Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ew 3o

mam pytanie

Polecane posty

Gość ew 3o

jestem ciekawa pytanie to kieruje do wszystkich wchodzoncych na to forum dlaczego wolicie na te tematy rozmawiać z całkiem obcymi a nie z koleżanką siostrą itd .a może ktoś miał tyle odwagi żeby pogadać na te tematy w cztery oczy chętnie o tym poczytam

Gość ujrkjgvnkler
hej niebiesa ;) ja mam robione tylko z połykiem... czyli wychodzi na to że statystycznie mogłaś robić mi loda :)

Z siostrą o swoim życiu seksualnym? :O :D Wykluczone! Zasadnicza sprawa - siostra wiedziałaby o kim mowie - partner mógłby nie być zachwycony wiadomością, ze nasze potencjalne problemy zna osoba, z która ma stały kontakt. Ja również czułabym się niezręcznie gdybym wiedziała, ze nasze sprawy lozkowe są omawiane przy piwku z jego bratem. Rozmawianie z siostra o seksie to jak kazirodztwo :D Koleżanki to już inna sprawa. Tu można pozwolić sobie na więcej. Nawet czasem na aż za dużo. Z kolega, który mnie nie podnieca o seksie rozmawia się dretwo, a z takim, który mi się podoba lepiej przejść do czynów :D Poza tym ludzie maja te nieładna cechę, ze lubią być sędziami cudzej moralności. Nie lubię być umoralniana u cioci na imieninach :P