Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjvvb

SAŁATKA Z KURCZAKIEM

Polecane posty

Gość ghjvvb

znacie mamy jais fajny przepis na sprawdzona sałatke z kurczakiem? w google jest ich duzo alepotzrebuje czegos fajnego, nie interesuje mnie tylko sałatka gyros,

Gość Mirabelka303030
Ja polecam sałatkę z ryżem, do tego kawałki kurczaka pieczone najlepiej z przyprawą do kurczaka, ananas w kostki, czerwona papryka, kukurydza do tego majonez wymieszany ze śmietana - uwielbiam ją bo jest lekka i baaardzo smaczna :)

Gość ghjvvb
dzieki Mirabelka- wyrzuciłabym z niej tylko ananas bo nie lubie:)

no ja mam ;) wszyscy znajomi sobie chwala ;) składniki: - puszka kukurydzy - puszka ananasa w kostce -słoik selera konserwowego - 20dag żółtego tartego sera - gotowane filety z kurczaka na kostce rosolowej - majonez - sól i pieprz do smaku Kurczaka pokroic w kostkę i wymieszać wszystkie składniki ;) najlepiej jak troche postoi kilka godzin zeby sie przegryzla ;) polecam..

jedno awokado pokrojone w paski skropić cytryną, 2 pomidory, mieszanka sałat, czarne oliwki, czerwona cebula pokrojona w krążki mieszamy, pierś z kurczaka (połówki) oprószyć solą i pieprzem, podsmażyć na masle krótko, podpiec w piekarniku ok. 8 minut. Ocet winny roztrzepać z solą i pieprzem dodać oliwę roztrzepać. Pierś pokroić w plastry wymieszać - pycha.