Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aanla

Sex analny.

Polecane posty

Gość Aanla

Ktora probowala, uprawia? Warto? Maz mnie namawia ale sie boje bolu.

Gość głupty gadasz
.

Gość Aanla
Serio pytam. A wy co wszystkie cnotki?

Gość do autorki tego tematu
wg ciebie idiotko trzeba byc cnotka, zeby nie chciec sie tak kochac? odbyt jest od wydalania:O a twoj facet ma jakies przyzwyczajenia z innymi facetami, ze nagle chce do tyłka? pedal jakis ?

Rozumiem, że każdy lubi co innego, ale dla mnie to obrzydliwe. Dosadnie mówiąc, uważam że dupa jest od srania.

Gość sikorka kosiarka
a gęba do jedzenia a i tak większosc bierze do buzi.

Gość żona ktora kocha seks
ale z was cnotki- niewydymki:o ech, polska mentalnosc - i te skrajnosci, albo Matka Boska wieczna dziewica, albo dziwka:o nie ma nic pomiedzy, czyli normalnej kobiety swiadomej swojej seksualnosc i cieszacej sie zyciem. owszem, kilka razy probowalam seksu analnego, bylo tak sobie - chociaz raz baaardzo mi sie podobalo:D po alkoholu zreszta. teraz juz dalismy sobie z tym spokoj, wolimy inne formy aktu seksualnego- ale UWIELBIAM wprost pieszczoty odbytu, pupy, i prawie kazdy stosunek konczy sie penisem w mojej pochwie, a palcem meza w pupie;) lubie tez tam byc lizana:)

Gość do tej idiotki wyzej
urzekla nas twoja historia :O

Gość kljhkjhgfkl
czy warto? Spróbuj - jednym się podoba bardzo, innym w ogóle. Ja próbowałam nie raz. jakiegoś fizycznego podniecenia nie czuję ale psychiczne owszem. Na początku boli ale szybko przechodzi i jest ok

Gość annanne
A co poradzicie na to, że ja wiecznie jestem niewypróżniona.Mam problemy z pracą jelit, a bardzo lubie seks analny. Czesto jest tak, że wychodze z kibla wydaje mi sie, ze jestem czysta, wypróżniona a tu dupa. Albo czesto nie moge się rozluznic podczas analu, bo jak sie rozluzniam to wlasnie wtedy jest nieciekawie. Co na to poradzicei? MAM kilka dni nic nie jeść żeby sie oczyscic? Jestem szczupal i wysportowana, a taki problem mam od zawsze. A moze jakies leki?

Gość Aanla
Lewatywka. Moja kuzynka robila ja razem z dieta. Podobno zdrowe.

Gość Ja tak właśnie się kochałam
wczoraj.Nie powiem-fajnie było.Lubię tak raz na jakiś czas.Ostatnio było jakieś 2 mies temu. Rano się obudziłam i z chęcią bym męża zagoniła do ''roboty'' ale musiał wstać do pracy.