Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TeNoR z Pacyfiku

Mój brak powodzenia u płci pięknej jest wręcz powalający

Polecane posty

Gość ututytu
rok to za mało ja z moim chłopakiem poszłam do łóżka po 3 miesiącach znajomości sama tego chciałam teraz jesteśmy razem 4 lata w maju bierzemy ślub

Gość ututytu
wy faceci macie problemy straszne są dziewczyny które by się z wami umówiły tylko zle szukacie

Gość Zuzanna Amelia & 12
21:56 [zgłoś do usunięcia] !offerma przeczytaj sobie dzwonnika z notre dame Nie ma takiej ksiazki tlumoku. To sie nazyuwa "katedra Nasiwtrzej Marii Panny w Paryzu" a nie zaden "dzwonnik z Notre Dame"

Gość też niezbyt przystojny
Umiejętność podrywu ma znaczenie to fakt ale jak już tu ktoś napisał jak gosciu jest przystojny to kobity mu nie odmawiają randki a nawet go same kokietują i podrywają i nie musi się za bardzo starać znam takie przypadki.Brzydki facet ma przekichane jednym słowem!

Gość TeNoR z Pacyfiku
ta.. a co to za "ruchanie" , skoro było to tylko raz,po pijaku z laską, która na drugi dzień kazała mi spierdalać?

Gość alfredoooooooo
//są dziewczyny które by się z wami umówiły tylko zle szukacie// no słuchaj, na roksa.pl jest pełno ślicznotek,które mało tego, że by się z nim umówiły to jeszcze by mu dały tej nocy, wystarczy żeby miał te 100-200zł a jesli mówisz o dziewczynach-nie prostytutkach to też spoko, ale to będzie najniższy poziom , czyli taki który zapewne nie interesuje żadnego faceta brzydka gruba głupia itp itd..

Gość ututytu
widzę że faceci mają takie same problemy jak kobiety co są same i myślą ze żaden facet ich nie chce bo nie są ładne ja znam chłopaka bardzo przystojnego wysportowanego tyle kobiet za nim latało wskoczyło by mu do łóżka nawet nie zastanawiając się a on jest strasznie wstydliwy nie jest prawiczkiem ale jest sam bo nie potrafi rozmawiać z kobietami

mam tak samo u plci przeciwnej, i nie jest mi was szkoda, skoro sami piszecie "ale to będzie najniższy poziom , czyli taki który zapewne nie interesuje żadnego faceta brzydka gruba głupia " ty widocznie jestes taki dla kobiet, takie życie

"Nie ma takiej ksiazki tlumoku. To sie nazyuwa "katedra Nasiwtrzej Marii Panny w Paryzu" a nie zaden "dzwonnik z Notre Dame"" wypierdalaj idiotko, znowu się za mną przywlokłaś?

"ty widocznie jestes taki dla kobiet, takie życie" dokładnie. jesteś facetem najgorszego gatunku. takim który mógłby dla kobiet nie istnieć. masz dwa wyjścia: pogodzić się z tym zmienić się ale takie marudzenie na forum to słabe jest.

Gość alfredoooooooo
ty widocznie jestes taki dla kobiet, takie życie no bez przesady, gosc musial by miec 165cm, miec 100kg i ryj skurwialego grubasa a raczej taki nie jest

Gość konczwasc
/a brzydka dziewczyna jest stracona dla świata/ wystarczy niech popracuje nad ciałem i zawsze wtedy znajdzie sie jakis ktory chetnie by ją poruchał, a facet? jest skazany na walenie konia do konca zycia

Gość Zuzanna Amelia & 12
22:06 [zgłoś do usunięcia] !offerma wypie**alaj idiotko, znowu się za mną przywlokłaś? Chcialbys tumanie. Temat jest na gorze listy to go czytam. I nie wciskaj ludziom ciemnoty jak sie na literaturze nie znasz

przeterminowany pasztet-Ty już nie narzekaj, bo seks to nawet brzydka będzie mieć na zawołanie, po za tym facet który nie umie zagadać to 100% nigdy nie będzie miał laski, a kobieta wystarczy że będzie i faceci sami będą ją podrywać

"a raczej taki nie jest" jest jest. skoro przez ileś tam lat nie potrafił zainteresować sobą żadnej panny to jest, jakkolwiek by nie wyglądał. trzeba patrzeć na to jaki jest świat a nie na to jak go sobie wyobrażamy.

"I nie wciskaj ludziom ciemnoty jak sie na literaturze nie znasz" spierdalaj durny tłumoku.

"i zawsze wtedy znajdzie sie jakis ktory chetnie by ją poruchał" buahahaha, nie musi pracowac nad ciałem, wystarczy, ze znajdzie sie na dyskotece w okolicach odpowiednio pijanego desperata ale czy ty uwazasz, ze wlasnie kazda o tym marzy ? zeby ja ktos laskawie wyruchal ?

Gość Zuzanna Amelia & 12
Sam spierdalaj tumanie niedouczony. "przeczytaj dzwonnika z Notre Dame" ... smiech na sali.

Gość hhhdhdhdh667
"co do osoby mówiącej że wyglądam jak ofiara- a więc, co.. mam podneisc głowe jak idiota,wyglądając ZALOSNIE, i isc z usmiechnieta geba? bede wygladal jak klaun i gwarantuje ze nic to nie da.. po drugie ja tak ogolnie na ulicy nie wyglądam na ofiare losu, raczej na typowo normalnego chłopaka" sam napisałeś, że chodzisz zgarbiony i wierz mi- absolutnie każdy człowiek, który tak chodzi wygląda żałośnie i żadna kobieta nie spojrzy nawet na kogoś takiego. ja ci dobrze radzę. nigdy nie będziesz postrzegany jako atrakcyjny partner jeżeli samą postawą prezentujesz światu osobę zgnębioną i niepewną. i nie musisz się szczerzyć jak schizofrenik, nie o to przecież chodzi

Gość konczwasc
wielu facetow marzylo by o tym, ze skoro nie moga miec zadnej na stale, to aby chociaz miec sex co jakis czas.. brzydkie kobiety moga sobie na to pozwolic, faceci nie.. wiec kto ma gorzej?

Gość też niezbyt przystojny
Ale bzdury piszecie. Brzydka laska może zrobić taki makijaż że będzie jak miss polonia a brzydki facet co ma zrobić? Operację plastyczną mordy ?

"Brzydka laska może zrobić taki makijaż że będzie jak miss polonia" hahahaha! chyba jak zalozy karnawalową maskę widziales programy gdzie probowali zmieniac pasztety w laski samym makijazem i ubiorem ? wiesz co im wyszlo ? zadbane pasztety :D

Gość Zuzanna Amelia & 12
Brzydki facet moze byc bardzo meski.