Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucjano1982

Wczoraj uciekłem a zapowiadało się tak

Polecane posty

Gość dorotka90210
tępota to cię urodziła suko! co pewnie też masz rozstępy jak jakaś menelka i się rzucasz bo ja nie mam !!!! dbałam o siebie w ciąży nie użalałam się i nie leżałam jak krowa.sp.....!!!

Gość assirka
rozsepy w duzej mierze zlaeza od genow- a kremy to nie daja takich cudow jak laser

Gość alwaro2012
żona swojego męża to na mordzie ma nawet rozstępy hahaha

Gość Lucjano1982
Włącze tel. bo mam do tej pory wyłączony i powiem że???????????????????????????????????????????????????????

Gość e tam taka sobie
Też miałem taką jedna szmate z brzydkim brzuchem,ale mi to nie przeszkadzało od tyłu ją brałem:-p

powiedz że ci się rozładował, a dopiero ładowarke znalazłeś. Czuć ścieme na kilometr, ale wyczuje aluzje i nie będzie się dopytywać. Powiedz np że już nigdy wina nie tkniesz i takie tam pierdzieluchy jej nawijaj i się pożegnaj.

Powiedz że masz wyrostek robaczkowy i jesteś w szpitalu. potem czas poleci i stopniowo się zakończy znajomość.

Gość sghndgndnj
trzeba było myśleć jak się brałeś za dzieciatą babę.

Gość cnskvsa
A co zrobisz jak Twoja przyszła zona urodzi dzieci i będzie miała rozstępy, też jej powiesz ,że chce Ci się rzygać i ją zostawisz. Jestes niedojrzałym chłopcem, nie bierz się za kontakty z kobietami bo nie dorosłeś do tego? A jakby dostałą miesiączke, to też byś rzygał??? Kobiety to nie aktorki z filmów, trzeba do pewnych spraw dorosnąć, do prawdziwych kobiet w realu też.

Gość sghndgndnj
no ale jak taką babę pokocha to i wybaczy- jak jest kurwiskiem na raz to trudno, żeby wygląd miał nie odstraszać. W goóle co to za wywłoka. na pierwszej randce ruchać się chce a bachora ma.. współczuć dzieciakowi matki

Gość assirka
powieczchowny jest ze hoho

Gość Lucjano1982
Ja rozumiem że w realu nie ma modelek ,ale to była przesada ,normalnie jakby nożem pociachane!!!! okropne. OK zadzwonie do niej aj jak ja nie lubię takich sytuacji ......

Gość cnskvsa
A ja uważam ,że jesteś niedojrzały i powinieneś poczekać zanim za kobiety się weźmiesz, naprawdę pozostań przy filmach i bajkach, bo na rzeczywistość jest za wcześnie dla Ciebie.

Gość Lucjano1982
widziałem sie z nią kilka razy to nie było 1 spotkanie ,może dlatego tak mnie zaciekawiła ,nie była szybka,a może miała ten kompleks chuj wie

Gość cnskvsa
Boże i do tego stary byk 30-letni a taki głupi, wierzyć się nie chcę.

Gość co to.............
by było gdyby ona to przeczytała załamka:-(

Gość sghndgndnj
tak czy tak - jak ma bachora, nie ma tatusia- rozwód czy cośtam jeszzce to powinna być brdziej ostrożna i najpierw może pogadać czy coś.. a nie kawa na ławę. Ja pierdolę czasami baby myślą, że "każda tak ma" i straszą../

Gość cnskvsa
jakiego bachora, licz się ze słowami, może Ty jesteś bachorem. Co Ty masz do tego dzieciaka do cholery, że go od bachorów wyzywasz.

Gość pippppppa_lee
a ona miała szanse spojrzeć na twojego kutasa i nie bełtnąć przy tym?uwierz, dla wielu kobiet to ma znaczenie. nikt nie chce się prowadzać z brzydkim, nie estetycznym penisem. kwita

Gość co to.............
Przestańcie wyzywać dzieciaka. A swoja drogą ciekawe czy pokazał jej siusiaka hahaha

Gość cnskvsa
a jeszcze autorze Ci powiem,że ona nie jest głupia i jestem pewna, że doskonale wie dlaczego tamtego wieczoru wyszedłeś i podejrzewam, że i tak ma Cię już za śmiecia.

Gość Andrzejekkkk
Po co miał udawać że jest fajnie?

Gość Lucjano1982
Nie odbiera

Gość cnskvsa
Nie brać się za baby, bo ni dojrzał do tego, proste!

Gość srajde mam
Pewnie beczy haha albo na kafeterii jej doradziły szmaciary że ma udawać obrażoną

Gość pippppppa_lee
po chuj to opisujesz. co facet powinien robić o tej godz? na kafe opisywać, że mu nie stanął w nocy, albo te twoje rewelacje. cipy nie chłopy! masz kurwa problem? nie bo już zakończyłeś znajomość. znajdź sobie inną, z normalnym biustem. tamta pani też sobie poradzi. mój uwielbia mi ssać cycki, a też mam kilka rozstępów, więc wybacz ale takie kobiety nie są skazane na samotność, choć pewnie niektórzy by tego chcieli :D

Gość Lucjano1982
masz racje juz zadzwoniłem jakby co. dzięki lornetnik że chociaż ty zatrybiłeś o co chodzi.