Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda mi tej dziewczyny

DZIWNA SPRAWA POBICIA I GWAŁTU KLAUDII MARTON CO MYŚLICIE?

Polecane posty

Gość gość
Ja się wcale nie zdziwię, jak na tych ostatnio ujawnionych nagraniach będziemy mieli też sprawę niszczenia Klaudii i jej rodziny. Z tego co mi wiadomo 23 czerwca w godzinach popołudniowych ktoś poodkręcał hamulce w motocyklu młodszej siostry Klaudii. Motor stał pod sklepem ok 10 minut i w tym czasie to zrobiono. Słyszałam także iż młodszej siostrze Klaudii telewizja proponowała rolę w filmie za Uwaga 800 zł za dzień zdjęciowy. Jak się okazało po wnikliwej analizie kompromitującym i ponoć tej pani z Telewizji bardzo zależało aby jak najszybciej podpisać umowę. Mafijne powiązania widać gołym okiem.

Gość gość
To już ku...y za dzieci się bydlaki Biorą!!!

Gość gość
Ponoć zamieszany krawiec i spółka.

Gość gość
Panie Tusk bój się Pan Boga. Przyboczne Komando wysyłasz Pan na dzieci? Naród Pana za wszystko rozliczy i to niedługo.

Gość gość
Chcieli ostatnio wyciągnąć ojca Klaudii na peryferie Warszawy. Prawdopodobnie ażeby mu podrzucić do samochodu narkotyki o ile jeszcze mu nie podrzucili.

Gość gość
To rodzice Klaudii zwracali się do CBŚ o pomoc, bo chcą podrzucić im narkotyki. A oni: Kwity do kosza i hasło: Brać się za nich, bo jeszcze szczekają.

Gość gość
Ciesze sie ze wreszcie nadszedl koniec tej dziewczyny. Ona jest i zawsze bedzie zerem i wszyscy to wiedza

Gość gość
Szok. Aż nieprawdopodobne rzeczy. To chyba nawet za komuny tak nie było. Prawie codziennie manifestacje w różnych miastach polski, a w żadnym dzienniku ani słowa.

Gość gość
Ciekawe czy wyjdzie kiedyś przez kogo załatwili tę sprawę. Kto był pośrednikiem!

Gość gość
Jakie manifestacje, co ty pleciesz? Wszyscy co znaja klaudie wiedza jakie ziolko z niej bylo i jest. I rozpaczliwie probuje sie wybielic.

Gość gość
Po ostatnim moim komentarzu na temat "nieprawidłowości" bardzo delikatnie mówiąc, miałam wizytę dwoje ludzi, Fiat Punto nr. Rej. Początek WE.... , chodził ten człowiek po podwórku i robił zdjęcia. A widział, że go obserwujemy. Chcę nadmienić iż mieszkam w woj. Lubelskim. Ok. Miesiąc temu.

Gość gość
Wiem, że mojemu koledze jak pisał na tym forum to zablokowali mu internet oczywiście niepochlebne prokuraturze Ostrołęckiej komentarze.

Gość gość
We- to są esbecy z Warszawy Mokotów ponoć nie raz byli pod domem Klaudii i robili zdjęcia. Próba zastraszenia.

Gość gość
Ta menda będzie miała ponoć sprawę w O.R.A a ma podobno trzy kancelarie.

Gość gość
Dajcie namiary na tę paniusię prokurator, to sprawdzimy o ile pomnożyła ostatnio majątek.

Gość gość
Podobno przesłała akta do rzecznika praw obywatelskich, tylko że nie wszystkie coś knuje, nagrań na płytkach to z całą pewnością nikomu nie udowodni gdyż prawdopodobnie dawno są zniszczone. Koledzy dawno na szkolenia nie jeździli i nagrania spartaczyli.

Gość gość
"A co to się stało z nagraniami detektywa" Ze starymi gnoja. Nigdy nie widziałam Sbeków w takim odwrocie. Tego, ale "Detektywa" to już chyba żadna telewizja nie odważy się pokazać.

Gość gość
zwykla tepa k***a. zadawala sie z patusami i ja patusy zalatwily. jaka normalna dziewczyna prowadza sie z takim towarzychem? przeciez to jasne ze za jakis czas dostanie ostry wp*****l za krzywa gadke czy mine. wspolczuc glupoty i tyle. powinna sie cieszyc ze zyje

Gość gość
Moim zdaniem to szkoda Tylko tych pieniędzy ojców, tych przestępców. Pójść do pierdla i tak muszą, a tak mieliby do tej pory prawie połowę odsiedziane.

Gość gość
13 Sierpnia Klaudia Marton miała zeznawać w O.R.A. 12 Sierpnia zaś sanepid. Czyżby próba wpłynięcia na zeznania?

Gość gość
Bo tam mają resorfowe dzieci. Jedna wielka mafia.

Gość gość
Ładna dziewczyna, dziwi mnie tylko ze lansuje się tak w sieci, FB, instagram...

Gość gość
Ponoć paniusia prokurator zaproponowała Klaudii iż może zapoznać się, nie z nagraniami, a z opisem nagrań, które sporządził jej koleżka. To jest dopiero bezczelność.

Gość gość
Sitwa doskonale zdaje sobie spraw iż już nigdy rządzić nie będzie, już żadnych wyborów nie wygra, więc będzie niszczyć kompromitujące dokumenty.

Gość gość
Przestępcy sprawę ze służbami podobno załatwiali przez człowieka na wysokim kierowniczym stanowisku w dużej firmie państwowej. Ponoć w dalszym ciągu on tam pracuje. Jest tam prezesem prawdopodobnie.

Gość gość
No i co nam zostawił w spadku Donald! PRL-BiS w pełnej odsłonie. Służby ubeckie zamieszane w załatwianie przeciwników nawet nie politycznych. Mieli widocznie takie przyzwolenie od mafii Donalda żeby sobie dorabiać w taki sposób. Ubecka telewizja, która najpierw blokuje nieprzychylne wpisy ujawniające przekręty, potem zaś kasuje filmy aby pomóc służbom wyciszyć sprawę. Aczkolwiek pierwszy film z udziałem tej aktorki (Matki gnoja) pokasował ubecki detektyw bez papierów ażeby ludzie nie przyglądali się, jak stara czyta pod stołem. Nigdy do tej pory nie udało się nikomu rozbić i skompromitować ubeckiej Mafii.

Gość gość
Dobra, Klaudia, przestan się promować. Zajmij sie lepiej swoim nowym facetem, a jeśli ta sprawa spędza ci sen z oczu, złóż skargę do trybunału europejskiego. Przecież stać cię na dobrego prawnika.

Gość gość
O udziale służb w niszczeniu rodziny państwa "M" było głośno już pół roku po tej niedoszłej zbrodni. Otóż w grudniu 2012 roku podesłali ludka, którego tego samego dnia rodzina rozpoznała na portalu "Na sygnale" jako poszukiwanego listem gończym za przemyty i handel narkotykami na dużą skalę. Kto go ochronił i przysłał w jakim celu nie trzeba chyba opisywać. Wiem iż rodzina powiadomiła CBS i KGP.

Gość gość
Kruk krukowi oka nie wydziobie. Ponoć na Apel Klaudii iż paniusia prokurator niszczy dowody rzeczowe, szef prokuratury okręgowej odpowiedział Klaudii na piśmie iż niszczyła dlatego, że uznała iż nie są jej już potrzebne. Cyrk.

Gość gość
Nie ogladam wiadomości bo tam ciagle kłamią a cenzura i propaganda jeszcze wieksza niz u ruskich. Kim w końcu w tym nowym rzadzie złodziei zostal ten ubecki detektyw bez papierów. Bo on ponoc ma jeszcze pajde do odsiedzenia i trzy bańki do placenia to musisz z czegos zapłacić, a tak to moze jakis stadionik by wybudował albo droge szybkiego ruchu bo zostal tylko rok by namlucic kasy.