Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WestCoastBitches

Dziewczyny, podoba wam się ten facet?

Polecane posty

Gość WestCoastBitches

bo przyznam szczerze, że chciałbym tak wyglądać.. jak dla mnie kozak, zajebiste dziary i kozacka sylwetka a do tego twarz takiego trochę cwaniaczka-kozaczka http://u.mmarocks.pl/2011/01/moks.jpg http://u.mmarocks.pl/2011/05/PPP_7733.jpg - po prawo http://mymma.pl/wp-content/uploads/2011/10/moks_rafa%C5%82.png http://www.mmatv.pl/site_media/cache/fa/51/fa5193ec8295aad1338bc5100d2509a9.jpg

Gość ggggggggg.hhhg
taki sobie wiekszosc dresiarzy tak wyglada dla mnie nic specjalnego mam inny typ

Gość dissolved girl
Totalnie nie moje klimaty.

Gość endepencewktorejrence
/ wiekszosc dresiarzy tak wyglada / chyba sobie jaja robisz... większość dresiarzy ma brzydką morde, są chudymi szczurami i nie mają tylu dziar bo ich na to nie stać

Gość besiaslski
tutaj każda z kafeterii napisze, że "nie" i ja już bardzo szybko wyjaśnie czemu tak wlasnie jest.. ano temu, że kobieta jako stworzenie ma to do siebie, że jest bardzo zawistna... nie czarujmy się, gość z tych fotek olał by każdą z tych lasek które się tu wpisały, bo zapewne może mieć zajebiste laski w realu.. to co go będą obchodzić jakies pasztety? a że owe pasztety to boli to na necie 'hejtują' a w realu jest 'obcinanie...'

Gość to jest coco jumbo!
nie. juz lepszy ten, co kolo niego siedzi na jednym zdjeciu

Gość a czego sie boi
nie..lubie miesnie ale typ sylwetki i umysłu a la grek rzymiani starozytnosc nie lubie pustych ludzi..

Gość dissolved girl
Ale my tu nie mamy żadnego interesu w tym, żeby ściemniać, gdybyś wkleił faceta, który mi się podoba to bym napisała, że jest fajny, nawet jeśli jestem potwornym pasztetem to pomarzyć sobie mogę, prawda? :D Po uja ściemniać pisząc anonimowo na jakimś forum? :D :D

besiaslski tutaj każda z kafeterii napisze, że "nie" i ja już bardzo szybko wyjaśnie czemu tak wlasnie jest.. ano temu, że kobieta jako stworzenie ma to do siebie, że jest bardzo zawistna... nie czarujmy się, gość z tych fotek olał by każdą z tych lasek które się tu wpisały, bo zapewne może mieć zaj**iste laski w realu.. to co go będą obchodzić jakies pasztety? a że owe pasztety to boli to na necie 'hejtują' a w realu jest 'obcinanie...' Ojj tam nie generalizuj. Mnie np często podrywali faceci w stylu tego na zdjęciach, ale żadnym nie byłam zainteresowana, bo zwyczajnie podobają mi się inni.

Gość besiaslski
chodzi o "pseudo honor" wiadomo ze tacy jak ten olewają pasztety i często z was beke robią w realu więc wy tu w ten sposób się tak jakby odgrywacie

"a że owe pasztety to boli to na necie 'hejtują' a w realu jest 'obcinanie...' " pewnie sam wyglądasz jak dresiarzyna spod bloku. za moim facetem laski gały wypatrują, bo jest naprawdę przystojny. a ten koleś mi się nie podoba i tyle.

Gość już ci odpowiadam
// pewnie sam wyglądasz jak dresiarzyna spod bloku. // dla mnie typowy dresiarzyna z bloku wygląda jak patos, więc wierz mi.. nie wzoruje się na takich natomiast osoba o której tutaj mowa wygląda zajebiscie, kozackie dziary, widać zrobione w dobrym studio.. gdzie za wydziaranie sobie całych pleców i rąk tak jak on ma, normalnie człowiek musiał by wydać.. z 20 000zł lekko... oczywiście jeśli mówimy o dobrym studio i dobrym wykonaniu, gdzie tu takowe jest no i sylwetka, też zajebista.. do tego gość walczy zawodowo w MMA, więc nie jest to jakiś szczurek z osiedla .. tak czy owak, hejtujecie go bo wiecie, że w realu tacy się wami nie interesują i często beke kleją!!!

Gość oooooookuukaaaa
disolved, facet którego dałaś to po pierwsze już staruch minimum 40 letni... więć co to za kurwa porównanie po drugie wygląda jak szpieg z lat 60tych buahahaha

Gość PnannienkazezOkienka
Jest niemęski.

"natomiast osoba o której tutaj mowa wygląda zaj**iscie, kozackie dziary," dla mnie rozległe tatuaże są obleśne :o a facet ma gębę mega nijaką. sylwetką tego nie nadrobi.

Gość kobieta3332
jestem zdecydowanie na tak. piękna twarz, zadbane ciało. i dla mnie jest on męski w przeciwieństwie do facetów w rurkach i koszulach w kratę. ale najważniejsze, taki facet musi też zagiąć inteligencją a niestety kobietom kojarzy się głownie z "tępym blokersem"