Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tęskniaca za rozmawami

POZDROWIENIA

Polecane posty

Gość napisz coś jeszcze
teskniaca nalezy Ci sie za Twoje glupoty

Nowy jesteś fajny ale nie takim tonem przede wszystkim, bo tym sobie nie zjednasz nikogo obrażając wszystkich komu ci sie podoba :(

To te ż teraz będe chamska i powiem wprost ODwalcie sie ode mnie i patrzcie swoich zadków najlepiej

Co ty się mną teraz przejmujesz i w jakich tonacjach podśpiewuję, lepiej zadbaj o to by ludzie nie robili ci koło pióra, bo jak widzę coraz bardziej się rozkręcają. :D :D

"Odwalcie się" :O , to jak gaszenie ognia benzyną. Do rozpędzania takiego zbiegowiska potrzeba bardziej wyrafinowanych słów. :D

Bawcie się dalej dobrze Ja spadam już, bo waszych bredni o mnie mam dosyc Cześć

Jak się okazuje dziewczyna nie jest z kamienia. Poszła sobie, sama i smutna..... :( Dobra koniec zabawy osiągnęliście swój cel.

Vero przetyrałaś jeszcze kogoś, czy to był Twój pierwszy raz. Rozumiem że z Duchełe to sprawa wciąż rozwojowa i nie można jeszcze wskazać zwycięzcy.

Wiem że nie Twoja, ale przyznaj się. Całkiem przyjemnie atakuje się takie bezbronne osoby jak tęskniąca. Z góry wiadomo że ulegnie pod naporem chamstwa i tupetu. A ona chciała sobie tylko popisać a nawet pofantazjować...

Przecież jej nie zaatakowałam - napisałam nawet, ze nic do niej nie mam. Już mi się nie chce jechać po tym przydupasie Ducha, ona doskonale wie co pisała - o mnie to pal licho, ale o moich Rodzicach. :O Dlatego 230% pogardy dla tej tępej kurrwy.

Rozumiem Vero i dziękuję że naświetliłaś mi obraz sytuacji. :) 🖐️ Serio Ale sama rozumiesz że to nie moja wojenka i jak do tej pory ze strony czy to Koliberka, czy Duchełe nie spotkała mnie żadna agresja. Nie mam więc powodów źle o nich pisać. I teraz mi trochę głupio, bo z pobudek czysto egoistycznych dochodziło do zaczepek Twojej osoby Vero. Nie chcę być posądzany przez Ciebie o przynależenie do bandy Duchełe, czy innej zorganizowanej watachy.

A za wiesz co... , jeszcze raz przepraszam. :( W końcu znajdę w sobie na tyle słów by przetyrać Cię jak należy. :D Nie mieszając w to Twoich rodziców, chociaż pewnie zaraz pobiegniesz do nich na skargę. :P :P

Tylko weź poprawkę na to, ze mam już tylko matkę. O zmarłych się nie mówi źle. 🖐️ I kim jesteś w zastępach Panicza Ducha? jaką funkcję pełnisz? :classic_cool:

Tworzę własną jednoosobową bandę, która specjalizuje się raczej w przemycaniu mokrych ręczników zza żelaznej kurtyny. No chyba że przyjedzie młoda wtedy są dwie osoby, ale ona woli się pieprzyć a nie dbać o interesy firmy.

Nie obrażaj mnie Ci z Mazowsza to zwyczajne cioty. Pierdzą tylko w stołki na Wiejskiej i nie mają zielonego pojęcia że prezerwatywy nie sprzedają się tak dobrze jak kiedyś. :P

Dzisiaj jest mój szczęśliwy dzień. Cokolwiek bym nie napisała, to Ty się czujesz obrażony. :D