Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sofie so far

Pociąga mnie kolega z pracy - NIESAMOWICIE - jest jednak problem....

Polecane posty

Teraz akurat mąż jest w domu bo dzwonił do mnie przed chwilą. A laptop firmowy i prywatny mam ja. Kiedy ty piszesz podając sie za mojego męża mój małżonek siedzi w domu bez dostępu do internetu.

Gość hyuguy
no to tak jak ja!!!! , a piszę z tableta od kolegi bo mamy przerwę!!!!!

Skoro jesteś w podobnej sytuacji to mam pytanie. czy podejrzewasz zone o zdrade? Jeśli tak to dlaczego mogłaby cię zdradzać? Bo nie ma zdrady bez powodu. Czegoś musi brakowac w związku.

Gość hyuguy
masz tyle kasy i nie masz w domu internetu?????

Gość hyuguy
ja się za nikogo nie podaję, a z tabletem wkręciłem, żeby cię wybadać, teraz też siedzę w domu, a do żony dzwoniłem jakieś 20 minut temu!!!!!!

Gość llllklk
zastanów się, z kim chciałabyś naprawdę spędzić życie - może jednak ten kolega to lepsza opcja, skoro z mężem jest "tak sobie"? Życie mamy tylko jedno, szkoda potem wyrzucać sobie,że się nie wykorzystało szansy na szczęście...

No nie wiem słuchajcie. Tak myslę i myslę i nie wiem. Szkoda by było zmarnować te 4 lata z mężem. Za coś go w końcu pokochałam. A z drugiej strony coś o czym tylko kobieta może marzyć. Coś co widywalam tylko na filmach...Facet jak marzenie z fajnym charakterem zabiegający o moje zainteresowanie. Jejku....Jestem w mega rozterce!

Gość dfhnjdkyfh
slonce to tylko zauroczenie, dobrze sie zastanow bo mozesz potem zalowac cale zycie. Swoja droga ciekawe podejscie do milosci i rodziny- bo pojawil sie przystojnieszy, ktory bardziej mnie pociaga. Smutne to :-(

I coś jeszcze Wam powiem. Zawsze gardziłam kobietami które zostawiają mężów dla innego. Uwarzałam je za kretynki. Ale teraz rozumiem co mogło im się przytrafić. Bo życie nie jest proste jak 2+2. Wydaje się,że spotkałaś tego jedynego a potem po paru latach wychodzi,że to chyba jednak pomyłka. Bo uważam,że tylko do tej jednej jedynej osoby można poczuć coś tak wyjątkowego i dziwnego. I nie wie się czy to właśnie to dopóki tego się nie doświadczy. I nie odchodzi się z dobrego związku. Takie jest moje zdanie. A mój mąż jakby spoczął na laurach. Nie stara się, nie rozmawia ze mną. Czasem powie kocham Cię i tyle. A gdzie wspólne spędzanie czasu? Wspólne hobby? Zaniedbał mnie. Może gdyby nie to to nigdy nikt inny by mi w głowie nie namieszał.

Moja kuzynka dopiero z drugim mężem dowiedziała się co to miłość. A wydawało się jej że pierwszy to ten na całe zycie. czasem to nie zauroczenie a prawdziwa miłość. Co ja czuję nie wiem - ciężko ogarnąć bo chemia między nami niesamowita. Pożądanie trochę utrudnia mi ocenę sytuacji. Ale widzę jego zachowanie. Ukradkowe spojrzenia, maślany wzrok. A nawet żal gdy idę do domu do męża. Widzę,że on zakochał się prawdziwie. I trochę mi go żal nawet.

Maślany wzrok nie świadczy o zakochaniu, tylko o czymś zgoła innym ;). Dobrze Cie zna? Wie kim jesteś? Zapewne nie, a Wasze kontakty są dość powierzchowne...o zakochaniu nie ma tu mowy, po prostu mu się podobasz. Przejdzie mu.

Gość dfhnjdkyfh
to porozmawiaj z mezem a nie szykuj sie do romansu z innym! czy tak sie rozwiazuje problemy majac rodzine? kazdy facet z czasem spoczywa na laurach, dlatego nalezy rozmawiac, szukac wspolnie rozwiazan, RAZEM sie starac o zwiazek bo do tanga trzeba dwojga, a nie szukac wrazen na boku, przeciesz macie dziecko!

Zna mnie bardzo dobrze - znamy się 3 lata od 2 pracujemy razem. Spędzam z nim więcej czasu niż z mężem:/ Wychodzę do pracy o 7 wracam o 18. Maz jest w domu koło 20-21. Jemy kolację, kapiemy dziecko i spać idziemy. A ze wspólnikiem bardzo dużo czasu spędzam. Dużo podrózujemy razem. Jest czas na pogaduchy. Wiem o nim bardzo dużo. On o mnie też. Znam go na tyle by wiedzieć czy mnie kocha czy tylko mu sie zdaje. Z jego strony to prawdziwe uczucie, Raz zajechaliśmy do jego dziadków bo było po drodze a on im jakieś części do ogrzewania kupił. I jego babcia powiedziała mi,żebym uwarzała nan iego bo chociaż jej tego nie mówił to ona widzi,że się we mnie strasznie zakochał. Głupio mi było strasznie:/ Nie wiedziałam co powiedzieć. Przecież mam męża!

Chciałam porozmawiać z mężem ale jak? Będę musiała powiedzieć o tym,że kolega się we mnie zakochał. Zaraz pomyśli,że coś między nami było albo jest. A jak zażąda odejścia z pracy? Przecież to facet napewno tak zareaguje. A ja nie ODEJDĘ. Nie ma mowy. Za dużo w to włozyłam pracy.

Nie planuję zdrady! NIE CHCĘ TEGO! Pytm się tylko co zrobić z tym nieszcześliwym zakochaniem. Z tym kuszeniem itp. Bo próbowałam i nie wiem co dalej.

Gość iww893
chyba wieje nuda w malzenstwie skoro lecisz na innego:O masz dziecko i chcesz rozwalic malzenstwo?jak s...nie da to pies nie wezmie,bez komentarza,a potem nie dziwota ze tyle rozwodow:O

Gość dagmaraWawa
kobieto nie bylas nigdy zakochana?? zauroczona?? Ja byłam wiele wiele razy. Zawsze tak jest w pierwszej fazie, odpusc sobie tego kolesia. A mezowi powiedz wprost, ze musicie wiecej czasu zpedzic razem, ze masz chcice i nie wytrzymasz jesli teraz cie nie zerznie- wypinajac pupe przy tym- gwarantuje, ze zadziala i namow go na randke gdzies poza domem. Zaciągnij go w jakieś krzaki i .. wiesz co dalej. Od razu wam sie jakosc związku polepszy. Wiem co mowie, tez mialam takich kolegow z pracy, a w zwiazku jestem 15lat. Tylko, ze ja takim kolegom od razu mowilam adioos bo nie twoje zachowanie to moim zdaniem brak szacunku wobec meza. Zrob jak mowie i odezwij sie za 2tyg. ;) NA BANK bedzie w twoim zwiazku lepiej i bedziesz sie cieszyla, ze tamytemu doopy nie dalas. ;)

Gość kksdglfgae
a ja uważam, że ludzie się zmieniają i zycie idzie do przodu. 4 lata temu to było 4 lata temu. Związek musi być zywy, swieży cały czas, a nie jakieś odgrzewane kotlety, które nikomu nie smakują. Jak coś się wypala, to szkoda to odgrzewać, tylko dlatego, że 4 lata temu było fajne. Twoja decyzja, twoje zycie, ale ja bym NA PEWNO nie ciągneła związku, do ktorego nie mam 100% przekonania tylko jestem żona bo jestem, tak z przyzwyczajenia. Gdybym spotkała faceta, z którym się naprawdę idealnie uzupełniam, na pewno bym sie nie wahała. Tym sameym mój mąż miałby szansę spotkać kobietę, która będzie w nim na 100% zakochana, a nie tak na pół gwizdka. Moim zdaniem nie warto kurczowo trzymac się kogoś/czegoś, jeśli czujemy całym sobą, że pora na zmianę. Czy ty to tez czujesz, to już inna kwestia.

Gość dagmaraWawa
a kochasia kopnij w jaja jak slowa nie docieraja Ja zawsze na takie podrywy ( jak nie jests to jednorazowa sprawa) mowie- za wysokie progi...

za 4 lata z kolega tez bedzie 'tak sobie', zastanow sie czy chcesz niszczyc to co masz. Teraz czujesz motylki ale z mezem tez tak bylo.

Ale widze nie przyszło wam wogóle do głowy,że ja puszczać się nie chcę. I że jak piszę rozmawiałam z mężem, prosiłam i nic. Zaczynam się zastanawiać czy mam pokutować cale zycie za zły wybór? Jeśli mąż się nie poprawi to mam i tak się go trzymać? Tu niechodzi o dawanie dupy. Czywy umiecie myśleć w trochę bardziej złożony sposób?! Nie jestem szczęśliwa w małżeństwie!!!

seesaw To co czuję teraz przy koledze to nie to samo co czułam kiedyś do męża. Kiedyś myślałam,że to właśnie jest TO. Dziś wiem że się myliłam - że jest coś więcej. O wiele więcej!

Gość dagmaraWawa
dokladnie! w koncu, kazdy niepelegnowany zwiazek traci na wartosci, a takich jak np moj, gdzie nadal jestesmy zakochani, mamy bogate zycie sexualne i jetesmy blisko ze soba naprawdę jest starsznie malo. Wiadomo, ze lata mijaja i trzeba sie starac o to aby byc atrakcyjnym dla siebie na wielu plaszczyznach, im dluzszy zw. tym bardziej powinno sie dbac o niego moim zdaniem- zeby nie mylo nudno i zeby sie z przyjemnoscia do domu wracalo :) Czego wszytkim zycze :)

Gość dagmaraWawa
to go zastaw, a nie bedziesz z niego robic frajera...

Teraz np. napisałam do męża czy pójdzie ze mną na kolację. Córkę zawiozę do mamy. Odpisuje mi,że nie może bo ma dużo pracy! Jak zwykle! W wekend chciałam pojechać gdzieś we dwoje. Ale on oczywiście nie może. Mimo,że jest sam sobie szefem i terminy go nie gonią. Mam wrażenie,że on chyba nie chce i tyle:(

Ciekawe czy wogóle by go to obeszło gdybym mu palnęła,że mam kogoś kogo naprawdę interesuje moja osoba i to co czuję. I że jeśli się nie postara to go zostawię.....

Gość dagmaraWawa
jak mu przed nosem pokrecisz tylkiem to od razu zrezyguje z pracy, uwierz... Sek w tym, ze ty sie juz poddalas. Twoj maz pewnie nie przeczuwa nawet jakie masz zamiary, chyba ze sam juz puka sekretarke...