Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiacyntowa

Czy któraś z was ma męża, chłopaka programistę?

Polecane posty

Gość FACET PROGRAMISTA TO TRAGEDIA!
Wyszłam za mąż za programistę.Komputer jest ważniejszy ode mnie,pewnie się rozstaniemy.Nigdzie nie chce wyjść,tylko wiecznie siedzi przy kompie,coś ulepsza!Odradzam - TRAGEDIA!

Gość ja zawsze trzymam się z
daleka od programistów. To ludziki z innej planety

Gość do autorki:
-facet jest straszną pierdołą i nie zapowiada się to dobrze -facet nie jest zainteresowany -facet faktycznie jest zapracowany, ale to tylko świadczy o tym że nie będzie mieć czasu tak czy inaczej to jakaś tragedia. Zostaw typa

Gość ponad połowa programistów
ma problemy psychiczne, depresję itp są badania

Gość sdfghja
Mój był niedostosowany społecznie, zarozumiały i stale opowiadał, jak go skrzywdziła była :P

Gość no to ja coś powiem
Ja miałam. Porażka. Facet spędzał całe dnie przed kompem i był nieprzystosowany społecznie. Po 2 miesiącach nie wytrzymałam z nim nerwowo (mimo, że jestem w miarę spokojną osobą) i zostawiłam chłopczyka...

Gość mój facet był tak zajęty
że nawet mnie nie zauważał, bo musiał wklepywać kod. Żenada... Oczywiście nie wszyscy programiści to jacyś ludzie z kosmosu, ale myślę że z połowa na pewno :)

Gość a ja jestem programistą i
zawsze miałem czas dla dziewczyny, zresztą ona też nie potrzebowała mnie widzieć 24 h na dobę, moi koledzy (większość) też mają dziewczyny, więc nie wiem skąd się wzięło że programisty to jakieś niekontaktowe cioty. Może po prostu macie pecha

Gość ja miałam niestety i był
najbardziej popieprzony ze wszystkich moich facetów. Oni przez całe życie przebywają z facetami i przedmiotami (studia, praca) to jak niby mają wiedzieć jak zachowywać sie przy kobiecie?

Gość Nadieżda
W życiu nie wyszłam za informatyka... O czem byśmy rozmawiali? O programowania? Pomijam fakt, że wielu informatyków to swiry

Gość dokładnie ja też bym nie
wyszła jak już słyszę informatyk to wiem, że to kandydat nie dla mnie

Gość ...Iwonka...
Chciałam założyć temat o popapranych mężach, ale wypowiem się tutaj :) Facet 30 lat, mój były mąż, nieprzystosowany społecznie, potrafił siedzieć 18 h przed kompem i to kilka dni z z rzędu (nie przesadzam) wiecznie "jestem zajęty", musiałam sama wychodzić i to często, bo nie miał czasu. Dzieckiem średnio się interesował, nigdy nie przewinął pieluchy, mimo że często on siedział w domu i robił jakieś projekty a ja pracowałam w biurze. Ogólnie MASAKRA. Tak więc w tych stereotypach o informatykach jest ziarnko prawdy, a nawet więcej niż tylko ziarnko... A i oczywiście był stale zmęczony i nie chciało mu się nawet od czasu do czasu posprzątać. No i muszę dodać, że jego matka wszystko mu robiła, miał podane na tacy więc sam nigdy nie nauczył się w pełni samodzielności. Po prostu niezaradna życiowo pierdoła, heh. Szkoda, tylko że zakochałam się w nim i myślałam że po ślubie się zmieni.

Gość informatycy i ich koszule w
kratkę i pingle większe od pomarańczy... bleeee

Gość Kaska co je serek
ja mam aktualnie chłopaka informatyka, ale jestem nim zmęczona. chyba zostawię go. zresztą możliwe że mu wszystko jedno czy jestem obok czy laptop jest obok. nie robi m to zbytniej różnicy :(

Gość a ja przeglądam i czekam
aż "Karol Informatyk z podlasia" się wypowie w tej kwestii, może wśród informatyków jest więcej mizoginów niż w innych zawodach. Zrobie kiedys takie badania :D

Gość hahaha nic tylko spotykac
sie z informatykami i trafic na równie żałosnego gościa jakim jest karol informatyk z podlasia który publikuje rozmowy z była. CO ZA ŻENADA !!! nic dziwnego, ze kobiety nie chcą sie spotykac z tymi upośledzonymi istotami jakimi sa informatycy

Gość niezrównowazony psychol
jest z ciebie karol "Z pierwszą raz tak się pokłociłem, że rozj**ałem gitarę i mało jej nie udusiłem (dosłownie). " masz jakieś zaburzenia nastroju, pewnie raz depresja raz nadpobudliwość tzn. choroba dwubiegunowa i to się leczy... jeżeli niemal dusisz kobietę to wybacz ale nie jest to normalne. Dlaczego na tym forum z 80% ludzi to jakieś psychole? tragedia

Gość cóż za hipokryzja:
w opisie karola: wróg głupoty wszelakiej. nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale właśnie ty reprezentujesz tą głupotę

Gość karol to żałosny kafeteryjny
brzydki a do tego wszystkiego sfrustrowany prawiczek

Gość hahaha ja trafiłam na
podobnego popaprańca jak ten wyżej z podlasia. Od tego czasu mam wstręt do informatyków :P

Gość informatycy? po tym
wątku na kafe serdecznie dziękuje...

Gość a jesteś programista?
bo programiści najgorsi

Gość wolna i zadowolona z zycie
fajni są programiści

Gość do wolna i zadowolna:
a masz jakiegoś normalnego faceta programiste?

Gość oj kafeterianki żal jak
was się czyta. Jestem informatykiem, mam żonę, dzieci. Nigdy nie ma problemu że nie starczy do końca miesiąca, zona nie narzeka. Nie siedze przed kompem 20 h na dobe, mam własna firmę, żyjemy na wysokim poziomie. Z tego co widzę forum odwiedzają frustraci i frustratki ziejący/e nienawiścią do praktycznie każdej grupy społecznej. Przykre, ja już stąd zmykam, bo to forum dla świrów...

Gość co robia informatycy
na kafe???

Gość szukaja dziewczyny
bo przecież nie mają i szpiegują co wyrabiają kobiety