Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia30

kiedy chlopak nie chce ślubu

Polecane posty

Gość jhgvfgty
idź lepiej popisać z koleżankami mężatkami - one ci mogą jeszcze wiele rzeczy wytłumaczyć

Gość katia30
Dla mnie slub jest wazny - ale jako deklaracja ze nie chce nikogo innego, ze jestem pewny itd. Takie pomieszkiwanie razem to nie to samo co slub, kiedy mozesz odejsc kiedy chcesz, jak mi sie laska znudzi. Slub to jednak deklaracja ze chce z toba byc przez cale zycie na dobre i zle.

Gość jhgvfgty
no to on ci się już zdeklarował - niestety na NIE

Gość katia30
Ide spac, trzymajcie sie dzieki za wszystkie komentarze papa x

Gość Bojkot iigugkg
Moim zdaniem nie czekaj Albo w te, albo wewte Wesele nie musi być wyprawiane jeśli boi sie kosztów Tobie chodzi o deklaracje i masz prawo ja otrzymać Jak nie - żegnaj kolesia póki młoda jesteś i możesz kogoś znaleźć

Gość moniura..
jestem z moim mezem 12 w zwiazku i 3 miesiace po ślubie, i przyznam ze po slubie jest inaczej ale w pozytywnym tego slowie znaczeniu. Rozumiem Cie, i polecam, jezeli ktos pisze ze to tylko papier to nie zgadzam sie z tym, my po slubie zaczeliśmy wspolnie inwestowac a przed, kazdy pracowal, mial swoje konto i kazdy nim zarzadzal wedle swojego uznania mimo iz mieszkalismy razem przez 5 lat. Seks po ślubie jest taki sam, a plusem jest to ze oboje sie bardziej staramy, bo obojgu zalezy nam na sobie. Przed slubem mimo iz tak dlugo ze soba bylismy to jednak zdawalismy sobie sprawe ze to wszystko moze byc ulotne

Gość moniura..
i dodam ze przed ślubem zawsze w towarzystwie znajomych, jak ktos pytal czy planujemy ślub zawsze oboje odpowiadalismy ze to tylko papier liczy sie uczucie i jak dwie osoby chca byc razem to nie potrzebuja slubu, i faktycznie tak myslalam , ale po trzech miesiacach bycia mezatka zmieniam zdanie. Miedzy nami jest duzo, duzo lepiej ;) chciaz bylo dobrze , czuje ze rozpoczelam nowy rozdzial w zyciu ;)