Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJ MASTI NA WESELE

DJ MASTI NA WESELE

Polecane posty

Gość DJ MASTI NA WESELE

DJ MASTI NA WESELE Usługi DJ-skie Wesela,Imprezy Okolicznościowe,całe Mazowieckie Jestem dj-em,wodzirejem który z ogromną przyjemnością poprowadzi państwa Wesele i postara się aby ten najważniejszy dzień w życiu był tym niezapomnianym i najszczęśliwszym. Specjalizuję się w oprawie muzycznej i oświetleniowej oraz w prowadzeniu imprez typu: - Wesele\Poprawiny - Imprezy Integracyjne i okolicznościowe - Studniówki i 18-ki - Bale sylwestrowe - Bale karnawałowe - Bankiety - Studniówki,itp Moje atuty to: - wieloletnie doświadczenie, pasja muzyczna - bardzo duża znajomość trendów i gatunków muzycznych - bogata płytoteka - markowy sprzęt (konsola dj-ska,nagłośnienie,oświetlenie) - indywidualne podejście do każdego klienta dopasowane w 100% do jego potrzeb - elastyczna oferta cenowa - pracuje z mikrofonem na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy, zabawy, karaoke, oczepiny itp. Uwaga:Aktualnie cena promocyjna. Jeśli chcecie Państwo uzyskać więcej informacji i umówić się na spotkanie , proszę o kontakt. 783-830-424 Dj. Masti www.masti.beepworld

Gość piotr028002828
SPOKO KOLEŚ POPROWADZIŁ MOJE WESELE JAKIEŚ PARE TYGODNI TEMU POLECAM GO

Gość aga,3567
A kiedy to wesele było ? (data) jakiej sali i w jakim mieście. Coś wiecej......kto kręcił wesele

Gość djraff
Szukacie Państwo DJ Wodzireja na wesele na rok 2013 zapraszam na moje strony WWW.DJRAFF.PL oraz Bloga na którym znajdują się najświeższe informacje na WWW.DJWESELE.BLOGSPOT.COM Pozdrawiam DJRAFF

Gość piotr028002828
WESELE MIELISMY 11 SIERPNIA W WARSZAWIE W HOTELU POD KASZTANAMI GRAL U NAS DJ MASTI FAJNIE PROWADZIL WESELE I MUZYKA GRAL TAKA JAK CHCIELISMY A DO TEGO CENA TEZ NAM ODPOWIADALA W PORUWNANIU DO INNYCH CO SIE DOWIADYWALISMY W DNIU WESELA JESZCZE PIOSENKE DO PIERWSZEGO TANCA ZMIENIALISMY WRECZ W OSTATNIEJ CHWILI I OCZYWISCIE JA MIAL GOSCIE BYLI BARDZO ZADOWOLENI Z DJ MASTI TWIERDZILI ZE UMIE ROZKRECIC WSZYSTKICH GOSCI GOSCIE WRECZ GO ZACHWALALI

Gość DJ MASTI NA WESELE
Poprawa stronki: www.masti.beepworld.pl Zapraszam do zapoznania sie.

Polecam tego dj gral na moim weselu.Byli w skladzie 3 osobowym. Bylo cudownie.Goscie zadowoleni a my sczerze zaskoczeni sa swietni.

Gość sfrustrowany_
żadnych dj-w !!! dość oszukiwania ludzi przez nierobów,pasozytów i badziewiarzy !!! I jeszcze jedno. Żaden dj NIE GRA !!! Rozumiecie qrwa ? NIE GRA !!!