Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały duży człowiek

Czy można pokochać wysokiego.wrażliwego chłopaka z bardzo szpetna twarzą?

Polecane posty

Gość totaka
u szpetnego faceta, który potrafi się z pomysłem ubrać na pewno szanse wzrastają mocno to taka pragmatyczna, małostkowa rada ale na pewno pmocna ;) Polot zawsze w cenie. Jak masz coś ciekawego i oryginalnego do zaoferowania to na pewno ktoś to doceni. POzdr,

Gość taka_jedna_maryśka
autorze, nie oczekuj wysypu wpisów typu "pokochałam brzydala". jak się kogoś kocha to on jest najpiękniejszy :)

Gość Mały duży człowiek
Więc poprostu pytam czy ktoś kto dla większości jeśt potworem odrazającym dnem na którego widok robi się niedobrze.może znaleźć dziewczynę.która pokocha go mimo wszystko za wrażliwe dobre serce?

Gość syringa
jak bedziesz mial duzo kasy -to laski cie oblepią

Gość Mały duży człowiek
A czy nie uważasz że bycie z kimś dla kasy bądź urody jeśt puste i nie fair wobec ukochanej osoby??a gdzie emocje uczucia wnętrze nie można kupić miłości

Gość Lewaas
nie da sie byz z kims kto odrzuca cie fizycznie, niezaleznie od tego jak dobrym i cudownym czlowiekiem by byl.

Gość syringa
wszystko mozna kupic-jka ktos jest kasiasty -to jesli nie odizoluje sie w rezydencji na odludzi -to wokol niego zaraoją sie lemingi -interesowne

powiem tak mimo moich 28 lat jescze nie mialem kobiety a to z pwodu mojej twarzy tez jestem brzydki i tez nie mam powodzenia u kobiet tych brzydkich przecietnych czy ladnych i odpowiadam czy mozna pokochac nie wiem ale trza miec nadzieje pozdrawiam :)

Gość jasne że da się
Chłopak .no własnie to ktoś młodociany i pewnie młodociane kompleksy Pocieszę cię....wysocy brzydale stają się baardzo atrakcyjni dla kobiet w trochę późniejszym wieku, ale nie dla nastolatek i śiuśmajtek, bo te najpierw szukają mających powodzenie urodziwych bajerantów (wszystkie koleżanki latają za tym samym urodziwym facecikiem) , potem ci urodziwcy przestają być cenieni, dziewczyny z wiekiem zauważają ich brak głębszych walorów, a ćmokata buźka to za mało. Brak pięknej buźki u faceta nie ma większego znaczenia jeśli facet jest przystojny i ma sposób bycia ceniony przez kobiety. Zresztą kobieta jak będzie kochała to bedziesz się jej wydawał urodziwy i piękny, na to trzeba czasu owszem masz szansę na to by cię pokochała fajna dziewczyna i tak się stanie na 100 %, a na razie żyj spokojnie i nie śpiesz się, prędzej czy później zostaniesz pokochany prawdziwie i wtedy doceń to.

Gość laska1982
Możesz mieć ciężko ale nie poddawaj się! powodzenia :)

Gość eMpatyczny wibrator
jasne stary. Tylko pamiętaj o jednej rzeczy. Jak kobieta mówi "brzydki" to znaczy to w ich terminologii "nie piekny" Ty jak piszesz "brzydki" masz na mysli brzydki. Teraz rozumiesz tę pozorną sprzeczność w ich argumentacji?

Gość eMpatyczny wibrator
zresztą wczytaj się uważnie w wypowiedź jasne, że da się. Widzisz tam gdzieś sformułowanie "przecietny"? Nie. Jest tylko "cmokata buźka" "pięknisie" I od razu przejście kategorie niżej czyli "brzydale" Naprawdębrzydkich nawet nie zauważaja i nie traktują jako mężczyzn:) Więć źle sformułowałes pytanie. Bidule Cie nie zrozumiały i tyle

Gość Różnie to bywa i tyle
wiem z doświadczenia, bo nie raz dostałem kosza za wygląd od przeciętnej kobiety i nie raz ładne kobiety mnie same podrywały chciały numer itd., raz jedna powiedziała mojemu koledze że jestem straszny brzydal inna znowu że jej się podobam... Obecnie mam dziewczynę i wiem że jej się bardzo podobam.

Gość dla kobiet liczy się
wygląd faceta nie ważne,że wartościowy, wierny, zawsze dotrzyma słowa i nie opuści nawet w najtrudniejszych chwilach

Gość gość
nie ma szans

Gość są_dni_w_tygodniu...
:) Autorze,ile ludzi tyle charakterów, grunt by dobrać ten podobny, znam wiele par które są ze sobą ze względu na pozycje materialną, urodę ale te związki rozpadają się średnio po 6 miesiącach. Zauroczenie mija z czasem a charakter zostaje. Znajdziesz ale nic nie dzieje się wtedy kiedy chcemy, miej otwarte oczy i serce bo Twoje piękno jest we wnętrzu a ono ma to do siebie że trudniej jest je pokazać :) O tyle o ile każdy widzi Twoją twarz tak wnętrze zobaczy tylko ta której je pokarzesz :) Bądź sobą, bo w wielu miejscach są ludzie z podobnymi problemami ale nie poddają się, bo marzenia ma każdy i każdy wierzy że i na niego przyjdzie czas ! Ja ufałam marzeniom zawsze dużo się już z nich spełniło ale jeszcze wiele zostało min. podobne do Twoich ! :P

Gość gość
hj,,