Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały duży człowiek

Czy można pokochać wysokiego.wrażliwego chłopaka z bardzo szpetna twarzą?

Polecane posty

Gość Mały duży człowiek

Czy to wogle możliwe?czy można pokochać takiego chłopaka który choć jeśt odrazający z wyglądu jeśt też miły.inteligentny.dojrzały.wartościowy?ciągle słyszy się historię szczęśliwie zakochanych osób z poparzona lub zniekształcona twarzą.więc jak taki chłopak ma szukać miłości w świecie który go nie akceptuje i odrzuca?

Gość zaczarowana brunetka
jeśli mozna spytac-taka Twoja uroda czy coś sie stało?

autorze duży wzrost to atrybut męskości :-P mężczyzna nie ma być ładniuśki tylko męski co z Twoją twarzą jest nie tak?

Gość Mały duży człowiek
Działają.przepraszam za błędy.poprostu.gdy pisze o czymś z pasją.nie patrzę na styl..poprostu..moja twarz jeśt brzydka nawet bardzo..wciąż to słyszę że wyglądam jak potwór..mimo wszystko mam w sobie mnóstwo miłości.która chce obdarować kogoś.kto mnie pokocha takim.jaki jestem..by to możliwe-wiem.że ludzie a przede wszystkim dziewczyny oceniają innych tylko pod względem wyglądu.nawet jeśli ten pięknis to skończona świnia.to jeśt taki słodki..ale przecież są inne.mniej atrakcyjne fizycznie ale piękne duchową dziewczyny.dobre.wrażliwe.delikatne..czy u takiego anioła ktoś taki jak ja miałby szansę?

posłuchaj to tylko na kafe ludzie się dobierają tylko ze względu na fizyczność co uważasz za najgorszego w swojej twarzy bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić oczywiście że odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: tak

nie ma szans w świecie kobiet panują idealne proporcje - więc kobieta , która Cie zaakceptuje , bedzie oszukiwałą samą siebie :classic_cool:

Gość Mały duży człowiek
Dzięki za szczerość..czyli nie mam szans.'a więc skąd te inne pary?brzydkie dziewczyny lub chłopcy którzy są szczęśliwi i kochani?

Gość Z INNEGO WĄTKU:
masz szanse. za nicka masz u mnie

Dzięki za szczerość..czyli nie mam szans.'a więc skąd te inne pary?brzydkie dziewczyny lub chłopcy którzy są szczęśliwi i kochani? to przypadki z litości ....kobieta chce być dobra , to wiąże sie z kimś , kto się jej nie podoba , po to tylko , by sobie udowodnić swoją dobroć...

Gość Z INNEGO WĄTKU:
"kobieta chce być dobra , to wiąże sie z kimś , kto się jej nie podoba , po to tylko , by sobie udowodnić swoją dobroć..." to prawda. ale czasem jest tak, że kobiecie spodoba się obiektywnie brzydki facet. ja jestem takim przykładem. sama jestem b. atrakcyjna, a zakochałam się w brzydalu (co prawda wysokim :P), który potem mnie wyrolował, ale to już materiał na inną historię.

Gość wknnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sebastian spierdlaj stąd bo ujawnię twoje zdjęcia które mi wysłałeś

POKOCHA CIE ALE PIEKNA TEZ NIE BEDZIE BO ZAJEBISTE LASKI CHCA URODE WYKORZYSTAC DLA SIEBIE NIE MA CO PLAKAC ;0 TAKIE MOJE ZDANIE

Gość nieśmiałakob.
Hej. ja chętnie Cię poznam:)

Z INNEGO WĄTKU: brzydal poczuł , że Ci na nim bardzo zależy i jesteś piękna oraz uznał , że moze pokazac prawdziwe oblicze macho? :)

Gość Z INNEGO WĄTKU:
" Z INNEGO WĄTKU: brzydal poczuł , że Ci na nim bardzo zależy i jesteś piękna oraz uznał , że moze pokazac prawdziwe oblicze macho? " brzydal poczuł, że ma mnie w garści i może pokazać innym, jaki to z niego gieroj i jak to zakochana laska za nim lata.

brzydal poczuł, że ma mnie w garści i może pokazać innym, jaki to z niego gieroj i jak to zakochana laska za nim lata. właśnie - nie znoszę takich ciot , bo psują piękne i uczuciowe kobiety - oni są często gorsi niż przystojne dranie...

Gość Z INNEGO WĄTKU:
revolver, ja też zmieniłam swoje podejście. teraz umawiam się tylko z przystojnymi, ogarniętymi życiowo facetami bez kompleksów. nie mam zasobów emocjonalnych, żeby ratować takie kaleki.

Gość Mały duży człowiek
Mam prawo chyba znaleźć kogoś kto mnie zrozumie.dlaczego mnie nazywasz dewiantem zrobiłem Ci coś?no odpowiedź?ujawnianie zdjęć których nie jesteś autorka jeśt karana więc się zastanów..przepraszam że milczałem cóż co jeśt w niej brzydkie?wszystko..chciałbym poznać dziewczynę która mimo wszystko zechce poznać mnie jako człowieka.nie oczekuje miłości.o nie.wiem że na nią osoba z moim wyglądem nie ma szans..poprostu chciałbym poznać kogos kto przyjmie moja bezinteresowną przyjaźń..oto mój nr tel 511366212jeśli ktoś zechce niech napisze

znaczy - wyczerpałaś swój limit cierpliwości...ale przynajmniej chciałaś cos zrobić szlachetnego i to także się liczy na Twój plus - masz cechy szlachetne , które są rzadko spotykane - teraz tylko bądź uważna z tymi przystojniakami , bo sytuacja może się powtórzyć taka sama....:P żyj i kochaj i bądź kochana - powodzenia życzę :P

Gość Z INNEGO WĄTKU:
" teraz tylko bądź uważna z tymi przystojniakami , bo sytuacja może się powtórzyć taka sama..." tego też się nauczyłam- żeby nikomu nie oddawać serca w całości :) dzięki za życzenia, Tobie życzę tego samego! miłości i szczęścia u boku odpowiedzialnego, wartościowego faceta :)

dziękuje - ale jestem mężczyzną :classic_cool: więc nie życz mi pedałowania , bo poczułem się podle...:P

Gość Z INNEGO WĄTKU:
sorry :D no to życzę Ci miłości i szczęścia z fajną kobietą! :D

Gość dug inalto
Na kafe zawsze dołowanie jednych przez drugich. Nie rozumiem ludzi- płaczków, marud, wiecznie użalających się nad sobą- jesteś kowalem swojego losu i Twoje życie jest w Twoich rękach. Jesli masz wady- popracuj nad nimi, zmieniaj się, wymagaj od siebie, samym użalaniem nie zmienisz rzeczywistości.

Gość dug inalto
rev- związek z kanibalem, kanibalką- był by za bardzo ryzykowny i nie rokujący widoków na przyszłość.

Gość Mały duży człowiek
Nikt już nie podzieli się swoim przemyśleniem?

rev- związek z kanibalem, kanibalką- był by za bardzo ryzykowny i nie rokujący widoków na przyszłość. mężczyzna może być kanibalem kobiecego serca...💤 nie przeszkadza...