszaja . Jak ktos cos napisze nie tak to mysla że ta osoba jedna pisze to samo na każdym topiku. Ja nigdy nie bylam taka jak niektórzy mnie tutaj opisuja i podszywaja się po demnie bez przerwy

Gość niewszyscytacy
ja nigdy nikogo nie obraziłem , ale faktycznie ze zawsze znajdzie sie ktoś kto miesza ....

Gość niewszyscytacy
koliberku --pisdo porypana:D

Dokładnie nie wszyscy. Jest wiele osób, których nie znasz a też nie używają wulgarnych słów. Śmiało sobie prowadzą swoje nudne topicki i jest wesoło. :D Ale nie Ty, pomimo swojej kruchej natury ładujesz się w bagno totalnego chamstwa. Później beczysz, uciekasz i robisz cuda wianki, jeszcze strzel focha i mnie wkurwisz .

Gość niewszyscytacy
i juz właśnie jest podszyw .... pozdrawiam i znikam

Gość niewszyscytacy
13:23 [zgłoś do usunięcia]Nowy w mieście Za przeproszeniem, co jest takiego fascynującego w Duchełe?-- jak to co? Ma wielkoego coooja :D

Gość niewszyscytacy
chooja** :P:)