Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

huawei

NIE WIEM CZYJE TO DZIECKO

Polecane posty

Go艣膰 Elizabettth
kom贸rka jakowa ja nie atakowalam cie tylko sie dziwilam ze tak szybko odrazu okresli艂y艣cie 偶e nie ma takiej mozliwosci....powtorze ze wtedy nie bylo jeszcze mowy o terminie porodu tylko przypuszczalnym tygodniu cia偶ykt贸ry ktos tam mu powiedzial....co ktos tez napisal o ile jest prawda

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hauwei
4 stycze艅 m贸wi艂a pierwsza typiara u kt贸rej by艂am upewni膰 si臋 tylko czy faktycznie jest to dziecko ona a 12 stycze艅 u typa do kt贸rego teraz chodze ona a ja m贸wi臋,偶e grudzien ona czemu mowisz ze grudzien? Ja bo tak czuje ona taka wiadomosc teraz dostalem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hauwei
Jeszcze jeden bardzo istotny fakt o ktorym nie wspomnialem. Ta dziewczyna wczesniej przez 3 lata sypiala z tym chlopakiem. Byli para. Uprawiali seks bez zabezpieczenia. Konczyl w niej w jej dni plodne. I tak przez 3 lata nic. Mi zdarzylo sie raz w tym marcu jemu w kwietniu. I tak nagle po 3 latach zalapalo im?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dffdfdf
ale czepi艂e艣 si臋 szmaty, zr贸b badania DNA, jak nie masz pieni臋dzy to id藕 zar贸b na czarno, ale r贸b, przynajmniej b臋dziesz wiedzia艂 czy jeste艣 ojcem dziecka, gdzie matka jest szmat膮, bo jak si臋 idzie pieprzy膰 to sie zabezpiecza a nie pierdoli jak kroliki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elizabettth
w艂asnie o tym mowie same sprzecznosci sa wiec chlopak ma prawo miec watpliwosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hauwei
trafilem jak trafilem. Czuje sie okropnie. Jest mi wstyd jestem skolowany. Mam depresje. Jeszcze nawyzywac jej nie moge bo nie moze sie denerwowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patka12345
jedz do UK, i sk艂adaj wniosek do sadu tamtejszego. Koszt bada艅 zgodno艣ci DNA- 20funtow :) a tak na powa偶nie.. wsp贸艂czuje troche sytuacji ale z艂oty ch艂opak z Ciebie wida膰.. ze 艣wieca takiego szuka膰 ;) ahh gdyby moj sie tak przejmowa艂, ze sie denerwowa膰 nie moge... je艣li czujesz, ze dziecko moze byc twoje i wida膰, ze chcia艂by艣 byc ojcem tego dziecka to zmus dziewczyn臋 do bada艅 na ojcostwo.. A mamie powiedz jak wyglada sytuacja, moze ona cos m膮drego doradzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oleoleooleee
a ja my艣l臋, ze autor jest zwyk艂ym g贸wniarzem nie trzeba by艂o uprawia膰 seksu z ni膮, a teraz nazywa膰 j膮 szmat膮 dlaczego szmata? taki s艂odziutki m贸j panie jeste艣? ale szmat膮 nazwa膰 to bardzo prosz臋 i tek艣cik typu "i nie moge jej nawyzywa膰", jak chcesz by膰 odpowiedzialny to tak sie zachowuj, a nie tylko odgrazasz tu si臋 jeszcze chcia艂by艣 zabrac jej prawa rodzicielskie, krew mnie zalewa otrz膮艣nij sie dziecko, bo na chceniu wszystko niestety zako艅czysz, no i jeszcze odgra偶a si臋 pan ma艂olat daj jej spok贸j 艣wi臋ty, dla swojego spokoju zr贸b sobie to dna po narodzinach i ju偶 my艣lenie twoje wo艂a o pomste do nieba pru膰 to j膮 mog艂e艣, by艂o zajebi艣cie, natomiast ona ju偶 nie mog艂a z innym, no i jest szmat膮 masz ledwo 20 lat i co艣 z g艂ow膮 niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hauwei
ja mam co z glowa ? Moze i mam 20 lat, ale umiem rozroznic dobro od zla. Moim zdaniem do tego nie trzeba miec lat 50 tak jak pani zapewne. Dla mnie to jest proste, jezeli jest sie z kims w zwiazku to jest sie wiernym, a nie puszcza sie na prawo i lewo. Jezeli pani mysli inaczej to z pani moralnoscia jest cos nie tak i nie zazdroszcze pani partnerowi/przyszlemu partnerowi. Nazywa mnie pani gowniarzem, gowniarzem bylbym gdybym probowal sie od tego wymigac, a jest na odwrot. Jezeli dla pani dziewczyna ktora sie puszcza, nie jest szmata to jak pani taka osobe nazywa ? Mam nadzieje ze wiecej takich ludzi jak pani oraz ona na tym swiecie nie ma. Tak fajnie sie posuwalo i teraz sa tego konsekwencje, ale nie chowam kurwa glowy w poduszke i nie becze tylko mysle co z tym zrobic. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oleoleooleee
fajnie, ale puszca艂a si臋 te偶 z toba nie mam 50 lat i z moj膮 moralno艣cia jest wszystko ok skoro spa艂a z toba w marcu a z koleg膮 w kwietniu to z tob膮 ju偶 chyba nie spotyka艂a si臋, co? wi臋c z toba si臋 nie puszcza艂a a z nim ju偶 tak? chore mieli艣cie po na艣cie lat rozpoczynaj膮膰 wsp贸艂偶ycie i niestety o kilka chyba za ma艂o a ty nie wiesz do czego s艂u偶y zabezpieczenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oleoleooleee
ty jeszcze do mamusi przylepiony jeste艣 i 偶ycia nie znasz kolego ale wkr贸tce poznasz i nie b臋dzie ju偶 tak kolorowo a mamusi臋 nie zapyta艂e艣, czy bzyka膰 sie czy nie? dziwne trzeba by艂o zpayta膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hauwei
Gdyby umiala pani czytac ze zrozumieniem , ale chyba wtedy tego nie uczono wyczytalaby pani ze mnie zdradzala. Mieszkam z Mama, a pani co w wieku 20 lat robila ? Nie z pania moralnoscia, nie jest wszystko okej. Przez takich ludzi trace wiare w spoleczenstwo. Nie bede z pania dyskutowac, nie napisalem posta po to, aby wdawac sie w jakies glupie dyskusje ktore nie maja za grosz sensu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oleoleooleee
w wieku 20 lat nie puszcza艂am sie i wiedzia艂am do czego s艂u偶y zabezpeiczenie, mimo, ze nie u偶ywa艂am tego dziecko, nie tobie ocenia膰 moj膮 moralno艣膰, zwyvzajnie mnie nie znasz, ale masz jeszcze za ma艂o lat, zeby i t膮 panienk臋 tak ocenia膰 wy ch艂opcy najpsierw bzykacie te panienki, a p贸藕niej rozpacz, bo sie puszcza艂a z innym a to, ze ci臋 zdradza艂a, to wasz problem, kiedy艣 doro艣niesz i zrozumiesz pewne sprawy i spojrzysz na to inaczej wydaje ci si臋, bo masz 20 lat, ze jeste艣 strasznie doros艂y, ale niestety nie, jeste艣 jeszcze dzieckiem sko艅czona 18 lat nie powoduje nagle, 偶e jeste艣 bardzo dojrza艂y, sam si臋 kiedy艣 przekonasz nie wyzywaj dziewczyny od szmat i nie strasz utrat膮 praw rodzicielskich, bo si臋 na tym zwyczajnie nie znasz, nie znasz 偶ycia moje dziecko ale chwali ci si臋 oczywi艣cie to, ze chcia艂by膰 mie膰 wk艂ad w wychowanie tego dziecka, je偶eli oczywiscie jest twoje no i oczywiste jest, ze dalej kochasz t膮 szmat臋 bez odbioru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hauwei
Rozmawialem z paroma bliskimi osobami o tej sytuacji. Ale nikt jej nie broni, jestes 1 osoba. Ktos kiedys powiedzial mi jezeli cos na dany temat powie Ci jedna osoba masz prawo to olac, jezeli dwie musisz sie zastanowic, jezeli powtorzy to trzecia osoba cos jest nie tak .Oczywiscie nie chcialem Ciebie urazic. Moim bledem jest to ze zakochalem sie w tej dziewczynie oraz , ze sie jej oddalem. Bo to ja czuje sie wykorzystany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 azu
ty si臋 odda艂e艣 :D Dobre, my艣la艂am 偶e seks to decyzja dw贸jki ludzi a nie jakie艣 oddawanie si臋. Co do tego 偶e ona czuje 偶e grudzie艅 to ona sobie mo偶e czu膰 ale usg nie k艂amie. Rzeczywisty wiek ci膮偶y wychodzi na usg bardzo wiarygodnie -szczeg贸lnie na pocz膮tkowych usg. Nie napisa艂e艣 kiedy mia艂a ost. okres. Ale nawet gdyby co艣 si臋 przesun臋艂o to i tak nie ma szans na por贸d na pocz膮tku stycznia gdyby zasz艂a w po艂owie marca. Takie s膮 fakty!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hauwei
Nie napisalem bo tego nie wiem. Ona sama nie wie kiedy miala ten okres.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hauwei
Zalozmy ze spalem z nia 15 marca. Gdzies wyczytalem , ze plemik w pochwie kobiety moze przezyc 10dni i po 10 dniach moze dojsc do zaplodnienia. Co daje nam 25 marca. Wiec ten 4 stycznia jest troche bardziej zblizony.

Udost臋pnij ten post

moim zdaniem okres mia艂a oko艂o 30 marca a zasz艂a w cia偶e dwa tygodnie oko艂o p贸藕niej.M贸j ginekolog m贸wi 偶e zawsze liczy si臋 termin od pierwszego dnia ostatniej miesi膮czki...potem r贸偶nie wychodzi ale tak to mniej wiecej podobno wyglada.oczywi艣cie moim zdaniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 we藕 Ty si臋 zastan贸w...
jakie bzdury wypisujesz...a偶 偶al czyta膰. Jeste艣 dziecinny a偶 mi Ci臋 偶al. Co my tu wr贸偶ki? Nikt Ci na 100% nie powie czyje jest to dziecko za du偶o zmiennych. Czy tak trudno to zrozumie膰. Ty nie wiesz, ona nie wie, ten by艂y nie wie, lekarz mo偶e si臋 myli膰, ona mo偶e zmy艣la膰 i manipulowa膰 i tak bez ko艅ca. Spa艂e艣 z ni膮 i nie zabezpieczy艂e艣 si臋 wi臋c jest taka mo偶liwo艣膰. Poczekaj a偶 si臋 urodzi i zr贸b testy. Tylko zr贸b bo czytaj膮c Ciebie zaraz si臋 zacznie "jest to moje dziecko bo si臋 tak samo u艣miecha" lub "bo sobie obliczy艂em" itd. Na razie nie ma co dyskutowa膰 bo nawet nie ma o czym. Co mamy Ci tu oblicza膰 ka偶dy inaczej b膮d藕 wr贸偶y膰 z kart. Pisa艂y Ci kobiety, 偶e s膮 r贸偶ne przypadki i w obliczeniach mo偶na gaf臋 strzeli膰. Jak potrzebujesz wsparcie le膰 do mamy tylko nie r贸b dymu bo mo偶e wyj艣膰 jeszcze, 偶e nie do艣膰 偶e jeste艣 rogaczem to narazisz si臋 na 艣miech a i tak ojcem nie b臋dziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiki868609
co z Ciebie za facet?! g贸wniarz a nie! jak mozna nazywa膰 kobiete kt贸r膮 si臋 kocha艂o szmata? daj spok贸j poza tym skoro nie chcesz miec z nia nic wsp贸lnego to po co dociekasz niestet tak jak pisa艂es dziecka jej NIGDY nie odbierzesz napewo nie w Polsce. Poz tym co za facet nie wychodzi za swoja kobiet膮 kiedy ta si臋 w艣cieknie i wyjdzie z imprezy?! nie marwi艂es si臋 o ni膮?. w dodatku zauwa偶y艂am 偶e wypi膰 sobie lubisz, na jej miejscu nic bym Ci nie powiedzia艂a!.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Killme
Moim zdaniem ojcem jest ten drugi. Sama urodzi艂am syna w grudniu, a do zap艂odnienia dosz艂o w marcu. Skoro ona rodzi w styczniu to do zap艂odnienia musia艂o doj艣膰 w kwietniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 azu
ch艂opie ty chyba koniecznie chcesz by膰 tatusiem co? Sperma mo偶e prze偶y膰 do kilku dni w pochwie (ale nie 10 dni) ale 3-5 dni i to w sprzyjaj膮cych warunkach czyli 艣luz umo偶liwiaj膮cy im przetrwanie. Ale jak pisa艂am kilka razy nie ma opcji 偶eby plemniki by艂y z 15.03 a kobieta zasz艂a ok 12.04 a taka data zap艂odnienia wychodzi przy porodzie na pocz膮tku stycznia. Nie ma wi臋c opcji 偶e zasz艂a w po艂owie marca i ma rodzi膰 na pocz膮tku stycznia!!!!!!!!!!!!!1 Niemo偶liwe!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hauwei
dzieki za slowa krytki przydadza mi sie. Co do ostatniego okresu, po rozmowach i przesledzeniu starych rozmow wyszlo na to ze ostatni okres miala 3 marca. Byl to pierwszy dzien okresu a ostatni 9 czy 10.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmorela
Ja tu nie b臋d臋 oblicza膰 ani ustala膰 ko kiedy mia艂 okres bo to bez sensu. Chc臋 Ci tylko powiedzie膰 nie daj si臋 wp臋dzi膰 w te wszystkie liczby, przypuszczenia i wyliczenia. Pomy艣l troch臋, zastan贸w si臋 bez % Kocha艂a si臋 z Tob膮 bez zabezpieczenia z nim te偶 nie wiadomo ile razy. Kr臋ci ca艂y czas raz jego raz "mo偶liwe" 偶e Twoje dasz sobie r臋k臋 uci膮膰, 偶e nie zmy艣la. Musi mie膰 jaki艣 pow贸d 偶eby twierdzi膰, 偶e to nie Twoje dziecko. Teraz sam si臋 prosisz o to ojcostwo a ona mo偶e to wykorzysta膰. Jakby nie patrz膮c g艂upia i ci臋偶ka sytuacja dla niej. Nast臋pnym razem si臋 zabezpieczaj. Uchronisz siebie i dziecko. Teraz jak si臋 oka偶e 偶e jest to Twoje dziecko a ona chce by膰 z kim艣 innym to masakra. Szarpanie si臋 i niepotrzebny stres od dzieci艅stwa. To, 偶e przyznaj膮 Ci opiek臋 nad dzieckiem o bzdura. Z powodu wpadki nikomu dziecka nie zabieraj膮. Ona tez mo偶e przedstawi膰 swoj膮 wersj臋 dlaczego Ci nie powiedzia艂a. Pomy艣l nast臋pnym razem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hauwei
Nie powiedziala ze dziecko nie jest moje. Za pozno wpadlem w to. Nie wiem czy to jakas gra z jej strony. Badania tak czy inaczej zrobie. Bez tego sie nie uniknie. Nie mam zadnych problemow alkoholowych, nie pije. Wtedy to byly moje urodziny to wszystko. Od kiedy wiem o tej sytuacji tym bardziej nie ruszylbym alkoholu. Nie wiem czemu masz mnie za jakiegos alkoholika.

Udost臋pnij ten post