Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleJESTEMgłupi

To jest mój ideał kobiecy, wiem, że to niespełnione marzenie:)

Polecane posty

Gość aleJESTEMgłupi

Z góry zaznaczam, że nie szukam tego typu kobiety bo pewnie takiej nie ma.. a nawet jeśli gdzieś tam jest to napewno by się mną nie zainteresowała :D no ale tak sobie pomarzyć można, a więc: gdybym miał sobie wymyśleć idealną, cudowną kobiete, wyglądała i zachowywała by się tak: delikatnie opalona brunetka we wzroście około 165cm, waga 50kg, cycuś rozmiar C, jędrny ładny tyłeczek w jabłuszko, piękna anielska twarz, jakiś fajny tatuaż albo na stopie i ewentualnie na łopatce pewna siebie, z dużym poczuciem humoru, pani magister np po fizjoterapii, inteligetna, mądra, fajnie jakby miała prawko i jakiś swój samochodzik np audi a3, lat 25 i maksymalnie 3 facetów na koncie , lubiąca piłke nożną i sztuki walki, lubiąca sobie wypić piwko wieczorem , możenie coidzennie- ale zawsze kiedy ja też bym chciał :D , aby miała klase i dawała siłe do życia dziekuje dobranoc

Gość a co ty oferujesz
w zamian? Czy jesteś ideałem męskości? Czy tylko kaprawym marzycielem?

Gość Jmatw
A co ty masz do zaoferowania?

Gość inteligentna kobieta :/
chyba sobie żartujesz

Gość FaktycznieZeśGupi
nie rozumiem sensu zakładania takich tematów. Czemu to służy? a najlepsze jest to, że wszyscy chcą szczuplutkich ale ze sporymi cyckami i kształtną dupą. faktycznie mało takich :(

Gość vcxv546
Damascenka Taaa. I co jeszcze? Sponsorki sobie szukasz? Bo jak ktoś nie chce mieć pasożyta to od razu sponsorki szuka eh te kobiety.

"Bo jak ktoś nie chce mieć pasożyta to od razu sponsorki szuka eh te kobiety". Najpierw napisz, co sam oferujesz w zamian. Może w przyszłości unikniesz nieporozumień. Ech, ci "mężczyźni"...

Gość charakterystyczny
to marzysz o mojej zonie z tym ze Ona ma D i nie ma tatuazu. Ale nie wypozycze Ci Jej:-D

Gość aleJESTEMgłupi
a wy już mnie zjechałyście tak? bo opisałem ideał do którego pewnie każdej z was daleko , więc już na mnie jad wylałyście.. eh te zawistne kobiety ja tylko napisałem swoj ideał KTÓREGO NIE SZUKAM, bo wiem, że takiej nie znajde.. po prostu se napisałem marzycielski ideał-to wszystko a co mam w zamiar do zaoferowania? no faktycznie nie dużo.. po za miłością, wiernością, zainteresowaniem, ciepłem, kochaniem.. to praktycznie nic.. czyli generalnie cechy, które dzisaj są nic nie warte bo gdybym miał do zaoferowania, dobrą przyszłość materialną, dobry dom, samochód to już by było coś.. i wtedy faktycznie mógłbym szukać kobiety podobnej do tej z opisu

" a wy już mnie zjechałyście tak?" Jeszcze nie, ale nie prowokuj mnie :) "opisałem ideał do którego pewnie każdej z was daleko , więc już na mnie jad wylałyście.." Lepiej się nie baw we wróżkę, bo na widok wielu z nas szczękę po upadku leczyłbyś latami. "eh te zawistne kobiety" Ch, ci niedojrzali chłopcy :)

Gość a co ty oferujesz
To faktycznie oferujesz niewiele. Właściwie to nic, w porównaniu z tym, czego wymagasz od partnerki. Wierność - srerność, uczucia i srututucje za całkiem konkretne, poparte nawet liczbami i rozmiarem miseczek wymagania. Znać - dupa i marzyciel z ciebie. Ale się nie łam, takich jak ty jest na pęczki :P 🖐️

Gość charakterystyczny
autorze mylisz sie dla takich kobiet czesto juz te "niemodne" slowa znacza wiele

Gość aleJESTEMgłupi
opisałem szczegółowo to co ja bym chciał w marzeniach.. ze swojej strony wymieniłem tylko cechy.. moge jeszcze dodać, ze mam duże poczucie humoru, lubie spontany, jestem rozrywkowy, kocham sport itp.. o swoim wyglądzie nie wspominałem bo to akurat każdej kobiety osobny typ damascenka napisała: "Lepiej się nie baw we wróżkę, bo na widok wielu z nas szczękę po upadku leczyłbyś latami." hahahahahhahahahha :) po pierwsze.. miałem doczycnienia już z takimi kobietami, że to raczej wam by szczena upadła.. po drugie już aby cię nie skłamać, no minimum 10 fotek kobiet z kafeterii w życiu widziałem (jestem tu od 3 lat) i wierz mi, żadna szału nie robiła, nie wierze aby była tu kobieta, która rzuciła by mnie na kolana

Gość charakterystyczny
co z Wami ludzie,juz dzis to tylko cos za cos? Jak laska jest ladna to tylko z takim z pieniedzmi sie umawia? A gdzie bliskosc,milosc,zrozumienie,zaufanie? Bzdury Ci opowiadaja sa jeszcze normalni ludzie dla ktorych liczy sie czlowiek a nie jego stan posiadania

Gość jiuii
165 cm i 50 kg to raczej będzie miała biust A, góra B. C przy takiej wadze to spory cyc. I tyłek by miała mały i pewnie płaski. Też mnie śmieszy to co ktoś wyżej napisał - faceci chcą bardzo szczupłej, ale z duzym cycem i okrągłą dupą :D

W sumie to te wymagania nie są jakieś specjalnie duże, po prostu ciężko żeby jedna kobieta miała wszystkie wymagane cechy :)

Gość aleJESTEMgłupi
/ Też mnie śmieszy to co ktoś wyżej napisał - faceci chcą bardzo szczupłej, ale z duzym cycem i okrągłą dupą / jest wiele takich kobiet.. ja sam osobiscie znałem 3 takie, gdzie były szczuple bardzo sexone i w miare spory biust jak na siebie miały, wiec dla mnie nie jest to zadne sajens fikszyn (ale tez nie jest to warunek konieczny, tak tylko napisalem o tym w geście ideału)

"a co mam w zamiar do zaoferowania? no faktycznie nie dużo.. po za miłością, wiernością, zainteresowaniem, ciepłem, kochaniem.. to praktycznie nic.. czyli generalnie cechy, które dzisaj są nic nie warte" Ale sam chciałbyś, żeby dziewczyna: "delikatnie opalona brunetka we wzroście około 165cm, waga 50kg, cycuś rozmiar C, jędrny ładny tyłeczek w jabłuszko, piękna anielska twarz, jakiś fajny tatuaż albo na stopie i ewentualnie na łopatce pewna siebie, z dużym poczuciem humoru, pani magister np po fizjoterapii, inteligetna, mądra, fajnie jakby miała prawko i jakiś swój samochodzik np audi a3, lat 25 i maksymalnie 3 facetów na koncie , lubiąca piłke nożną i sztuki walki, lubiąca sobie wypić piwko wieczorem , możenie coidzennie- ale zawsze kiedy ja też bym chciał". Taaaa :D:D:D Prawdziwy mężczyzna z ciebie :D Jak najmniej od siebie a jak najwięcej dla siebie :D

W sumie to te wymagania nie są jakieś specjalnie duże, po prostu ciężko żeby jedna kobieta miała wszystkie wymagane cechy nieee , w ogóle nie są duże...dodajmy jeszcze jak ma sie zachowywać i jak myśleć

aleJESTEMgłupi - a pytałeś ile ważą? Bo przy takim wzroście i 50kg nie byłoby z czego tego biustu C zrobić :D

Gość aleJESTEMgłupi
damascenka, a więc odpowiadam na każdą z pozycji z mojego marzenia. brunetka - to kwestia indywidualna... ja jestem ciemnym blondynem, moze któraś lubi takie włosy wzrost 165cm - ja mam 175cm (wiem, że nie dużo, ale dlatego też napisałem aby kobiea miała max 165.) ciało mam dobre, trenuje sztuki walki i chodze na siłownie od paru lat, więc akurat w tym moge się równać z pozycją u kobiety aby miała dobry tyłeczek i piersi pewny siebie, duże poczucie humoru, inteligtena - to samo moge zaoferować prawko, samochód - posiadam obie rzeczy więc widzisz.. tak naprawdę w jakimś stopniu mam do zaoferowania te same cechy które bym pragnął u kobiety

Rev - pojedyncze nie są specjalnie, ale jak to pozbierał do kupy w jednej osobie to aż dziwie bierze, że nie podnosi ciężarów zębami :)

"więc widzisz.. tak naprawdę w jakimś stopniu mam do zaoferowania te same cechy które bym pragnął u kobiety " Zapomniałeś o: - biuście - dupci - samochodzie - wykształceniu Kup sobie lalkę Barbie z wyposażeniem.

Moorland ale potem marzyciele chcą wdrażać w życie swoje "ideały" i wychodzi na to , że niemal każda to brzydka idiotka :classic_cool:

Rev - no, ale trochę pomarzyć można, nie? :D tylko ten "cycuś" trochę niemożliwy :P

Gość btrra
nie lubie takich facetow co zyja tylko idealami ;) u mnie z gory sa juz skresleni