Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenjii

jak mozna mieszkac na stancji po 30

Polecane posty

Gość jacekkk..
w wawie 50 metrów na obrzeżach to koszt 300 tys a przeciez kredytu spłacamy z 500 minimum

Gość z krakowka ca
ja mialam 28-29 to wynajmowalam maly pokoik w krakowie. za ten wynajem placilam tyle ile place za moje mieszkanie w rodzinnym miescie 63m2, za taka place bylabym w stanie oplacic tylko jeden a co dipiero i drugi a zycie. kiedys tak moglam jak zyli rodzice . jak wynajmowalawam wtedy to z poczatku dziwnie sie czulam, bo sami studenci i tak dziwnie na mnie patrzyli ze mam tyle lat . noz ludzie ale nie kazdemu sie powodzi nie kazdego stac, zreszta w wieku 28 lat ponownie rozpoczelam nauke w studium by cos robic. ale wlasciciele np bali sie ze ja nie bede chciala sie od nich wyprowadzic, co tez mnie dziwilo.

Gość pic na wode fotomontazv
dobre mieszkanie w krakowie to min 2 tys zl wynajmem lub pol miliona zlotych kupno- pisze o mieszkaniu na Kazimierzu, bo tam mnie interesuje

Gość ixyyyyyyyyyyy
nikt nie mowi, zeby od razu brac kredyt ale jak juz ktos sie decyduje na wynajem w pewnym wieku to chyba lepiej wynajac cale mieszkanie (chocby i kawalerke) niz maly pokoik i codziennie rano stac w kolejce do lazienki czy martwic sie, ze ktos wyjada ci rzeczy z lodowki

Gość aaaaaaaaaaajajajajaaaaaajajaja
A jak kogoś nie stać na kawalerkę? Tempa dzido? Z wyboru chyba się nie kiszą po stancjach. Ja pier... to musi być prowokacja, bo nie wierze, że ludziom w mózgu taka rozkmina się rodzi...

Gość z krakowka ca
ixy a czy tak masz ? bo dreczy cie to widac u nas np kazdy sie martwil i mial swoja poleczke lodowke mielismy malusia nikt nikomu nie wyjadal za co wynajac mieszkanie ?? taka prawda ze jedna osoba nie bedzie w stanie utrzymac mieszkania , gdy lacza sie w pary to wtedy latwie, bo jedna wyplata oplaty, druga zycie starszy to bardziej lubi porzadek czystosc , bez imprez itp, to wlasnie jak sie szuka pokoju to i mowi sie jakim sie jest i szuka sie tez z takimi lokatorami nie wszyscy lokatorzy to imprezowicze u nas akurat byly spokojne osoby , niepalace , dbajace o czystosc porzadek i nawet im bylo na reke , ze ja jestem , bo jak jest ktos mlodszy , ktory nic nie wie , tylko przyjechal studiowac to nic nie umie ani nigdzie trafic ani nic , nawet drzwi na klucz nie zamyka za soba do domu ja mialam chlopaka i mieskzalismy razem, ale tak sie w zyciu zlozylo ze nie jestesmy juz razem mam swoje mieszkanie 3 pokojowe w swoim malym miescie teraz to mnie nawet nie stac aby tam wynajmowac malenki pokoik, bo zarobki wiem jakie sa , pracowalam tam , a bilety itp omg

Gość cfvrvr
a czy baba zawsze musi isc na gotowe? razem dorobic sie meiszkania nie mzoja?? alez ogrANICZONA autorzyno ejstes, glupi nigdy ncizego nie zrozumie

Gość debilom mówię NIE
"ile mozna wynajmowac? na studiach, rok czy dwa po studiach rozumiem, ale cale zycie? i na starosc sie tulac po obcych mieszkaniach" i co? uwazasz ze osoba po studiach w rok czy dwa dorobi sie wlasnego mieszkani? Poza tym wg ciebie ile lat ma osoba kończąca studia? Są to osoby co najmniej 25 letnie czasem starsze, więc dlaczego uważasz ze w eiku 30 lat to jest koniec życia? (sufgerując tułanie sie całe życie)

Gość ixyyyyyyyyyyy
ciekawe czy tez tak z tego wynajmu pokoju bedziecie sie cieszyc w wieku 60-70 lat zycze powodzenia! ja na szczescie nie musze nic wynajmowac

Gość z krakowka ca
bo ludzie ktorzy tego nie doswiadczyli to nie maja zielonego pojecia a co to stancje sa tylko dla ludzi do 26 roku zycia ??? ja zadnego takiego prawa nie widze jakas dyskryminacja a to czemu dziewczyny nie majac jeszcze nawet 20 lat zostaja juz matkami , a my co jestemy po 30 to jakies stare nazywane ? tak sie sklada ze wygladam bardzo mlodo , te mlode dziewczyny sie ze mnie wysmiewaja, ze wygladam nie jak dorosla kobieta popatrzcie na eve longorie, ile ma lat a jaki wyglad. tu chyba o zazdrosc chodzi

Gość debilom mówię NIE
ixyyyyyyyyyyy-- Jjeśli kogoś nie stać na kredyt to jak ma opłącić wynajem kawalerki za który chcą więcej niż wynosi rata kredytu? czy ty nie masz mózgu, czy po prostu go nie używasz?

Gość najiimaa
podbijam

Gość najiimaa
wynajmuje pokój w warszawie i tez mam juz dosc a mam 33 lata

Gość policjanttt....
samego ciezko wynajac chocby kawalerke w stolicy we dwoje duzo łatwiej

Gość gość
Teraz mieszkanie plus, 500 +, dobre czasy nastały