Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdsfsdfsdfs

Bardzo się stresowaliście przed spotkaniem dziewczyny/chłopaka poznanych w sieci

Polecane posty

Gość dfdfdsfsdfsdfs

?

Gość bo ja nie fajnie
Nie,nigdy :D

Gość dfdfdsfsdfsdfs
jakieś rady jak to ogarnąć? :P

Gość magdalenaaalenaaaa
ty jestes chlopak czy dziwczyna?idziesz i naturlanie pogadacie i wsio

Gość dfdfdsfsdfsdfs
dziewoja

Gość magdalenaaalenaaaa
badz soba:)

Gość jnd
Ja szłam na luzie, wiedziałam ze zdjęcia jak będzie wyglądać, dużo pisaliśmy wcześniej, także było bez nerwów:D

Gość dfdfdsfsdfsdfs
no, ale zdjecie to jedno, a rzeczywistosc to drugie. jak na poczatku cieszyłam sie, ze to bedzie fajna zabawa :P to teraz już nie jestem taka pewna :P

Gość jnd
Ale on mi wysłał kilkanaście zdjęć i na wszystkich wyglądał tak samo:P W rzeczywistości wyglądał tak samo jak na zdjęciu. Też traktowałam to jako zabawę i tak właśnie było:D

Gość dfdfdsfsdfsdfs
i jak się skonczyło?

Gość dfdfdsfsdfsdfs
a mieliscie takie mysli, ze mozecie zawieźć w jakiś sposob ta druga osobe?

Gość dfdfdsfsdfsdfs
no, właśnie... a długo się znaliście przed spotkaniem?

Gość lilijaneczka22
też się strasznie stresowałam przed :D ale kiedy już się spotkaliśmy i chwilkę porozmawialiśmy napięcie minęło spotkanie na żywo to jednak coś innego niż rozmowa w necie bałam się że będzie drętwo albo że to będzie pierwsze i ostatnie spotkanie tak się nie stało jednak ;) kilka randek już za nami, jest dobrze ;D niespodziewanie dobrze spotkaliśmy się po 2 miesiącach rozmów tak więc głowa do góry, lepiej wiedzieć na czym się stoi

z 1.5 roku... :P Wiec bardzo dlugo, bo czesto sie ludzie spotykaja po 2 dniach :D. Znalismy sie doskonale, bo codziennie duzo rozmawialismy.. i on mial moje zdjecie.. i ja jego.. No ale i tak mialam obawy ze mnie zobaczy i kurde bedzie koniec, bo na zywo wcale nie bylam taka wspaniala. :P A wyszedł nam z tego sensowny zwiazek, wiec nie tak zle, skoro do tej pory nie chce uciekać. :D

Gość dfdfdsfsdfsdfs
pewnie, że tak. ale co jest gorsze? myśl, że się bedzie zawiedzionym, czy ze się kogoś zawiedzie. Chyba to drugie wydaje mi się.

Ja sie strasznie trzesłam jak go zobaczyłam XD. I on też! (szczerze, nigdy pozniej nie widzialam go tak zestresowanego)... Uspokoilismy sie po chwili tulenia i rozmowy. :P No ale wspomnienia sa świetne... :D

Gość ja sie stresowalam bardzo aaaa
ale teraz jestesmy razem od roku :) bylo to moje pierwsze spotkanie z sieci znalismy sie ze zdj rozmawialismy duzo no i teraz mieszkamy razem :)

my najpierw klasycznie randkowalismy, potem zaczelismy ze soba byc ech, piekne wspomnienia tzn teraz tez jest ok, dalej jakby wieje swiezoscia no powodzenia zycze:)!

zbieram slimaki, ja dalej jestem na studiach ale jakos tak wyszlo, jedno miasto i b. ciezko nam bylo byc osobno dluzej niz dwa dni mieszkamy jeszcze krotko, wiec mamy duzo czasu na to zeby sie poznac powodzenia zbieraczko Ci zycze! :)

Gość dfdfdsfsdfsdfs
czyli wszyscy tu zebrani sa w zwiazkach z osobami poznanymi przez internet (czyt,podajcie mi strzelbe :P). Jeszcze jest troche czasu do tego spotkania, ale dziś na serio pomyslalam: co jak to własnie ja zawiode? bo nie bede tak wygladac jak na zdjeciu? bo nie bede po prostu w typie tez z charakteru?

ja sie stresowalam bardzo aaaa Dziekuje :)... Wam również wszystkiego dobrego :D. Szczerze zazdroszcze, że już możecie być całe dnie razem. :)... dfdfdsfsdfsdfs No ja ciebie doskonale rozumiem, bo bałam sie tego samego. Pomyśl sobie, że co będzie to bedzie. Idz na żywioł, nie udawaj kogoś kim nie jesteś. Jeżeli do tej pory dobrze wam sie rozmawialo i byliscie wzgledem siebie szczerzy i nikt nie udawał kogoś, kim nie jest, to bedzie ok. Ja wierze, że chłop nie ucieknie na twój widok, pewnie fajna z ciebie laska :D.

Gość dfdfdsfsdfsdfs
No, to chyba jedyne co można tzn pomyslec co bedzie to bedzie (popijajac oczywiscie kieliszkiem wodki- zart ;) ). Oj, chłop nie powinien uciec, bo sadze ze pomysli : przejechałem tyle to przynajmniej sie przywitam ;P a potem zapewne zniknie ;) oj, własnie nie wiem czy taka fajna laska... ;P

Gość mlodazona8w7ww
ja spotkałam się na zywo z facetem z ktorym rozmawialam 2 lata przez neta, dzielilo nas 300 km. Zamieszkalismy razem po jakims czasie w miescie do ktorego poszlismy obydwoje robic mgr. Miesiąc temu był nasz slub :) za niedlugo planujemy bejbika.

Gość dfdfdsfsdfsdfs
super :)