Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sicker

Nie wiem czy zagadać do pewnej dziewczyny..

Polecane posty

Gość sicker

Witam. Mam pewien problem. Już jakis czas temu bedac u kolegi z nudy i troche tez ciekawosci przegladalismy ten popularny portal randkowy sympatia.pl on ma tam zalozone konto ale zupelnie dla jaj i zeby posmiac sie z niektorych dziewczyn oraz tego co tam wypisuja, nie mowic juz o laskach ktore wstawiaja polnagie fotki z cyckami na wierzchu ale to juz troche inny temat. I zupelnie przez przypadek weszlismy na konto pewnej dziewczyny ktora tak niesamowicie mi sie spodobala ze sam mysle o tym aby zalozyc tam konto ale tylko ze wzgledu na nia :P jestem przeciwny a raczej nie jestem zwolennikiem znajomosci przez neta ale gdy ja zobaczylem juz mnie to nie obchodzi :P w realu nie mam specjalnych klopotow z nawiazywaniem kontaktow z dziewczynami tak tutaj przez neta gdzie pozornie wydaje sie to latwiejsze nie mam odwagi by do niej zagadac.. Ona ma 19 lat ja 24 i jest ładna dziewczyną chociaz to kwestia gustu mi sie bardzo podoba. Nie moge sie na nia napatrzec chociaz ma tylko jedno zdjecie i w ogole swira dostalem jakiego jeszcze nie mialem :D jesli chodzi o moj wyglad nie mam specjalnie kompleksow ale nie wiem czy 5 lat roznicy to nie za duzo dla niej i czy w ogole bedzie chciala sie ze mna poznac ? pierwszy raz nie wiem co mam zrobic chociaz nawet na 2 sekundy nie widzialem jej na zywo.. widzialem jedynie jej zdjecie. Jak zagadac aby ja zainteresowac dalsza rozmowa jesli by taka sie zdarzyla ? http://sympatia.onet.pl/lena1993,user.html to ona

Gość sicker
Domyslam sie ze ty pewnie bys tak zrobil ale ja pytam powaznie.

Gość piotrek-_napalony
rzuć w nią plecakiem

Gość wcss as
Myślisz że jesteś jedynem który do niej napiszę na jedną dziewczynę przypada kilku lub nawet kilkunastu chłopków, ale spróbuj co ci szkodzi

Gość vann zann
właśnie do niej napisałem :)

Gość bedżąszcz
Trochę dziwna z ryja

Gość sicker
Ja wiem ze nie jedyny ale wlasnie o to chodzi zeby chciala odpisac wlasnie na moja wiadomosc. Nie chce pisac "hej chcesz sie poznac masz nr gg blabla"

Gość camerun
napisz jej, czy bierze do dzioba 🖐️

Gość sicker
Tak z pewnoscia.. nie mam tyle lat co ty a obstawiam ze wiecej niz 15 to ty nie masz..

Gość Duszpasterz Kafeterii
a teraz pokaż twój profil na sympatii, cwana mucho :)

Gość sicker
Chyba wyraznie napisalem ze konta nie mam. Czytaj uwaznie

Gość ogarniczajad
jak nie masz to jakim cudem wszedłeś na jej profil, kłamco? :)

Gość sicker
bo moj kumpel ma !! wlasnie dlatego jej profil zobaczylem inaczej bym nie dal rady ! czy to takie trudne przeczytac uwaznie jeden post ?

Gość sicker
i nawzajem :)

Gość sicker
Ja nie lubie wlasnie tych portali wszelkiego rodzaju typu sympatia itp. ale co mam na to poradzic ze akurat mi sie spodobala ?

Gość sicker
Łatwo napisac ale nie jestes na moim miejscu.

Gość sicker
Dzieki za zlote rady naprawde odmieniles moje zycie :)

a co, liczysz na to że ci da dupy niezobowiązująco i może jeszcze coś ugotuje? :o do burdelu idź, a nie bierz się za dziewczyny oszuście

Gość sicker
Jak bym szukał kucharki i dzi*ki w jednym to bym to napisal ;/ pewnie jestes baba i do tego feministką ktorej sie wydaje ze kazdemu tylko zalezy na Waszych dupach ;/ w burdelach nie goszczę, ale moze Ciebie do tego miejsca tak ciagnie ?

sicker ciągnąc to was powinno do burdeli bo tam to chcoaiż jaest uczciwie i bez kłamstw, nikt nie bajeruje żeby poruchać, no ale to przeciez kosztuje i taniej sobie przygruchać jakąs naiwną dziewczynę niestety już się przekonałam na czym wam naprawdę zależy

Gość sicker
Nie rozumiem dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego wora ?! A skad ty mozesz miec pewnosc ze chce tylko poruchac ? Nie siedzisz w mojej glowie. No ale lepiej sie mscic na wszystkich facetach tylko dlatego ze pewnie sama mialas zle doswiadczenia ;/ i ze jeden drugi trzeci facet jest taki jak rzekomo mowisz to nie znaczy ze kazdy taki jest ;/

Gość sicker
tak tak bo mi zalezy zeby nabic komus licznik w ogole to jestem brad pitt :)