Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfhgjhjhk

dlaczego onet.pl ciagle atakuje nauczycieli?

Polecane posty

Gość fgfhgjhjhk

ze malo pracuja, darmozjady itp

Moja germanistka przyjezdza sobie do szkoly na 11:45 , a konczy lekcje o 14,tak samo facia od chemi, idzie sobie na 9:30,konczy o 12:30 ,do tego jeszcze okienka,plus wakacje, ferie Odwalanie maniany i nic wiecej

Gość bo darmozjady
tak jak cala budzetowka zreszta. prawdziwa praca to sektor prywatny

Gość do koobry
Jako nauczyciel z 10 letnim stazem zgadzam sie glosno na 8 godzinny dzien pracy. Chce pracowac 40 godzin tak jak kazdy urzednik itd. Sprawdzanie wypracowan itd porownuje z papierkowa robota jaka urzednicy czesto robia po pracy. Tylko ze poza tymi 40 godzinami pracy nie uczestnicze juz w wycieczkach klasowych, wyjsciach, zebraniach z rodzicami .Chce aby za to mi zaplacono. Nie mam zamiaru za darmo jezdzic na wycieczki 3 dniowe z mlodzieza.W formach za nadgodziny sie placi. Chce zaplaty za 3 dni opieki nad mlodzieza. Wszystko jasne? Zebrania z rodzicami tez niech mi placa

Gość do koobry
40 godzin przy tablicy tak jak 40 godzin pracy urzednika sprawdzanie prac domowych tak jak papierkowa robota urzednika po pracy wycieczki wyjscia zebrania- za kazda godzine platne tak jak innym pracownikom za nadgodziny 3 dniowa wycieczka to 72 nadgodziny jezeli nauczyciel mialby 40 przy tablicy 72 nadgodziny to ponad tysiac na reke ,placa tak w kazdej firmie, np mojemu mezowi

Gość pasikonik_na_łechtaczce
a po chooj czytasz to Iti-owskie, peowskie stronnicze i ocenzurowane scierwo dla polglowkow

Gość aaaaaaaaaaaaaasssss
pasikonik_na_łechtaczce POPIERAM WYPOWIEDZ!!!