Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorosłe Dzieci Alkocholików

Polecane posty

Gość DDA?
ZAcznijmy od tego że ja nie obnosze się z tym że jestem DDA. Rozmawiałam tylko ze swoim partnerem o tym i teraz na forum. Ogarnij się bo nie wiesz co piszesz Nie potrzebuje aby ktoś się nade mną użalał i mówił że przeszłam piekło i jaka to ja biedna jestem Ty za to taki twardziel jestes. Nie wychodzi ci ta gra

Również do nich należe no, ale cóż :) Zyć trzeba dalej i starać sie by nie popełnic tego błedu co Oni :) Pozdrawiam

Ja tak samo o tym nikomu nie mówię bo tu się nie ma czym chwalic w życiu codziennym. Wie o tym tylko najbliższa rodzina

Gość DDA?
DDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nieumiejętność okazywania uczuć to także cecha DDA, chociaż nieżadko to tez cecha charakteru. Jedni ludzie są mniej lub bardziej wylewni. Ale jak masz oboje rodziców pijących to ta nieumiejętność okazywania uczuc może byc powodowana tym, ze sama tej miłości nie zaznałaś i takie wzorce z domu wyniosłaś. Ja z kolei jestem osobą bardzo uczuciową ale podobno DDA tak mają albo w jedną albo w drugąstronę :)

DDA?-Walka na pięści, to także walka psychiki, bokserze co walczą na pięści, to trenują nie tylko siłę fizyczną, szybkość i technikę, ale także psychikę. Co do ciebie, to wystarczyło jak byś pomyślała i zamiast męczyć sie z ustawianiem tatusia, to gdybyś poprosiła o to swoich kolegów i dała im na piwo, to tą robotę wykonali by za ciebie i twój tatuś chodził by jak w szwajcarskim zegarku, twoja mama by na tym skorzystała i ty. No ale musiała byś pomyśleć a to dla ciebie bariera nie do przejścia.

Gość DDA?
Fajnie tak wygadac się na forum. To tez jakas forma terapii. Ja np czuję jakby mi trochę tego ciężaru spadło z serca :)

Właśnie jedni są samotni, wyobcowani inni wręcz przeciwnie

DDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-Nie mam żony i nie zamierzam mieć, bo same kurwy i materialistki teraz są a na kurwy mnie stać, ale żenić się z nimi nie mam zamiaru. Ty dałaś dupy i teraz jesteś sama z bękartem, wiec jak widać na dobre ci to nie wyszło, bo nadal musisz mieszkać pod jednym dachem z alkoholikiem, a ja mam już od dawien dawna spokój z takimi sprawami, jak pijak w domu.

Mi też nie muszę czuć tej presji co sobie inni pomyślą o tym wszystkim. Chyba tego mi było trzeba

Gość DDA?
Typowe myślenie menela własnie przedstawiłeś i masz rację. Taki typ myślenia jak twój to dla mnie bariera nie do przejścia. Ja nie obracam sie w towarzystwie gdzie kolesie za piwo są w stanie pobic człowieka. Ty pewnie jesteś jednym z takich ludzi skoro masz takie zajebiste pomysły. Obym nigdy w swoim życiu nie spotkała takiego palanta. Ups przepraszam takiego "twardziela" Nie uznaje przemocy i tak jak DDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! współczuję twojej przyszłej partnerce

DDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-Faceci są samotni, bo taka nasza cecha naturalna, że nielubimy towarzystwa, kobiety zaś bez towarzystwa żyć nie umieją i popadają w depresję jak są same, a faceci wręcz odczuwają radość z bycia samotnym, dlatego też tak wielu podróżników podrozuje samotnie, bo dla faceta nie ma nic lepszego, jak bycie samym w życiu. To właśnie presja społeczna powoduje że faceci dają się zakuć w kajdany i być z kobietą, całe szczęście że ktoś wymyślił wędkarstwo, dzięki temu umieją pobyć sami, zdala od ludzi.

NÓŻ Widać jak ci tatuś wpierdolił parę razy to trochę klepek pogubiłeś za sobą jak uciekałeś w kąt przed kochanym tatusiem aby cię tylko nie okładał pięściami. Bo mój drogi nie czytasz ze zrozumieniem. Podstawówki pewnie też nie skończyłeś

A twoja mamusia to też kurwą była bo przeciez same kurwy na tym świecie

Gość DDA?
Ja już będę uciekała spać. Jak będziesz miała jeszcze ochotę pogadać DDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to zajrzyj tutaj jutro. Może nasz "twradziel" w końcu się znudzi i przestanie wypisywac te swoje "mądrości" Buźka Pozdrawiam

Gość DDA?
Tobie NÓŻ izolacja od ludzi jest jak najbardziej potrzebna Najlepiej wybuduj sobie szałas w lesie i tam siedź Widac żadna laska go nie chce skoro tak po wszystkich jedzie. No ale cóż żadna normalna nie podoła takiemu super gościowi ;)

DDA?-Ja nie lubię meneli, a piwa nie piję, więc bym ci za darmo twojego ojca ustawił. A skoro nie lubisz przemocy, no to się nadal męcz z alkoholikiem i nie narzekaj na życie. Normalny człowiek coś by z tym zrobił a nie stał obojętnie i akceptował to.No ale ty się brzydzisz przemocy, jak ktoś by cię gwałcił, to niech twoi koledzy też powiedzą że brzydzą się przemocy i niech nie reagują... Gdybyś się nie brzydziła przemocy i była byś silna psychicznie, to byś problemu już dawno nie miała, a tak to sama jesteś sobie winna że mieszkasz z alkoholikiem pod jednym dachem.

To pa kochana on chyba jednak tutaj jutro wróci bo przecież musi dopiąć swego

Gość policjanttt....
mój ojciec jest pijakiem a niedługo z nim znów zamieszkam przeraza mnie to

DDA?- Ty byś mnie napewno chciała, bo dziewczyny z rodzin patologicznych łatwo na ruchanko wyciągnać, są głupie i z każdy facetem pójdą, co im tanie komplementy pociśnie, ale mnie dziwki nie są potrzebne. Bo niestety ale dziewczyny z patologicznych domów są wyjątkowo łatwe i podatne na różne proste sztuczki facetów...

Chyba takie proste jak oni sami.

I to chyba ty tak każdą traktujesz bo nie masz żadnych wartości i nie potrafisz stworzyć długotrwałego, szczęsliwego związku

DDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- Nie mam uczuć wyższych, ale to wszystko i tak zostało wymyślone przez żydów, więc cieszę się że pozbyłem się wszelkich sztucznych uczuć, wymyślonych przez semitów. Co do związku, to związek umiał bym stworzyć bardziej trwały, niż możesz to sobie wyobraźić. Spójrz na Adolfa Hitlera, on z Ewą Braun stworzyli silny związek , mimo że Adolf także wychowywał się w patologii.

Gość Wyprowadzic sie jest ci
tak trudno?

Gość Wyprowadzic sie jest ci
Cos w tym jest, ze takie laski sa latwe, ale nie wszystkie, jak sie chce to sie mozna odciac od patologii i byc normalnym.

Wyprowadzic sie jest ci : Ja właśnie tu wróciłam bo musiałam ale teraz z mężem rozważamy kupno mieszkania.

Z dobrych domów też są takie. Teraz wogóle świat zszedł na psy. Ja się nie puszczałam i mam bardzo długotrwały związek.

Gość DDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mojemu mężowi dopiero na trzecim spotkaniu się oddałam, wiec jestem porządna a nie jakaś latawica. Teraz mój mąż gdzieś ciągle na delegacjach siedzi i jakoś nawet seksu się mu nie chce.