Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc!

Oświadczyny, juz nigdy nie będe sie z nich cieszyc!

Polecane posty

Gość Ant......
W takim razie nie wracaj do tematu - jeśli sam znów zacznie coś mówic to od razu go gaś - powiedz że nie chce ci się słuchac pustych gadek bez pokrycia i nie chcesz o tym rozmawiac. Jeśli chce się oświadczyc to niech to po prostu zrobi a nie obiecuje złote góry bo to robi się nudne. Dasz mu w ten sposob do zrozumienia że nie zależy ci na pierścionku i nie jest to twoim życiowym priorytetem a brak zainteresowania z twojej strony może zmotywuje go do dzialania. Może się jednak okazac że on nie ma wcale ochoty się żenic i woli życie na kocią łapę a te deklaracje robi by cię przy sobie zatrzymac.

Gość Ant......
A czy między wami pojawił się temat wspólnego zamieszkania? Trochę już ze sobą jesteście...

Gość kochana dalas mu przebimbac
czas, oswiadczyny musza byc do 2-3 lat, bo inaczej zwiazek jest przechodzone i co on chce niby tyle lat sprawdzac? czy sa lepsze od ciebie?

Gość kochana dalas mu przebimbac
i jeszcze jedno, gdybys miala choc odrobine szacunku wobec siebie rozstabys sie z tym gosciem, bo on sie toba bawi ,, zal mi cie..

Gość mam dosc!
aNT MI nigdy nie zależałlło na drogim pierścionku. ..on sam pwiedział ze do koca roku mi go wręczy....dla mnie mógłby byc najtanszy pod słoncem....i tez mówiłam mu to ze jak ma to robic to niech robi a nie obiecuje itd...mówiłam mu ze wole by nie obiecywał...ale stało sie....

Gość mam dosc!
kochana dalas mu przebimbac ale mi nie zalezało na osiwdczynach !!! on sam to wszystko zaproponował...ale wyszło z tego co wyszło....

Gość mam dosc!
kochana dalas mu przebimbac a SKORO juz obiecuje to sie ucieszyłam.mozeźle to wczesniej ujeła z e mi nie zalezało na oswiadczynach..zalezało mi ale nie do tego stopnia ze nawijałam mu gadke na ten temat..zaczęłam dopiero jak zaczął mącic te oswiaczyny obietnice i odwoływanie

Gość mam dosc!
Ant...... były....albo kupic mieszkanie lub wynajem...moze u mnie choc mniej... rade bysmy sobie dali co do mieszkania...