Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalala25

dlaczego dzis ludzie chajtaja sie tak mlodo???????????????

Polecane posty

Gość tralalala25

nie rozumiem tego w zeszlym roku skonczylam studia kilka osob chajtnelo sie juz w trakcie albo zrobilo dziecko po studiach w ciagu ost roku reszta sie ochjtala i rozmnozyla..jakas masakra mam25 lat a jestem jedna z 6 osob ktore z calej 47 kobiet ze studiow nie jest jeszcze po slubie i nie ma dziecka czy wszytsko wraca do czasow przedwojennych??? /O

Gość tralalala25
ja jeszcze chłopaka nawet nie miałam, a te kurwy z gimnazjum codziennie prowadzają się z jakimiś pod blokiem :o do czego ten świat zmierza? patole /O

Gość tralalala25
slaby podszyw bo ja nieprzeklinam :p mam faceta jestesmy razem ponad dwa lata a w miedzyczasie babki co poznaly kogos juz po roku sie zareczyly do czego ten swiat zmierza...

w głębi serca chciałabym żeby mi się oświadczył, ale chyba nie mam na co liczyć :( w końcu znajdzie mądrzejszą, ładniejszą a przede wszystkim mającą coś w głowie...nie to co ja :( moim problemem jest szczęście innych, jestem żałosna ;(

męczy mnie, że innym się szczęści i układa...:( aż się wam musiałam pożalić, bo inaczej ze złości zrobiłabym pod siebie...

Gość vbm
bo pewnie żal ci dupę ściska że one mają już mężów a ty jesteś z facetem już dwa lata a nawet ci się nie oświadczył

Gość traaaaaaalalal25
jak ozna zauwazyc podszyw to to na czarno :p

Gość traaaaaaalalal25
podszyw też pewnie po ślubie a ja jak zwykle sama samotna :/

Gość sonyy
z wpadki, a inni z milosci . kiedys ludzie brali slub w wieku 18 lat i bylo dobrze znali sie kilka miesiecy. teraz jesli ktos zna sie kilka lat to czemu nie moze brac slubu to normalne ze po dlugim zwiazku bedzie slub

Gość traaaaaaalalal25
sonyy to może ja też zajdę w ciążę żeby się ze mną chajtnął, co? wtedy przynajmniej przestanę wszystkim zawracać dupę

Gość daj se spokoj
czowieku podszywie jak ci sie nudzi to skoncz trzepac przed kompem i zrob cos pozytecznego bo jestes zalosny !!!!!!!!!!!!!!!!!!

To chore,że małolaty 16-29 szybko rodzą dzieci i biorą ślub. Dlatego tyle rozwodów jest młodzi nie przemyślą dobrze kroku idą za modą i kończy się tak właśnie są sali sądowej.

Gość daj se spokoj
wkurwilam sie na podszywa bo pisze sama prawde:classic_cool:

Gość daj se spokoj
tak sie wkurwilam ze az popuscilam...Katjaa zlizuj :-P

Gość zejdi
a ja wyszłam za mąż jak miałam 20 lat...zaręczyliśmy sie po 5 miesiącach bycia razem gdy miałam 18 lat....teraz jesteśmy ponad 9 lat bardzo szczęśliwym i udanym małżeństwem....więc jak widać wiek nie zawsze gra najważniejszą rolę

Gość zejdi
aha w ciąży nie byłam,do dzisiaj nie mamy dzieci bo ja nie chcę

Gość Klejka22
wiem ze u mnie wygladalo to tak ze ludzie po studiach nie mog znalezc pracy wiec jak nie ogli to stwierdzili ze i tak nic nie robia wiec sobie dzieciaka zrobia a jak odchowaja z rok dwa to pojda pracy szukac...

tak jak juz ktos tu napisal, wiek nie zawsze jest wazny. Jedni pobiora sie majac 18-20 lat, a inni po 30-stce, i to ci po 30stce moga sie rozwiesc szybciej niz ci mlodsi. Przeszkadza ci, ze nikogo nie masz, to czemu nic z tym nie zrobisz? nie musisz wystawiac dupy by znalezc jedynego ;] jak wy myslicie... ze to tak odrazu? ze to tak szybko juz juz, poznanie jest, seks dziecko slub czy jak to tam ktos chce w kolejnosci :D? hah. Te studia to pic na wode :D nic nie ucza, nawet zycia xaxa. Powoli i do celu, masz neta, masz biura matrymonialne. Szukaj, moze znajdziesz podobna osobe, co jest tak samo przygnebiona jak ty. Czy to jakas idiotyczna moda znow wrocila zeby szukac meza/zony przed 22 laty :D? Ja tam planuje predzej kredyt wziac z moja niz te sluby :* :D

Gość 21 lattttt
ja mam u siebie jeszcze gorsze przypadki ludzi, którzy hajtaja się w wieku 21 lat i jeszcze dzieci sobie robią w trakcie studiów! jakby nie mozna było poczekać do zakończenia!!! co za po*eby..;/ przecież te małżeństwa zawierane w wieku 21-22 lat rozpadna się szybciej niż mrugniecie okiem... a laska potem zostanie sama z dzieckiem w wieku lat 25 jako rozwódka :P największy odsetek rozwodów jest właśnie wsrod młodych ludzi którzy WIELCE DOROŚLI bawia sie w dom leedwo 20 lat skończą...

tak jak juz ktos tu napisal, wiek nie zawsze jest wazny. Jedni pobiora sie majac 18-20 lat, a inni po 30-stce, i to ci po 30stce moga sie rozwiesc szybciej niz ci mlodsi. Przeszkadza ci, ze nikogo nie masz, to czemu nic z tym nie zrobisz? nie musisz wystawiac dupy by znalezc jedynego ;] jak wy myslicie... ze to tak odrazu? ze to tak szybko juz juz, poznanie jest, seks dziecko slub czy jak to tam ktos chce w kolejnosci :D? hah. Te studia to pic na wode :D nic nie ucza, nawet zycia xaxa. Powoli i do celu, masz neta, masz biura matrymonialne. Szukaj, moze znajdziesz podobna osobe, co jest tak samo przygnebiona jak ty. Czy to jakas idiotyczna moda znow wrocila zeby szukac meza/zony przed 22 laty :D? Ja tam planuje predzej kredyt wziac z moja niz te sluby :* :D

Gość sonyy
29 katja to malolaty a ty masz 50 i jestes kim twoim zdaniem ja nie mam nic przecieko jesli ludzie sa ze sb np 3 lata potem sie zareczaja i za jakis rok biora slub a po slubie to ich sprawa kiedy chca miec dzieci .

Gość sonyy
jedni w w ieku 2o lat powaznie podchodza do zycia a inni w wieku 25 lat imprezuja zalosne i nic nie potrafia pewnie zrobic zal mi takich dziewczyn . kobiety podobno szybciej dojrzewaja i sa wrazliwsze .

Gość traaaaaaalalal25
mam kogos jestesmy razem ponad 3 lata i co w tego?? nie wiem skad nioskujesz ze jestem jakas przygnebiona babka co nie ma faceta i zazdrosci innym hajtania sie i rozmnazania... jestem szczesliwa z moim facetem powiedzialam mu ze slubu nie chce i nie bede chciala dzieci tez prawdopodobnie, teraz jezdze, zwiedzam a jak chce sie z kims spotkac to nie aja czasu bo albo dzicko chore albo nie ma z kim zostawic :/ przerabane byc w wieku 25 lat i juz tak uwiazanym :( fakt MOZE i ich wybor

Gość 21 lattttt
moda na zaręczyny też jest, bo koleżanka ma PIERDZIONEK :P to ja też musze mieć :D:D to jest dopiero załosne. a potem nagle zrywanie zaręczyn... "ojeju mamy aż 20 lat jestesmy taaacy dorośli, pobawmy sie w dom" :D:D

Gość sonyy
jak ktos skonczy szkole to moze sie zenic. i ma prace.

Gość sonyy
trzeba miec instynkt macierzynstwa i przede wszystkim dojrzec zeby zapragnac dziecka i meza na cale zycie. dziwi mnie wasze podejscie

Gość kaiak
ja biorę ślub mam 22 lata i robię to z czystej miłości jesteśmy już razem 5 lat i nie obchodzi mnie to co wy sobie tu wypisujecie