Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska 30

Kiedy kupoić specjalne krzesełko do karmienia?

Polecane posty

Gość mamuska 30

Kiedy kupoić specjalne krzesełko do karmienia? Moj maluszek ma 6 miesięcy czy to juz pora na jedzonko wpodawane w krzesełku?

Gość wsedfvghnj
To Tobie ma być wygodnie- sama musisz ocenić

Gość Lena204
zalezy jakie krzeselko chcesz kupic?

Gość taktylkomowiesobie
ja tez ja tez!! jestem w 19tc ale juz rozgladam sie za wszystkim a z tym krzeselkiem to dobre pytanie, bo sama sie zastanawialam....

Gość Lena204
zalezy od upodoban ja kupilam takie zwykle drewniane ( poznij mam krzeselko i stolik)

Gość Oliwiaaaaaaaaaaaaaa4444789
Moja corka ma 7 miesiecy i juz dwa tygodnie ja w tym karmie. Mamy drewniane. pozniej bedzie stoilk i krzeselko. kupilismy za 30 euro w niemczech

Gość zonaKraka
rzeczywistosc- moja siostra ma takie z regulowanym oparciem i jest fajne o tyle że można używać jeszcze dla dziecka które nie siedzi, położyć go tam jak w leżaczku- bujaczku. Nie każde dziecko siedzi samodzielnie w wieku 6 mcy. a dietę nieraz już wcześniej się rozszerza. No własnie- kiedy, jak siedzi samodzielnie, chyba że ma regulowane oparcie i może bardziej leżeć niż siedzieć.

JA mam takie z regulowanym oparcie i jest super, Dobre dla dziecka jak jeszcze nie pewnie siedzi i dobre dla 2 latki(córka do tej pory je w nim )

Gość TakaSobieMama;)
U nas swietnie sie sprawdzilo "CHICCO Polly" ... zaczelam w nim corke karmic ok 6 miesiaca i sluzy nam do dzisiaj (corka ma 3.5 roku) ... w domu corka siedzi przy stole na normalnym krzesle z podkladka ale u dziadkow jeszcze sluzy, bo wyszlam z zalozenia ze skoro go mamy ... ;)

Gość TakaSobieMama;)
CHICCO Polly 2w1 Safari

Gość diablique
ja kupiłam krzesełko Polly Chicco (cos takiego, na all masz inne wzory http://www.ceneo.pl/1839722) - jak mały miał 6 m-cy. Ma regulowane oparcie, więc nawet jak dziecko samo nie siedzi, możesz je na wpół leżąco wkładać (jak w bujaczku). Samo krzesełko jest godne polecenia, pomimo iż jest trochę droższe - to bardzo solidne, ładne, nie tandetne i dobrze się czyści. Może tez długo posłużyć a na początek posiada dodatkową wkładkę, którą później wyciągasz.

Gość mój zaczal 6msc
i go wkładam na jedzonko

Gość diablique
ja tak samo, szukałam, porównywałam, zastanawiałam się i tak wybrałam Chicco ;) Więc nie trać czasu, bo to naprawde super przydatna rzecz.