Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tęskniaca za rozmawami

POZDROWIENIA

Polecane posty

Gość Idź się wypulać boś blada
koliberku

Kiedy Ty sobie słodko wygrywałaś panno Jones, Twoja niedoszła koleżanka, wyrobiła się jak gówno na asfalcie. Już tylko świadomość że jednak nie ma penisa hamuje Ją przed całkowitą dominacją, no i Duchełe ale to przecież pinek, rozdmuchany do króla, który i tak drobi po szachownicy jak gejsza.

To o co? Jak ja mam na imię? Przecież wszyscy wiedzą że Piotr, skąd piszę, ile mam lat? Przecież to już było napisane. :D Dlatego nie rozumiem Twojej potrzeby komunikowania się po za forume o ile coś takiego istnieje :P

Mam nadzieję że nie jest to związane z moją osobą. Jeśli tak, to z góry dementuję. Ludzie potrafią napisać taką nieprawdę że aż mi ich żal. Jeśli nie to cieszę się zielonygroszek, że Twój problem został rozwiązany. :)

Gość no i przylazła ta
co wpierrdala swój śluz:O ty jeszcze nie zdechłaś dziffko?? ps. to do tego szmaciska bó

Nowy w mieście twoja tajemnicza wielbicielka jest o ciebie zazdrosna. :) Zaprzestańmy rozmawiać, bo pokażę swoją prawdziwą naturę w końcu. :)

Co do śluzu, hym. . Swój jak swój, ale męski śluz to dopiero deliszys. To tyle jeśli idzie o komentarz tej zazdrosnej pannicy. ; ]

Tylko bez takich pomarańczo. Obrażając Bó w taki sposób, to jak by mi ktoś w mordę strzelił. :O Widać jebany szczurku, jak tylko kobieta się pojawi to wypełzasz z nory i popiskuje.

Gość no i przylazła ta
Bó myślałaś że jak napiszesz że grzebiesz se w piśdzie i wpierrdalasz swój śluz, faceci polecą na ciebie a tak naprawde każdy brzydzi sie tobą bo kojarzysz się z kimś kto ma zatłuszczone kapskoi jeebie na odległość niemytą pisdą:O tfu splunąć na ciebie nawet bym nie chciał

Gość no i przylazła ta
bo Bó sprofanowała topik u Herbatnika opisując jak to sobie rozszerza wylot rozjechanego tzipska, wydłubuje stamtąd lepkie nitki śluzu, po czym je z przyjemnością spożywa:o

Gdyby nie, to, ze Panicz Janusz jest w USA to bym pomyślała, że to on pierdzi taki głupoty. 💤

Aha, skoro taka jesteś zorientowana w tematach poruszanych w wątku Zeta, to dlaczego nie podpiszesz się swoim stałym nickiem?

Gość no i przylazła ta
duch to jest choojem parszywym. 50 letnia Czeszka zaprasza go do USA, funduje mu wszystko a on co? za jej plecami zaprasza swoją kochanice. 09:01 [zgłoś do usunięcia]*Bobasek* Proxxxy wiesz ile tam jest do zwiedzania!!Jak się poznało milionerkę ,może Cię kiedys zaproszę a co Przyjechałabyś?? Przelot opłacę w dwie strony.!!

Gość no i przylazła ta
WSZYSCY JESTEŚCIE NIC NIE WARCI. TY NOWY TEŻ. LANSUJESZ SIĘ NA DEBEŚCIAKA A TAK NAPRAWDĘ JESTEŚ NIKIM!

Cześć Vera. Ja twój ty mój, zgoda? P.S. w sumie nie wiem czy komentować czy nie? Vera, myślisz że powinnam się wkręcać w te psychiczne stany? Możesz mi doradzić? Chcę, korci mnie, świerzbią łapy, ale się hamuję no. Kurczę, nie chcę wybuchnąć i pozamiatać tego i owego. : ] Z drugiej strony lubię zaogniać i prowokować. To może po obiedzie.

Gość no i przylazła ta
ty już brudna , śmierdząca i zagrzybiona pisdo nic więcej do mnie nie pisz, bojeszcze pomyśla że się znamy.

To u Herbatnika, tu może sobie pisać co chce a nawet skorzystać z ubikacji. Co prawda to nie mój temat :( , ale już zdążyłem poznać jego wygody. :D