Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TeNoR z Pacyfiku

Mój brak powodzenia u płci pięknej jest wręcz powalający

Polecane posty

Gość befe
"Niska samoocena i brak pewności siebie robia swoje. Jeśli nie potrafisz uwierzyć w to, że jesteś wartościowym człowiekiem, nie liczy się tylko wygląd (ale tez to co masz w głowie) to bedziesz sam jeszcze długi czas. Po co kobiecie zakompleksiony facet? Znajdź sobie jakieś hobby. Wyjdź częściej do ludzi, nie szukaj na siłę. A sama się znajdzie." kocham takie rady :D nie, nie liczy się wygląd... skądże znowy, ale na podstawie samego wyglądu już z miejsca jest skreślony u każdej dziewczyny jak widać do tego, co to znaczy zakompleksiony? a czy on to ma napisane na twarzy idąc ulicą? nie bądź śmieszna... a tekst o wychodzeniu do ludzi jest najlepszy hahaha

Swoją wypowiedzią chcialam zaznaczyc ze moze podbija do nieodpowiednich kobiet. Nie wyrywajcie zdań z kotekstu. Nie wierzę ze po prostu zadnej sie nie podoba.

Gość befe
co jest kurwa, czemu nie można dać przerwy jednej linijki między jednym zdaniem a drugim .. tylko wszystko pod sobą się pisze

Gość dissolved girl
"do tego, co to znaczy zakompleksiony? a czy on to ma napisane na twarzy idąc ulicą?" Jasne, że ma. Takie rzeczy widać. Czuć. Chyba, że ktoś jest świetnym aktorem, ale autor tego tematu raczej do takich nie należy :p

Gość silvergirl
Dlaczego pytanie nie na miejscu? Brak powodzenie nie zawsze oznacza że facet jest brzydki. Dla większości kobiet liczy się wygląd faceta to najprawdziwsza prawda ale są i takie kobiety dla których wygląd faceta się nie liczy i ważniejsze jest dla nich charakter ale takich jest może z kilka % :) Zresztą dla facetów też liczy się wygląd laski a potem charakter no nie ?

Gość TeNoR z Pacyfiku
normalna.. to uwierz a co to znaczy że podbijam do nieodpowiednich? chcesz mi powiedzieć, że od 10 lat ciągle trafiam na złe kobiety? no prosze cie... :) bez absurdów mi tutaj..

Twoje intelektualne wypociny wrażenia na mnie nie robia. Jeśli nie potrafisz zrozumieć kilku prostych zdań, zmien książkę na kolorowanke i oszczędz sobie wstydu :O

Gość denis roterdam
"ale są i takie kobiety dla których wygląd faceta się nie liczy i ważniejsze jest dla nich charakter " no jasne.. wygląd faceta nie liczy się w sytuacji kiedy jest on bogaty i ewentualnie znany, to masz racje, wygląd nie ma nic do rzeczy :) a jeśli mówisz o normalnych przypadkach, to owymi kobietami są największe pasztety-cnotki, których chyba nikt nie chce.. to wtedy może i one nie patrzą na wygląd (co też oczywiscie jest bzdurą bo na wygląd patrzy każdy, ale powiedzmy, ze nie szukają wysokiego przystojniaczka bo wiedzą, że nie mają szans)

Gość buahahaha buahaha
ironiczna eM, jestes tak spierdolona, ze mi ciebie żal :O

tenor nie mowie ze od 10 lat trafiasz na złe. ALe moze czas poczekac z tym zapraszaniem , do takiego momentu az sie poznacie i sam bedizesz wiedzial czy cos z tego bedize czy nie, a nie słuchac tandetnych wymówek. To raz. A dwa ze moze po prostu szukasz nie w swojej lidze. Ja mam taką manię, ze nie umowilabym się z niskim facetem. Moze byc ładny jak nie wiem co , to wybiore tego brzydkiego a wysokiego. Moze tez trafiasz na takei kobiety.

"Swoją wypowiedzią chcialam zaznaczyc ze moze podbija do nieodpowiednich kobiet." to oczywiste. tylko że na tym to właśnie polega że są faceci dla których każda jest "odpowiednia" i wystarczy że palcem skiną i każda jest ich a są tacy jak on co to "odpowiedniej" przez 10 lat nie spotkali. naprawdę wierzycie w te głupstewka?

Gość hhhdhdhdh667
niski i zgarbiony- no sorry, ale to jakbyś miał wypisane na czole: "ofiara losu". wyprostuj się chociaż chłopie, nie przemykasz chyłkiem pod ścianami jak quasimodo. a co do kobiet, to obniż wymagania. jest mnóstwo brzydkich kobiet. sama jestem bardzo atrakcyjna i często startują do mnie naprawdę straszne paskudy, do tego nieinteresujące pod żadnym innym względem. więc wydaje mi się, że wymagania co do potencjalnej partnerki są zawsze duże niezależnie od warunków.

Gość oooooookuukaaaa
/Ja mam taką manię, ze nie umowilabym się z niskim facetem. Moze byc ładny jak nie wiem co , to wybiore tego brzydkiego a wysokiego./ co za idiotka :O w dupe se wsadz ten wzorst kretynko...

Gość fgfesgesg
oferma a ty lepiej spotkaj sie ze z.j.e.b.e.m. zelek vel zab-x zeby to scierwo jebane w koncu tu nie pisalo

Gość TeNoR z Pacyfiku
No tak, czyli przez to , że jestem niski (172cm), jestem skreslony na całej lini? fajny los... bo takie myślenie jak ty, że facet musi być wysoki to ma KAŻDA kobieta, nie ważne od wzrostu.. ostatnio nawet koleżanka, która chyba nie ma nawet 160cm, powiedziała mi, prost w oczy, że dla niej facet musi mieć minimum 180cm, to było naprawdę chamskie po drugie co ty tu mi mówisz, że ja za szybko coś proponuje..no prosze cie , jak się znam np z dziewczyną rok to jest za szybko? bo tak też bywało.. prawda jest taka, że nie jestem atrakcyjny fizycznie i dlatego, żadna mnie nie chce co do osoby mówiącej że wyglądam jak ofiara- a więc, co.. mam podneisc głowe jak idiota,wyglądając ZALOSNIE, i isc z usmiechnieta geba? bede wygladal jak klaun i gwarantuje ze nic to nie da.. po drugie ja tak ogolnie na ulicy nie wyglądam na ofiare losu, raczej na typowo normalnego chłopaka

najgorzej to jak człowiek źle nie wygląda, tylko nie umie podrywać. Wtedy dopiero wie że się marnuje, ale nic nie poradzę.

Gość TeNoR z Pacyfiku
obniżyć wymagania? nie bądzcie smieszne dziewczyny nie bede sie spotykal i zagadywal na siłe do dziewczyne, ktore W OGOLE mi sie nie podobają choc troche musi mi sie podobac, to chyba logiczne? chociaz i tak obnizylem obecnie o pare klas wymagania niż jeszcze z 3 lata temu.. w tej chwili wystarczy ze laska nie jest grubym pasztetem i ma w miare fajny charakter-ale takie srednie tez mnie olewają, nizej po prostu nie da sie zejsc

Gość sssssssssssssssssa
pokaż swoje zdjęcie

Gość TeNoR z Pacyfiku
fiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gówno fiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gówno

TeNoR z Pacyfiku-ja mam 193 cm, dobrą sylwetkę a i tak nie mam dziewczyny, ani też nigdy nie miałem. Wyglad nie ma nic do rzeczy, liczy się umiejętność podrywu.

"Ja mam taką manię, ze nie umowilabym się z niskim facetem. Moze byc ładny jak nie wiem co , to wybiore tego brzydkiego a wysokiego." Znowu ten wzrost niby o wszystkim decyduję...

Gość TeNoR z Pacyfiku
fiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gówno fiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gównofiku miku to gówno i knur żab-x to ścierwo z ryjem jak gówno

Gość sssssssssssssssssa
a ty jesteś prawiczkiem tak

"jak się znam np z dziewczyną rok to jest za szybko?" pewnie że za szybko. nie słuchaj człowieku lasek. one ci będą wciskały takie pierdoły a same pójdą się bzykać z gościem którego poznają na imprezie. i to nie będzie "za szybko". jesteś quasimodo i nie ma kurwa mowy o tym żeby esmeralda na ciebie poleciała. przeczytaj sobie dzwonnika z notre dame jak mi nie wierzysz. ona lata za kapitanem febusem.

Gość TeNoR z Pacyfiku
chyba sobie zartujesz, ze bede wklejal na to przypałowe forum swoje zdjęcie, hahaha :) nie, prawiczkiem nie jestem.. ale bzykałem DOSŁOWNIE tylko raz.. i to bardzo dawno temu, laska była pijana i mi dała.. na drugi dzien kazała mi "wypierdalac i nigdy sie nie odzywac do niej" - dosłownie

SamotnikXI-Z mną też by się pewnie większość dziewczyn nie umówiły, one tylko pierdolą o tym wzroście a chodzą z samymi kurduplami. Ale wiadomo jest że baby same nie wiedzą czego chca.

Gość 170
Mój facet ma 170- czyli tyle samo co ja. Wzrost nie jest taki ważny jak uważasz.