Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pravik 24 krk

czy przeszkadzaloby wam gdyby....

Polecane posty

Gość ania_28_
Nie przejmuj się kąśliwymi uwagami prawiku, tutaj na kafeterii pomocy nie znajdziesz,każdy z każdego sie nabija.

Chyba się rozpłaczę. Coś jednak jest w tym ogłupianiu społeczeństwa i tłumieniu bystrych jednostek.

ale czy Wy tak na poważnie tutaj piszecie, czy jakieś jaja tu sobie robicie...

Ja się nie nabijam ania_28 chcę by chłopak zlapał trochę dystansu do forume i się rozluźnił. I jak widzę ma poczucie humoru. :) Co raczej działa na Jego korzyść. Bo jaka dziewczyna lubi smutasów?

Na moje oko, praviku 24 krk, masz znacznie mniej lat, niż podajesz i Twój problem polega przede wszystkim na tym, że jesteś strasznie zakompleksiony. Szukasz tutaj recepty na rozprawiczenie? Sprawiasz wrażenie chłopczyka czytającego "Bravo" pokątnie.;-)

Prawiku, wolałabym, żebyś zmądrzał. Naprawdę. Po co chłop do jakiegokolwiek seksu, nawet eksperymentalnego, jeśli jest idiotą? Albo udaje idiotę.

pravik 24 krk Przestań bać się wreszcie własnego cienia, a to co chcesz wiedzieć, samo przylezie. Rzeczywiście jakiś smutas z Ciebie.;-)

Prawiku, a dlaczego nie usiądziesz na chwilę i zamiast rozmyślać mgliście nad swym prawiczkowym losem, NIE POMYŚLISZ PRZEZ CHWILĘ DLACZEGO CIĘ ATAKUJĄ NA TYM FORUM?

24 lata i taka ortografia??? Jestem kobietą i nie lubię użalających się chłopczyków.

"samo przylezie" - godna uwagi teoria, której najwidoczniej padłem ofiarą. Ale trzeba spełnić pewne warunki, trzeba być w odpowiednim czasie i miejscu. :D :D :D A jak wiadomo siedząc w domu, to oprócz Świadków Jehowy, listonosza, czy handlującymi latającymi dywanami, nikt nie zapuka.

Gość ania_28_
Ja myślę jednak, że sie nabijacie z niego. Praviku uwierz w siebie, jesteś napewno fajnym facetem, tylko brakuje Ci tej pewności siebie. Głowa do góry, niedlugo napewno będziesz się cieszył przyjemnym sexem :)

Noweusz, miałam na myśli naprawdę bystrych, inteligentnych, młodych ludzi, którzy są wpychani do szufladki przez takie cosie jak toto, autor tematu, co nie oznacza, że się d nich zaliczam, po prostu mnie to przeraża. 😭

To, Prawiczku, że nieznajomość polskiej ortografii na ogół wiąże się faktem, że nie przywiązuje się do niej większej uwagi, co jest szczególnie drażniące, bo polski to naprawdę piękny i rozbudowany język. Idzie także w parze z niechęcią do książek, a co za tym idzie, nie rozwijaniem się. Kiepska ortografia to także w pewnym sensie świadectwo stanu twojego umysłu. Rozumiesz?

Każdy ma swój punkt widzenia Dek z małpą. I trudno zaraz tak kogoś ocenia po tym że nie potrafi pięknie napisać o swoim przegranym życiu, by każdego poruszyć. A już z buta nazywać "toto" To Jego temat i ma prawo pisać jak mu będzie się podobało i jakie zacznie przyjmować formy. To nie Twoje bajeczne monologi, które wprowadzasz w życie i nie pozwalasz nikomu ich dotknąć...

A ja mam prawo mu to wytknąć, Noweuszu, nawet jeśli byłoby to brzydkie z mojej strony - nietakt albo nieuprzejmość nie są ścigane z urzędu, wiesz?

I to jak najbardziej Dek z małpą. Osobiście się cieszę że kobieta, Twojego pokroju tu zawitała. I o ile nie jest totalnym ignorantem, weźmie to z pewnością pod uwagę. Kto wie może właśnie takiej kobiety mu potrzeba. :D 🖐️

Gość katrin 23
Hej Pravik-u! Jestem 2 lata z chłopakiem dogadujemy się bardzo dobrze i niestety kiedy go poznałam byłam dziewicą, a on miał przedemną kontakty seksualne jednorazowe, przelotne. Kochamy się, planujemy ślub i oboje bardzo żałujemy, że on kiedyś zgodził się na seks tylko dla seksu. Moje zdanie jest takie jeśli jakaś kobieta będzie Cie prawdziwie kochać doceni Twoje prawictwo i będzie to dla niej najpiękniejszy prezent, ale jeśli bedzie z Tobą dla przygody to Cie wyśmieje. Mój chłopak wiele by dał, żeby cofnąć czas i poczekać ten rok dłużej do poznania mnie.