Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczy Tanaloka

przystojny ustawiony facet na wozku szuka dziewczyny.

Polecane posty

Gość vsghtttttttttf22
ja tęcza :) dzieki za mile slowa :) chcialabym kogos poznac , bo juz 30stka, a w moim sercyu wciaz on, jeszcze nie na wozku, ale on tylko przed dom wyjdzie . nie moge zapomniec , i nie moge zrozumiec ze takim mozna byc , jego matki tez wogole nie rozumiem, odrzucila mnie , a kiedys podsuwala prezenty jakies na obiady wolala a jak on mnie zostawil, to ona mnie jak wroga zaczela traktowac, nie wiem czy dobrze mysle, ale maka dla chorego juz doroslego syna chcialaby aby mial tak dobra dziewczyne , chociaz jako znajomi tęczo boli mnei to co znajomym o mnie nagadal , nie wiem dokladnie co, ale to ciagnie sie juz 4 lata i konca nie widac . od jakiegos czasu nie mam z nim kontaktu , ale slyszalam ze mu zle, byl w szpitalu i nuda nuda i nuda

Gość Olip
moze pojdz do niego przelam lody. jest pod wplywem matki boi sie ze zostanie sam bez pomocy i poddaje sie woli matki. dlaczego tak jest? w naszych kregach czesto sie zdarza ze jestesmy oszukiwani i wykorzystywani. Znam przypadek gdzie dziewczyna poznala chlopaczka na wozku ktory mieszkal w osrodku DPS ona byla tam opiekunka tez po przykrych przejsciach samotna osunieta przez rodzine on tak samo itp namowila go na slub chlopak ich ustawil bo ma zamieszkali razem , jej rodzina sie nia zainteresowala przyjeli ja niby mialo byc fajnie zmienila prace na biurowa w panstwowej instytucji i nagle otrzezwiala stanela na nogi i kolawy byl juz nie potrzebny koniec konicow tak go ponizyla zostawila samego ze wszystkim i tak jak ten twoj ona jemu obrobila wbila mu noz w plecy. facet zostal sam bez pomocy umie ogarnac sie ale obiady itp no ktos musi zrobic, gosc prosil obcych na ulicy o pomoc a ona miala to gdzies wytykajac mu kalectwo nasmiewajac sie z niego, po tym co on dla niej zrobil nie liczylo sie to dla niej, zostal sam na lasce obcych ludzi. teraz facet daje rade i ma gdzies ale tego sie boja wozkowicze takiego ponizenia odtracenia.

Gość Ja tęcza.
Jesteś młodą kobietą, masz czas na ułożenie sobie życia, najważniejsze żebyś nie oglądała się za siebie i na innych, bo nikt twojego życia nie weźmie w swoje ręce a nasrać to każdy debil potrafi. (oooj muszę popracować nad treścią i w ogóle pfff) A opisany przypadek faceta, przez Oli-coś/kogoś to dla mnie masakra, ludzie w ogóle się wykorzystują, a na tle osób kalekich po prostu łatwo zdemaskować, także to nie reguła. Nie wiem jakim trzeba być potworem żeby komuś zgotować taki numer/ los. Ja bym się bała żyć i patrzeć na siebie do lustra. Jeśli nawet ni drżą to i tak ich licho trzaśnie, prędzej czy później, jeśli ktoś naiwnie wierzy że może robić drugiemu gnój z życia i będzie mu szczęście dopisywać to powodzenia, ale szczęście w ogóle nie chodzi tą drogą.

Gość Oczy Tanaloka
gadu gadu tyle tu kobiet użalających sie na tym forum a zadnej chetnej spróbować to zmienic? fiona pokochala shreka. esmeralda kwasimodo, piekna i bestia cos w tym musi byc. i kto jest ojcem kangurka?

Gość pokjnbv
Żadnych niepelnosprawnych. Nie jestem opiekunką, chcę mieć pełnowartościowego mężczyznę.

Gość cvbnmd
Wózek akceptuję, ale z małym dzieckiem. Dorosły facet ma się poruszac o własnych siłach.

Gość Oczy Tanaloka
wiesz co mowisz jaka opiekunka, mysliszev ze ton tak wyglada, to sie mylisz.

Gość tak a najlepszy to taki co to,
fura skora i komora nie,,?niepelnosprawnym mowimy kategoryczne NIE!nawet jakby mial firme i full kasy!bo i po co niuni w rozowych kozaczkach niepelnosprawny facet z firma!ona chce i woli KARKA! :p zalosny poziom polskiego spoleczenstwa...!byle pil byle bil byle by byl!i w dupie mam wasze tlumaczenia ze to nie prawda!!aha...nie wszyscy niepelnosprawni wymagaja 25 godzinnej opieki!

Gość Nick: Roszka09
Mnie wózek nie przeszkadza, mnie przeszkadza ograniczony debilny umysł. To jest dopiero kalectwo. Oczy Tanaloka chodź na czat- interia: pokoj niepelnosprawni, pogadamy sobie.

Gość Oczy Tanaloka
wazne ze macho gangsta do pokazow. po bzyka nacieszy sie i pojdzie do drugiej a ty z dzeckiem na reku i tak abarot znam takie laleczki cale zycie na walizkach i dla niej tylko impra dobra zabawa a w lodowce swiatelko i roksa.pl

Gość nie wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Skąd jesteś? :)

Gość kylieeee
Odbierasz poczte czy tylko wylewasz tu zale?

Gość .TTT
autorze, a jakie Ty masz wymagania co do kobiety?

Gość Oczy Tanaloka
dlaczego pytasz? wiecej na emila

Gość Oczy Tanaloka
odbieram.a co?

Gość kylieeee
Napisalam ale odpowiedzi nie widze. Mam wrazenie, ze chcesz sobie tylko poutyskiwac na baby.

Gość .TTT
bo skoro przystojny to wątpię żebyś nie był wybredny. Facet to facet, a wygląd się liczy dla was.

Gość Oczy Tanaloka
odpisalem. nie siedze caly czas tu tez mam inne zajecia.

Gość Oczy Tanaloka
liczy bsie i tak samo dla kobiet ale wyglad wygladem po za tym tez trzeba cos miec w sobie.

Gość .TTT
to co niektórzy piszą.. Boże, aż mi słabo. Tylko pokazówka się liczy. Nikt z was nie szuka miłości, tylko zauroczenia.

Gość .TTT
niestety, najpierw wygląd. Widocznie ja żyję w innym świecie :)

a ja nie mam nic do ludzi na wozkach,z doswiadczenia wiem jakie to wrazliwe osoby ,niestety mimo mojej milosci mnie odrzucil,dlugo walczylam lecz daremnie.

Gość Oczy Tanaloka
taka jest kolej rzeczy co sie oklamywac

Gość ladna szczesciaraaaa
Taa robcie sobie kisiel z mozgu lub w mjatkach ze wyglad jest najwazniejszy, 3/4 ludzi popelnialoby samobojstwa :P

Gość mada........
A ja bardzo bym chciała poznać kogoś na wózku, słyszałam że to bardzo wartościowi ludzie, różnie bywa w życiu i już każdy z nas może siedzieć na nim jeden skok do wody wypadek itp. Pozdrawiam cieplutko autora.

Gość .TTT
@ladna szczesciaraaaa, dokładnie :D. Autorze, życzę szczęścia w szukaniu. Chociaż wątpię żeby wpis tutaj coś dał. Nawet nie podałeś skąd jesteś, chcesz się bawić w związki internetowe?

Gość szczerbata Mariola
Oczy Tanaloka ZEBYSCIE CHOCIAZ CHCIALY POZNAC FACETA TAKIEGO NIE Z GORY SPISYWAC NA STRATY tak mi sie nasunęło- czy owa poszukiwana dziewczyna może być garbata i brzydka jak noc????

Gość Dociskacz posratny
Facet na wózku to tylko kula u nogi - sranie, mycie, jak się bzykać - worek z kłopotami, a żadna dziewczyna nie chce być pielęgniarzem.

Gość Oczy Tanaloka
Dociskacz a skad ty to wiesz ?

Gość Oczy Tanaloka
Pomysl teraz jestes sprawny masz laleczke wycackana jestes dumny. pachh wywracasz sie nieszczesliwie lamiesz kark i wozek cie czeka, a dajesz jakos rade starasz sie i ktos ci tak cisnie jak ty teraz, co poczujesz?