Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słoodzik

rower stacjonarny - 20 do zrzucenia - zapraszam

Polecane posty

Super, gratuluję. Troszku nagrzeszyłam, ale nie tak jak zawsze:) Dziś nie jeździłam, ale przeszłam chyba z pół Poznania.Jutro rano rowerek:)

Właśnie sobie pojeździłam pół godzinki na rowerku :) od razu lepiej :) i jeszcze sie napije herbatki czerwonej Słoodziku Ty sie ważysz dopiero 06.10? Tak? A co Cie tak wzieło na chodzenie? Zakupy?

Tak, tak 6.10:) A wiesz, spacerami zgubiłam w zeszłym roku 22kg. Jak nie mogę jeździć wtedy jakakolwiek forma ruchu jest mi po drodze. Dziś idę na wino ze znajomą, pieszo na Rynek:).

Wstałam, żeby pojeździć:) Zważyłam się przed chwilą i wynik mnie uśmiechnął, ale niech się utrwali:)

Motylek wrócił i mam nadzieję że mnie przyjmiecie.. ;) Nie miałam teraz czasu na ćwiczenia ale od dzisiaj ruszam ;-) Właśnie gotuję zupę na obiad.. Słodzik- idziesz teraz jak burza ;)) Stosujesz ocet jabłkowy? ja się w takowy jeszcze nie zaopatrzyłam.. Jestem po II śniadaniu i ruszam z córcią na spacerek..

Ja właśnie wróciłam z pracy i z pewnością za jakiś czas pojeżdżę, ale po południu na luzie, żeby mięśni nie budować, a wysmuklać. Motylku tak wogóle witaj i zaproś ludzi z jogurtowej tutaj. Przecież ja też byłam z Wami, pomimo, że ani jednego dnia nie spędziłam na jogurtowej;). Nie wiem czy idę jak burza, ale ważne, że do celu:)

Dzień dobry ;-) Ruszam dzisiaj do dorywczej pracy dlatego piszę tak wcześnie.. Zważyłam się dzisiaj i na wadze równe 74.. cieszę się że troszkę ubyło a nie jest na plusie.. zbliża mi się @.. i dawno nie byłam w toalecie ;/ a to chyba też wpływa na wagę.. Sniadanie- chlebek żytni, ser biały i szczypior.. Wszystkim życzę przyjemnego dietkowego dnia ;-)

Ja jak zwykle pojechałam rano, zrównoważyłam tortillę w pracy;). Spoko pojadę jeszcze dziś, a tortilla była pyszna;)

witam ;) ja dzisiaj od rana w ruchu.. Zgrzeszyłąm troszkę dwoma ciasteczkami ;) Zaraz idę jeść obiad- sałatka z sałaty ogórka pomidora oraz piersi z kurczaka.. Właśnie szukałam przepisu i myślę że na kolację zjem faszerowanego i zapiekanego w piekarniku pomidora ;) w sieci jest mnóstwo przepisów że aż ślinka leci.. Planuję dzisiaj długi spacerek z córcią. A jak u was??

U mnie na wadze 73,6.. ;) Jestem zadowolona.. Teraz dostanę @ i wszystko się unormuje wagowo ;) Trzymam sie dietkowo.. dzisiaj zamierzam poćwiczyć.. Gratuluję spadku wagi tym co udało się coś zgubić ;) Przyjemnego dietkowego weekendu ;)

A ja dziś na wadze mam 90,7 czyli zwyżka. Nie piłam wody regularnie, jeździłam nieregularnie. Sporo czasu od połowy zeszłego tygodnia spędziłam na spotkaniach, gdzie był alkohol. Wierzę jednak, że będzie dobrze:) Motylku gratuluję:) Ptyśko a jak u Ciebie?

Słodzik- zaopatrzyłaś się w ten ocet jabłkowy?? ;) Ptyśka- jak Twój wynik?? ja biorę się za sprzatanie póki córcia śpi..

To tu przeniosly sie moje kolezanki z jogurtowej, a ja chyba nie mam po co dolaczac bo nie mam jeszcze rowerka.

Hej Kama:) Nie trzeba mieć rowerka, tak jak ja na jogurtowej nie jadłam jogurtu:):):) To zadziwiające, w ostatnich dniach otrzymałam 2 komplementy na temat schudnięcia, wysmuklenia. Dziwne to. Waga jakby w miejscu stała, a wygląd lepszy:)

Sobota, ważenie. Na wadze 89,9. Od kilku dni znów jeźdżę to mnie cieszy, bo ostatnio zamiast jeździć wpuściłam emocje w życie, na chwilę i ogólnie się posypało. Jestem zadowolona z minionego tygodnia. Od 3 różnych osób, w 3 różnych dniach otrzymałam 3 komplementy dotyczące schudnięcia. Tak wogóle wczoraj powinnam dostać @, cierpliwie czekam i jeszcze sobie tłumaczę, że waga powinna wskazać mniej, bo przecież przed @ woda się kumuluje w organiźmie.

HEJ dziewczyny czy mozna do was dolaczyc ,ja rowniez mam duzo do zrzucenia ktore mi zostaly po ciazy ,nie stosuje zadniej diety staram sie MŻ i od dwoch miesiecy jezdze na rowerku godzine dziennie na najnizszym obciazeniu ,a efektow brak moze z wami mi sie uda ,moze mi ktos podpowie co robie zle

Hej. Od czwartku mam też rower stacjonarny i od razu wzięłam się za jazdę. Robię po 66 km w 130 min i spalam 1500kalori jak narazie spadło mi 1.5 kg ale teraz waga trochę stoi w miejscu ale nie poddaje się. Po takiej jeździe koszulka jest cała mokra mam wrażenie że boczki mi trochę zmalały i celulit na udach i pośladkach też

Odnalazłam swój stary temat. Hehe widzę, że rok temu miałam fazę odchudzania sportem, mam i teraz. Od 1 września br. schudłam 4kg. Od 15 września próbowałam biegać, ale kontuzja była. Od 14.10 jeżdżę - rano 30 minut program fat burn, stopień 2. Po południu 30 minut cardio, stopień 1, potem 30 minut fat burn. Efekty - pożyjemy, zobaczymy, ale w ciele czuje poprawę:):):)