Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhfdfhfdhfhhj

do facetow-czy wy tez po przeczyt. kafeterii jestescie zszokowani prawda o kobie

Polecane posty

Gość hjhfdfhfdhfhhj

Tach? Jakie on sa puste, o czym mysla, jakie maja priorytety w zyciu? Ja przyznam się trafilem tu przypadkiem 3 dni temu i przeczytalem już sporo tematow (zdrady, kochankowie, sex najwazniejszy, facet musi być taki i owaki, och stracilam figure po ciazy nie bede mogla się seksic, jak odebrac kolezance faceta, co facet o mnie pomysli, co kolezanki pomysla o moim facecie i czy beda zazdroscic, mój facet to jest mega bogaty a ja nie musze nic robic, chcialabym w zyciu tylko faceta reszta mnie nie obchodzi...itp.). Aktualnie przyznam się że mam oczy jak pieciozlotowki bo w zyciu nie przpuszczalem że takie sa naprawdę kobiety. Mowie to bez cynizmu- toz to szok..

Gość hjhfdfhfdhfhhj
Zszokował mnie też wątek o tym,że kobiety nie sikają pochwą ani też odbytem tylko mają jeszcze jakąś 3 dodatkową dziurkę, ale nie mówią o tym nikomu

Gość płemieł Rybenstain
na dodatek śmierdzą (rybą) z pochew, nie trzymają moczu, przeciekają w nocy (dlatego niektóre wiszą do góry nogami), mają upławy i tysiace innych problemów :)

oj tam tylko większość kobiet z forum, nie wszystkie mogą zmyślać - są anonimowe wyłącz TV, wyłącz neta i wyjdź do prawdziwych ludzi

Gość KOKSUSEKPIK
a master i prawik to przedstawiciele męskiego gatunku to cię jak sądzę nie szokuje

Gość rybna whedif
uciekajjjjjj whedif

Gość ryba rybnej whedif
a sio - bo rybą poszczuję !

Gość hjhfdfhfhfhhfhfhf
Nie wiem być moze zabrzmi to smiesznie jak na dzisiejsze czasy ( po przeczytaniu tych tematow już w zyciu chyba we wszystko uwierze) ale mialem zupelnie inny obraz kobiety w swojej glowie. Moze nie jakiejs utopijnej bajkowej ksiezniczki, nie o to chodzi, ale to co przeczytalem tu przez te 3 dni napawa mnie obrzydzeniem. Tu ciezko nawet znalezc tematy na poziomie i jakies problemy ktore nie wiazalyby się z wymionymi przeze mnie w 1

Gość ryba rybnej whedif
ty rybi szowinisto! nie wiesz, że to forum dla MĄDRYCH KOBIET? :D

pomarańczo czemu Twój nick mam mój nick w jakimś dziwnym kontekście? :O

Gość rybak72
jacy faceci muszą być naiwni żeby brać kafe na poważnie

jacy faceci muszą być naiwni żeby brać kafe na poważnie to się tyczy większości użytkowników że nie są zdystansowani :o

Gość KOKSUSEKPIK
przecież to wszystko to fantazja bo fantazja jest od tego aby bawić się na całego

Gość ryba rybnej whedif
wejdźcie sobie na show up dopiero się przekonacie jakie są kobiety :O

Gość ryba rybnej whedif
gwiazdka 18 pokazała cycki (piękne - fakt) zrobiła loda, zaprezentowała minetę a teraz zamierza użyć wibrator analny. to wszystko z pokazywaniem twarzy. pewnie koledzy z klasy też ją oglądają. 18 lat :D

A myślicie, ze taka zwykła kobieta po wejściu na kafe nie jest zszokowana? Wchodzisz i nagle okazuje się, ze kazdy facet to kurwiarz, jak moj mnie jeszcze nie zdradził to pewnie niedługo to zrobi, najbardziej opłaca się pracowac jako prostytutka a obowiazkiem każdej kobiety jest wyjsc za mąż, zorganizować wystawny slub na 300 osób i urodzić 3 dzieci :) Ot, kafeteryjny światek, tutaj każda ma rację i każda wie najlepiej :)