Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołuje mnie to

Jestem wybitnie brzydka ;/

Polecane posty

Gość dołuje mnie to

A Wy brzydcy ( przepraszam że tak wprost ;) ) jak żyjecie? Tylko odpowiedzi na poziomie.

Gość Nigdy nic nie wiem
Też jestem ciekawa, czy komfort zycia takiej osoby bardzo sie rozni ;-)

Gość dołuje mnie to
z domu wychodzę tylko po zmierzchu

Gość dołuje mnie to
no właśnie mnie chyba palcem zrobiono

Gość dołuje mnie to
No i już podszyw. Darujcie sobie. Psełdo nie wiesz o czym mówisz. Taką srednią dziewczynę można jakoś podrasować makijażem, ale gdy ktoś ma realne, rzucające sie w oczy wady to jednak jest ciężko

Gość dołuje mnie to
mam piersi wiszące do kolan i zeza aż mi łzy po plecach ciekną gdy się pocą

Gość dołuje mnie to
gdyby to tylko o zeza i piersi podszywie chodziło to bym się za piękność uważala

Gość dołuje mnie to
Nie, chyba wśród brzydkich się nie obracasz niestety

Gość dołuje mnie to
Podszywy ale macie najebane we łbie, wspołczuję :D

Gość włos_na_4
nie ma brzydkich kobiet po wypiciu kilku drinków każda jest piękna :)

Gość Nigdy nic nie wiem
Aż tak brzydkich osob to jest raczej malo, nie widze ich czesto, w ogole niue pamietam ostatniej takiej twarzy. Jesli jestes tak szpetna jak piszesz, to przechlapane, swiat jest brutalny i lubi wszystko opierac na wygladzie, na rowno z kasa. Ale to wszystko iluzja, buduj swoj swiat po swojemu, jesli ktos ci robi z tego tytulu przykrosc to jest zwyczajnym debilem. W sumie to nie jest taka najgorsza sytuacja, bo wielu ludzi masz z glowy, dopadaja ludzie powierzchowni i falszywi, tylko pozazdroscic. Ja mam szczescie do ludzi, ale kto wie czy byliby przy mnie gdyby nie moj... oczywiscie charakter :D

Gość dołuje mnie to
Nie ma tutaj brzydkich osób?

Gość Nigdy nic nie wiem
Odpadaja jak strupy.

Gość dołuje mnie to
jestem sobowtórem głoda z reklamy danone

Gość dołuje mnie to
Dzieki za slowa pocieszenia;) Ludzie trafiają się fałszywi, wiele razy sie zawiodłam na nich, myślę że moje życie pod tym względem się nie różni od innych

Gość opisz swoją
brzydotę? bo mowiac "gdyby tylko o zeza i wiszące cycki chodzilo to uwazalabym sie za pieknosc' przerazilas mnie, masz gorzej?

Gość dołuje mnie to
niestety tak

Gość dołuje mnie to
To wszystko pisały podszywy i nadal tutaj są :o No ale mam gorzej niż tutaj piszą

Gość dołuje mnie to
i tak anonimowa jestem to Wam napiszę: twarz w szponach po ospie, i krosty i pryszcze, haczykowaty nos przez to mnie baba jaga zwią , zeza to normalne, znaczna nadwaga 108 kg, grube uda , małe piersi , owłosione. uff wystarczy.

Gość dołuje mnie to
Pojebane jesteście :)

Gość Nigdy nic nie wiem
a czym wg ciebie rozni sie twoje zycie od innych wydajesz sie byc w porzadku osoba, pamietaj ze osobowosc jest najwazniejsza, nie ma co sie oszukiwac pieknem, mozna na nim wylacznie bazowac ale jest to mocno frustrujace, polaczenie piekna z zajebista osobowoscia jest najlepsze i zawsze dobrze sie konczy, mysle ze podobnie jest w przypadku brzydoty, ktora rownie dobrze wypadnie na tle zycia i absolutnie przez brzydote nie jest odebrana ci szansa na zajebiste zycie i szczescie dlatego nie mozesz sie dolowac, a jesli brzydota cie doluje to uczyn z niej atut a juz na pewno nie analizuj swojej twarzy w lustrze

Gość Nigdy nic nie wiem
dużo tego, blizny po ospie da sie ogarna specjalnymi zabiegami, nosek tez, zeza chyba tez koryguje sie? Nadwage rowniez a owlosienie mozna wyregulowac odp leczeniem, zobacz jest najdzieja i cel na ktory pokornie trzeba uzbierac, zacznij od zdrowej diety i sportu, a przede wszystkim pozytywnego myslenia, nie dosc ze ebdziesz zyc 20% dluzej to jeszcze szczesliwiej ;-)

Gość dołuje mnie to
To był podszyw ..Fakt trafil nos mam brzydki ale boje sie operacji Dziekuje Ci za mile slowa, wiele dla mnie znacza;)

Gość dołuje mnie to
To był podszyw ..Fakt trafil nos mam brzydki ale boje sie operacji Dziekuje Ci za mile slowa, wiele dla mnie znacza;)

Gość Nigdy nic nie wiem
Ogolnie trzeba sie zastanwoic czy warto, na pewno warto dbac o swoje zdrowie a co za tym plynie- skora, wlosy, paznokcie, kondycja wraca do normy. Reszta to juz osobista sprawa. Dlaczego masz sie zmieniac i poswiecac dla otoczenia- to jest slabe, wiem ze wielu tak robi, lepiej sie obudzic i nie doprowadzac do zguby, mamy jedno zycie i fajnie byloby sie skupic na przyjemnych jego stronach, do ktorych wyglad nie jest potrzebny a zdrowie i pewne cechy charakteru ;-) Nawet jak mysle sobie o sukcesie to przeciez sklada sie na niego- ciezka praca, szczescie, charyzma i urok osobowy a nie wyglad, milo byc ladnym, to smaczne jak czekolada i przyjemne jak orgazm, ale nie kazdy jest obdarowany pieknym licem. A czesto tylko tym i tez gówno, bo bez talentów i darów jest najgorzej. Powodzenia.

Gość Brzydki 899
Ja powoli próbuje pogodzić się z tym że zawsze będę sam że każda dziewczyna uważa mnie za człowieka gorszej kategorii..hm człowieka?no chyba nawet nie to..myślę o samobójstwie już nie mam sił dostawąc ciągle po twarzy od życia już nie mogę tak dłużej