Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się zapytam tutaj

PYTANIE DO MAM - zakup czapki

Polecane posty

Gość się zapytam tutaj

Witam:) Chcę kupić dla 5-latka w prezencie czapkę. Wg słów jego mamy ma on obwód głowy ok. 57 cm - fakt, jest dość wyrośnięty jak na swój wiek (wysoki i drobny), ma też aktualnie hopla na punkcie Spidermana :) Chciałam więc zrobić małemu niespodziankę i kupić czapę z emblematem jego ulubionego bohatera (może będzie taką chętniej nosił?). Ale właśnie... wszystkie fajne i w miarę niedrogie czapki, jakie wpadają mi w oko, są na 54-55 cm. Znalazłam na allegro dwa modele, też na 54-55 cm, ale z jakąś rozciągliwą wstawką z tyłu (na jednej aukcji widać zdjęcie tej wstawki). Drogie Mamy, czy w oparciu o wszystkie informacje, które podałam, zakupiłybyśie swojemu synkowi taką czapkę na 54 cm? Ewentualnie może znacie jakieś sklepy, w których mogłabym kupić ładną czapkę lub komplet dla chłopca, koniecznie ze Spidermanem? Nie ukrywam, że patrzę też na cenę i szukam czegoś niedrogiego, ponieważ nie stoję zbyt mocno finansowo. Proszę doświadczone Mamy o pomoc i o wyrozumiałość, jako że sama jeszcze mamą nie jestem. Będę wdzięczna za podpowiedzi. 🌼

Gość opiopi
W H&M są czapki ze spidermanem i tam masz przedział wiekowy np 4-5 lat, 5-6 lat. Są niedrogie, podejrzewam ze do 30zł.

Gość się zapytam tutaj
Dzięki opiopi, przejdę się tam.